Bougas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 - Ο Λινκ φανηκε σαν να την "κανει" σιγα σιγα απο τη σειρα. Μαλλον θα παει σε καποια παραλια στη Μπαχα με το γιο και τη Σοφια τελικα... Αρε Λινκ εραστη!!! ο λινκ θα κανει αυτο που λες,και ναι,πιστευω οτι θα εχουμε κυνηγητο εταιριας-σκοφιλντ,και μολις τον πιασουνε,θα εμφανιστει ο λινκ σε ρολο σαγιντ τζαρρα,και θα τους καθαρισει ολους,και ζησανε αυτοι καλα,και εμεις καλυτερα! ΥΓ.τα 3 τελευταια λεπτα,ητανε τα καλυτερα και ποιο συγκηνητικα που εχω δει ποτε σε σειρα,(ειδικα η φαση με τους αδερφους που χωριστηκανε),και περιμενω πως και πως την 4η σεζον. και θα το ξαναπω,οτι με τα τελευταια επεισοδια η σειρα ανεβασε ξανα τον πυχη πολυ ψηλα,και πιστευω οτι εχει πολλα ακομα να δωσει.τουλαχιστον 1 σεζον ακομα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 απο την στιγμη που αποδειχθηκε οτι ειναι μελος της εταιριας και οτι ηθελε απο την αρχη να παει μαζι τους,σιγουρα ητανε σκηνοθετημενο απο τον γουιστλερ. μην μου πεις οτι δεν σ'αρεσε ΚΑΙ το σημερινο επεισοδιο γιατι θα τρελαθω μια χαρά ήταν
Bougas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 ThReSh συμφωνησαμε σε κατι για πρωτη φορα μετα απο 3 χρονια η μου φαινετε? αντε να μαθουμε ποτε θα ξεκινησει ξανα η σειρα.ειναι κριμα να τελειωσει σε αυτο το σημειο,(αλλα δεν γουσταρω και γυναικιες φυλακες στην ιδια σειρα,οπου λενε να παιξουνε ενα επεισοδιο ισως και την αλλη βδομαδα,θα ξερασω).ας τελειωσουν αυτην την σειρα,και μετα ας κανουνε οτι θελουνε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 όχι συμφωνήσαμε και τις προάλες σε κάποιο άλλο topic αλλά δεν το πήρες χαμπάρι (δεν θυμάμαι ποιο )
maurisio Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 παιδια μια ερωτιση μηπως τελειωσε το prison break γιατι δεν αναφερετε αλλο επεισοδιο για μετα αμα ξερει καποιος κατι ας πει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 παιδια μια ερωτιση μηπως τελειωσε το prison break γιατι δεν αναφερετε αλλο επεισοδιο για μετα αμα ξερει καποιος κατι ας πει To 3x13 αναφέρεται ως winter finale (Fox schedule). (και αλλού ως season finale). Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι η season τελειώσε επίσημα ή ότι θα υπάρξει επόμενη ή αν η επόμενη "season" θα είναι απλά το δεύτερο μέρος της τρίτης. Όλα είναι βεβαίως πολύ πιθανά παρ'ολ'αυτά. μερικά posts πριν
jakegate7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μόλις το είδα,τρομερό επεισόδιο,μου θύμισε τον μιχαλάκη στις παλιές καλές μέρες Γαμώτο τέλειωσε και το prison break και το heroes,τι θα βλέπουμε μέχρι τον Σεπτέμβρη? Μου φαίνεται θα πάω τώρα πια σε Lost μεριά Από ότι φάνηκε η γιατρός πρέπει να ζει,έχω περιέργεια να δω τι θα σκαρφιστούν για να την επαναφέρουν στην ζωη
p.a.c. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Sarah rulezzz!!!! :-D Μήπως ξέρουμε ποιό είναι το τραγούδι που ακούγεται στο τέλος??
antreas18 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Ναι και γω το τραγουδι ψαχνω γιαυτο οποιος εχει ιδεα... Κατα τ'αλλα το επεισοδιακι πολυ καλο,θυμισε παλιες καλες μερες... Λετε να ζει ρε σεις η Σαρα η να το αφησαν ετσι μονο και μονο για να ανεβει και παλι το ενδιαφερον?
Sellers Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Καλο επεισόδιο... (όλος παραδόξως) Το φινάλε έσπειρε. Καλό είναι να υπάρχουν και τέτοια φινάλε που και που. Δεν σε άφησε σε αγωνία αλλά σε γέμισε υποσχέσεις. Μαλακία η φάση με τον Σούκρε. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος αποφασίζει ποιος θα μπει και ποιος θα βγει απο αυτές τις φυλακές. Δικαστήρια ξερω'γω δεν παίζουν? Επειδή το αποφάσισε ο φύλακας μπήκε μέσα? ΚΑι επίσης φτάνει πια. Με το 4 βγαίνουν, 1 μπαίνει δεν θα τελειώσει ποτέ η σειρά. (Που καλύτερα βέβαια γιατί δεν με χαλάει να έχω κάτι να βλέπω.) Όποιος μάθει τι θα γίνει τελικά με τα επόμενα επεισόδια να το ποστάρει ιμίντιατλι. Εδιτ: Δεν παίζει να ζει η Σάρα ρε παιδιά. Καταρχάς για ποιο λόγο δεν το είπαν στα αδέρφια? Να κρατήσουν μια πισινή μπας και γίνει τίποτα? Αφού σκοπεύαν να τους σκοτώσουν έτσι κι αλλιώς. Επίσης αν δεν την σκοτώσαν που σκατά την έχουνε?
vaso7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Με εξέπληξε ευχάριστα το επεισόδιο καθώς περίμενα να αφήνει πολλά ερωτήματα αλλά τα καταφερανε και το μαζέψανε έτσι ώστε να λειτουργεί ως finale. Φοβερό επεισόδιο, ειδικά το τέλος με τη μουσικούλα, τον αποχαιρετισμό των αδερφών και τον puppy να μένει στη φυλακή Ελπίζω οτι θα υπάρχει 4η σεζόν αλλά όχι με γυναικείες φυλακές και βλακείες αλλά με την υπόθεση που όλοι περιγράφεται παραπάνω. Και εγώ μόλις άκουσα τον Μαχον να αναφέρει "IF she did that to sarah" κάτι τέτοιες υποψίες μου μπήκαν. Λέτε του χρόνου να είναι η χρονιά που αναστένονται οι "νεκροί"? Σάρα στο πριζον και Τονυ στο 24
Bougas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Από ότι φάνηκε η γιατρός πρέπει να ζει,έχω περιέργεια να δω τι θα σκαρφιστούν για να την επαναφέρουν στην ζωη μηπως εβαλαν ενα κεφαλι που να της μοιαζει,για να νομιζουν οτι εχει πεθανει,και πλεον η γιατρινα δουλευει για την εταιρια?
Members gsarig Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Members Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ έχω κολλήσει με το τραγούδι του τέλους - είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το έχω ξανακούσει σε κάποια άλλη ταινία και σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ που...
Chrisxxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 μηπως εβαλαν ενα κεφαλι που να της μοιαζει,για να νομιζουν οτι εχει πεθανει,και πλεον η γιατρινα δουλευει για την εταιρια? Εδω ελεγχαν την κυβερνηση της Αμερικης... Ενα πλαστικο χειρουργο δεν θα εβρισκαν;
Freakster Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια, δε θελω να διαβασω κανενα σποιλερ, πειτε μου μονο αυτο ενω κραταω κλειστα τα ματια, λολ.. Αυτο το επεισοδιο που αυτη τη στιγμη ειναι στο rapget και καταφθανει, ειναι το φιναλε της τριτης σεζον;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.