Metroid Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Για το επόμενο επισόδειο: *SPOILER* Με βάση τη λίστα επισοδείων στην Wikipedia και τις περιλεκτικές περιλήψεις της , που για το 13ο επισόδειο γράφει , "Michael & Lincoln must handover Whistler to Susan so they can save LJ and Sofia's lives; Mahone seizes a golden opportunity; T-Bag shows Sona who's boss; a familiar face enters Sona as another leaves it in a body bag." πιστεύω πως όλοι καταλαβαίνετε στο περίπου τι θα γίνει....Θα συνεχίσει η μυστηριώδεις υπόθεση των δυο αδελφών με την Γκρέτσεν , ο T-Bag γίνεται αρχηγός στη Sona , ο Sucre μπαίνει στη Sona , και κάποιος από τη Sona πεθαίνει (100% δε θα είναι ο Sucre).
vaso7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Πάνω που τα επεισόδια γίνονται ενδιαφέροντα τελειώνει στο επόμενο. Α ρε απεργία τι μας έκανες, θα μας αφήσει στα κρύα του λουτρού!
marilen Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 το επόμενο επεισόδιο θα'ναι πολύ δυνατό!!! ενθαρρυντικό που στα τρέιλερ ο εκφωνητής το ονομάζει winter season finale. έχω απορίες από τα τρέιλερ. 1.πώς τελικά θα γλιτώσει ο σούκρε; έχουμε δει πως στη σόνα ένας φύλακας μπορεί να σκοτώσει έναν φυλακισμένο εν ψυχρω ακόμα και αν έχει απλά υποψίες...ο σούκρε προφανώς είναι απαραίτητος στο σίριαλ γιατί θα πρέπει να υπάρξει κάποιου είδους συνεργασία με τ-μπαγκ.. 2.γιατί επιλέγει ο μάικ να πυροβολήσει τη σούζαν ανάμεσα σε τόσο κόσμο; με τόσους πολλούς να τον δουν; και μετά ακολουθεί χάος... 3.ποιος είναι ο σκοπευτής στη ταράτσα; της εταιρείας, της αντι-εταιρείας ή κάποιος από τα παλιά; 4.αυτό το 'as another leaves it in a body bag" θα'ναι όντως θάνατος; που λογικά θα πρέπει να΄ναι γιατί έχουμε δει ότι οι φύλακες ρίχνουν και καμια σφαίρα πάνω στα πτώματα..
porco_rosso21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 ΓΤΠ το επεισοδειο,οι απιστευτες απιθανοτητες ο μπαμπας-πυξιδα,ελεος ομως,ο γουιστλερ με το αλμα αλα μπατμαν κ με χτυπημενο ποδι,δεν καταλαβε χριστο-ή μηπως ειχε σκεφτει πιο νωρις''α,κατσε να κανω το κουτσο,μηπως χρειαστει μετα-Omg δλδ-,ο τ μπαγκ επεσε ακριβως πανω στο βιβλιαρακι,το βαλε σα κυριος στη τσεπη κ σηκωθηκε μετα,ο αλλος ο λετσερος εφαγε το σφαιριδι στο στηθος κ καθοταν εκει στη γωνια ολη μερα βαριανασαινοντας,με αποκορυφωμα πλεον την αποδραση,που νταξει,ηταν οτιναναι τελειως,ηξερε ο αλλος τωρα πως θα εχει φορτηγα απο πανω τους,πως οι φρουροι θα εφευγαν,οτιναναι πραγματικα...αυτα τα μπες-βγες πλεον,εχουν γαμησει τελειως τη σειρα επιπλεον.. ευτυχως ενα επεισοδιο ακομα,που θα το δω μιας κ ειναι τελευταιο της σεζον κ ειναι κ σε λιγες μερες,αλλα καινουρια σεζον δε παιζει να κατσω να δω του χρονου,η σειρα ειναι η πλεον αθλια...:eek:
ppetr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Εδώ ο άλλος πήγε να αποδράσει με την κόκκινη μπλούζα. Δεν είχε άλλο χρώμα?
Bougas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 μια εβδομαδα πριν .... +1 κ απο μενα,λοστ ντεξτερ κ πρισον δεν κοβονται,οσο μλκια κ να γινουν αν κ πρισον,τοχα σταματησει καμια 4-5 επεισοδεια,βαριομουν να το δω,τα ειδα τωρα ολα μαζεμενα που εξετελεψα το weeds,κ οκ,εχουν προσθεσει μια α σπιρταδα επιτελους,λες αντε να δουμε που θα το πανε τουλαχιστον 1 εβδομαδα μετα .... ευτυχως ενα επεισοδιο ακομα,που θα το δω μιας κ ειναι τελευταιο της σεζον κ ειναι κ σε λιγες μερες,αλλα καινουρια σεζον δε παιζει να κατσω να δω του χρονου,η σειρα ειναι η πλεον αθλια...:eek: αντε βγαλε ακρη τωρα :lol: Εδώ ο άλλος πήγε να αποδράσει με την κόκκινη μπλούζα. Δεν είχε άλλο χρώμα? γιατι,ειχε αλλη μπλουζα ? ολο αυτη φοραγε
vagpap Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Για τα διάφορα άκυρα που έγιναν στο επεισόδιο, η ΣτΜ στους υπότιτλους από το greektvsubs είναι όοοοοοοοοοοοοολα τα λεφτά!!!!
Bougas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 ο γουιστλερ με το αλμα αλα μπατμαν κ με χτυπημενο ποδι,δεν καταλαβε χριστο που το ειδες εσυ το "αλλα μπατμαν" ,γιατι εγω το ειδα απο χαμηλη καμερα,και δεν μπορεσα να διακρινω ουτε το υψος,ουτε την αποσταση. ο τ μπαγκ επεσε ακριβως πανω στο βιβλιαρακι,το βαλε σα κυριος στη τσεπη κ σηκωθηκε μετα, τοσο απιθανο ητανε δηλαδη αυτο? ο μπαμπας-πυξιδα ηξερε οτι το 320 θα πηγαινε νοτιοανατολικα,ηξερε σε ποια παραλια θα πανε,τοσο δυσκολο ητανε? να ελεγες οτι ειδοποιηθηκε η ακτοφυλακη 20 λεπτα πριν και δεν εμφανιστηκε κανεις,οκ να το δεχτω.
porco_rosso21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Καλα,ναι,για το πρωτο ποστ πασο,αλλα οκ,ειχαν μια σπιρταδα τα τελευταια επεισοδεια η αληθεια ειναι,κ δεν ειχα κ λοστ ακομα,οπωτε τα βλεπα,αλλα εχει γινει τοσο μαλακια πλεον,που μονο κατι 15χρονα πρεπει να το βλεπουν...τωρα που εχει ξεκινησει λοστ,ειλικρινα,σορυ κιολας.αλλα ποιος το γ@μ@ει το πρισον?επιπλεον,τωρα με το λοστ(κ το δυναμικο του ξεκινημα),δειχνει ακομα πιο μικρο κ αθλιο...δεν νομιζω να εδωσα απο την αρχη του τοπικ την εντυπωση πως μου αρεσει η τριτη σεζον οπως οι αρχικες...δεν κοβεται το πριζον,ε να που επιασε πατο κ πλεον,μια βδομαδα μετα απο το ποστ μου,θα κοπει απο μενα,σορυ κιολας αν σε απογοητευσα(καλα ρε,μαζεψες ολα τα ποστ μου,Lol,καλυτερος δικηγορος για πρισον δεν παιζει εδω:-D:-D)..εχει γινει επιστημονικη φαντασια πια..εβλεπα παραλληλα καια φορα πρωτη σεζον αντ1,καλα ελεγα,πως καταφεραν να το γ@μησουν ετσι...καλα,οι υποτιτλοι εδωσαν ρεστα,εκει με το γαιδουρονησι,χαχα:lol:
antreas18 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Απιθανο δεν ειναι να βρει το βιβλιαρακι..απιθανο ειναι που εγιναν ολα....οπως επρεπε να γινουν.. το φορτηγο σταματησε πανω απτη λακουβα για να εχουν να κρυφτουν καπου..καποια στιγμη ολοι κοιταζαν για μπεκατσες και καταφεραν και φυγανε απτο φραχτη...ο τ-μπαγκ σιγα μη δεν εβρισκε να βρει το βιβλιαρακι...παντως ο γουισλερ ,επειδη το ξαναειδα,φανηκε να το κανει επιτηδες οτι ποναγε..τεσπα
porco_rosso21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 ηξερε οτι το 320 θα πηγαινε νοτιοανατολικα,ηξερε σε ποια παραλια θα πανε,τοσο δυσκολο ητανε? να ελεγες οτι ειδοποιηθηκε η ακτοφυλακη 20 λεπτα πριν και δεν εμφανιστηκε κανεις,οκ να το δεχτω. Ε,αυτο που το πας... τοσο απιθανο ητανε δηλαδη αυτο? απιθανο δεν ειναι-που ειναι κ λιγο-,απλα πλεον ο παραγοντας τυχη παιζει τοσο μεγαλο ρολο,που δεν μας ειχε συνηθησει πιο παλια,πρωτη σεζον πχ,που τα παντα ηταν θεμα σχεδιου,συγχρονισμου κτλ...το τραβανε απο τα μαλλια.. που το ειδες εσυ το "αλλα μπατμαν" ,γιατι εγω το ειδα απο χαμηλη καμερα,και δεν μπορεσα να διακρινω ουτε το υψος,ουτε την αποσταση. εμενα μου φανηκε πολυ μεγαλο αλμα,ολοκληρο slow motion του κανανε...
Bougas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 τωρα που εχει ξεκινησει λοστ,ειλικρινα,σορυ κιολας.αλλα ποιος το γ@μ@ει το πρισον? ενω το λοστ τρομερο.μιλαμε για το πηδημα του γουιστλερ: που δεν ειναι δα και του μπατμαν οπως ειπες,και επαινεις το υπεροχο λοστ,με τον ....υπεροχο μαυρο καπνο (λες να'ναι μπαφο; ) που κυνηγαει και σκωτωνει στο νησι και το λοστ δεν παει πισω! ,που δεν μας ειχε συνηθησει πιο παλια,πρωτη σεζον πχ,που τα παντα ηταν θεμα σχεδιου,συγχρονισμου κτλ...το τραβανε απο τα μαλλια.. ναι οκ,αλλα στην φοξ ριβερ τα ειχε σχεδιασει ολα εξαρχης ο μαικλ,καθως αυτος ηθελε να μπει μεσα και να αποδρασει.ενω η σονα δεν ητανε μεσα στο προγραμμα,αρα δεν μπορει να υπαρξει σχεδιο,καθως οταν μπηκε μεσα,δεν ηξερε καν που ειναι η τουαλετες της φυλακης.αρα μην λεμε γιατι δεν υπηρχε οργανωμενο σχεδιο. καλα ρε,μαζεψες ολα τα ποστ μου,Lol,καλυτερος δικηγορος για πρισον δεν παιζει εδω απλα ολα τα τοπικ του πριζον του λοστ και του 24,τα ξερω απεξω και ανακατοτα,και βρισκω οτι θελω ανα πασα στιγμη εισαι και εσυ απιστευτος παντος.μου θυμιζεις την διαφημιση του οπαπ: ελα παιχταρα μου,αρχοντα του γκαζον,γυτευτη της μπαλας.... αντε ρε μπαζο,αχρηστε .... παντος εμενα το μονο που με ξενερωσε,ειναι αυτη η ...κολοφαρδια με τα φορτηγα που κρυφτηκαν απο κατω,και δεν τους πηρε χαμπαρι ολοκληρη μεραρχια πεζοναυτον στο προαυλιο.θα μου αρεσε ποιο πολυ,αν δεν ητανε κανενας στο σημειο εκεινο,και ητανε οι μισοι στην φυλακη για ανακριση,και οι υπολοιποι να εχουνε βγει στο δασος ψαχνωντας.περιμενα η αποδραση να ειναι καθαρα σχεδιο μυαλο και ικανοτητα σκοφιλντ,παρα κολοφαρδιας.θα μπορουσε να ητανε διαφορετικο το σεναριο της αποδρασης. εμενα μου φανηκε πολυ μεγαλο αλμα,ολοκληρο slow motion του κανανε... γι'αυτο ακριβως το κανανε σε slow mottion,για να δειχνει μεγαλο ΥΓ.ολοι το κατηγορατε,αλλα τα 4000 rs ποντακια μου τα πηρα για αυτην την εβδομαδα.με το λοστ ακομα παλευω τα 1000....
Sellers Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Βασικά BOUGAS ή έχεις μετοχές στο prison ή είσαι ένας απο τους σεναριογράφους αλλιώς δεν εξηγείται τέτοια πόρωση... (No offence ε, πλάκα κάνω)
porco_rosso21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 εισαι και εσυ απιστευτος παντος.μου θυμιζεις την διαφημιση του οπαπ:ελα παιχταρα μου,αρχοντα του γκαζον,γυτευτη της μπαλας.... αντε ρε μπαζο,αχρηστε .... Ρε νταξ,εγω δεν ειπα πως οι 2 πρωτες σεζον σπερνανε(κ η δευτερη για μενα Big time)..απλα απο την αρχη της τριτης,μου φαινεται απιστευτα βαρετο,προχειρογραμμενο κ τραβηγμενο απο τα μαλλια...συμφωνω με sellers,ρε μπας κ τα παιρνεις απο τη FOX??(Aστειακι..)
Loser Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 season finale την Δευτέρα? τώρα που τέλειωσε η απεργία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.