averel01 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 γεια σας παιδια!ξερει κανεις καμια καλη σχολη ναυαγοσωστικης στην θεσσαλονικη?αν εχει παει και εχει εμπειρια επανω στο θεμα!οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη!!:-D
Zderg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Το καλοκαίρι που περασε δουλεψα ναυαγοσώστης.. Το ονομα της εταιριας-σχολης θα στο πω μεσω pm για να μην θεωρηθει διαφημιση.. Γενικα να ξερεις οτι εκτος απο αδεια ναυαγοσωστη πρεπει να παρεις και διπλωμα ταχυπλοου σκαφους.. Στην συγκεκριμενη εταιρια μπορεις να το παρεις απο εκει, χωρις να ψαχνεις για αλλη σχολη (σε, αντικειμενικα, πολυ καλυτερη τιμη απο τις αλλες σχολες διπλωματων για ταχυπλοο).. Επισης η τιμη για διπλωμα ναυαγοσωστη ειναι η καλυτερη απο οσες σχολες ρωτησα στην θεσσαλονικη.. Επισης η συγκεκριμενη εταιρια ειναι μονοδρομος αν θελεις να εργαστεις σε παραλιες της χαλκιδικης (μιας και εισαι απο θεσσαλονικη).. Καποια προβληματα που μου συνεβησαν κατα την διαρκεια της εργασιας μου ως ναυαγοσωστης, αν θες μπορω να στα αναφερω ειτε με pm ειτε μεσω msn..
Fidelio Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Γεγονός είναι οτι το ζήτημα της ναυγοσωστικής αλλά και της σοβαρότητας που θα πρέπει να χαρακτηρίζει τον κλάδο , το έχουν πάρει πολύ πιο σοβαρά στην βόρεια ελλάδα. Προσωπικά εχω τύχει εκπαιδευσης εδω στην αττική καθως ειμαι και κατοχος άδειας απο το λιμενικό. anyway, οι συνθήκες εδω στην Αττική τόσο για την εκπαίδευση όσο και για την επαγγελματική απασχόληση , την τελευταία φορά που έκανα την προσπάθεια να ασχοληθώ και να εξελιχθώ , είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΕΣ ! Είχα την επιλογή ευτυχώς να ασχοληθώ επαγγελματικά με την θάλασσα με διαφορετικό τρόπο , πάντως ελπιζω τα πράγματα να είναι πιο σοβαρά πλέον εδω στην Αθήνα...
Zderg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Γεγονός είναι οτι το ζήτημα της ναυγοσωστικής αλλά και της σοβαρότητας που θα πρέπει να χαρακτηρίζει τον κλάδο , το έχουν πάρει πολύ πιο σοβαρά στην βόρεια ελλάδα.Όντως..Απ'οτι μας είπαν το πιο οργανωμένο μερος απο αποψη ναυαγοσωστικης είναι η Σκιάθος (και η Χαλκιδικη τα τελευταια χρονια εχει στις περισσοτερες παραλιες της ναυαγοσωστες)..
RubiksCube Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Και εγώ δούλεψα φέτος ως ναυαγοσώστης. Στην εκπαίδευση πάντως μια χαρά (και σοβαρά) ήταν τα πράγματα. Εκεί που έπιασα δουλειά όμως ήθελε πίεση για να μου αγοράσουν ότι χρειαζόμουν.
Zderg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Και εγώ δούλεψα φέτος ως ναυαγοσώστης. Στην εκπαίδευση πάντως μια χαρά (και σοβαρά) ήταν τα πράγματα. Εκεί που έπιασα δουλειά όμως ήθελε πίεση για να μου αγοράσουν ότι χρειαζόμουν. Αν είσαι απο Θεσσαλονικη, μαλλον στην ιδια σχολη θα ημασταν..:) Σε ποια σχολη ησουν και που δουλεψες;;
RubiksCube Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 @zderg Όχι, η σχολή μου είναι στην Αθήνα και δούλεψα στο Πόρτο-Ράφτη.
lio_brando Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Το καλοκαίρι που περασε δουλεψα ναυαγοσώστης.. Το ονομα της εταιριας-σχολης θα στο πω μεσω pm για να μην θεωρηθει διαφημιση.. Γενικα να ξερεις οτι εκτος απο αδεια ναυαγοσωστη πρεπει να παρεις και διπλωμα ταχυπλοου σκαφους.. Στην συγκεκριμενη εταιρια μπορεις να το παρεις απο εκει, χωρις να ψαχνεις για αλλη σχολη (σε, αντικειμενικα, πολυ καλυτερη τιμη απο τις αλλες σχολες διπλωματων για ταχυπλοο).. Επισης η τιμη για διπλωμα ναυαγοσωστη ειναι η καλυτερη απο οσες σχολες ρωτησα στην θεσσαλονικη.. Επισης η συγκεκριμενη εταιρια ειναι μονοδρομος αν θελεις να εργαστεις σε παραλιες της χαλκιδικης (μιας και εισαι απο θεσσαλονικη).. Καποια προβληματα που μου συνεβησαν κατα την διαρκεια της εργασιας μου ως ναυαγοσωστης, αν θες μπορω να στα αναφερω ειτε με pm ειτε μεσω msn.. φιλε μου ενδιαφερομαι και εγω για την αδεια μπορεισ να μου πεισ και μενα πληροφοριες για την σχολη :ονομα,κοστος συνολικο με αδεια ταχυπλοου και χωρις, διαρκεια...το mail μου ειναι [email protected]
slipknot Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Φίλε αν δεν το πρόσεξες,το post του Zderg είναι του 2007.Παρ' όλα αυτά,ας πέσει το theme: Some people stand in the darkness Afraid to step into the light Some people need to help somebody When the edge of surrender's in sight Don't you worry It's gonna be alright Cause I'm always ready I won't let you out of my sight. I'll be ready I'll be ready Never you fear No don't you fear I'll be ready Forever and always I'm always here. In us we all have the power But sometimes it's so hard to see And instinct is stronger than reason It's just human nature to me Don't you worry Its gonna be alright Cause I'm always ready I won't let you out of my sight. I'll be ready I'll be ready Never you fear No donʼt you fear I'll be ready Forever and always I'm always here. (Instrumental) Cause I'm always ready I won't let you out of my sight I'll be ready I'll be ready Never you fear No don't you fear I'll be ready Forever and always I'm always here. Forever and always I'm always here.
iwanna_1989 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Το καλοκαίρι που περασε δουλεψα ναυαγοσώστης.. Το ονομα της εταιριας-σχολης θα στο πω μεσω pm για να μην θεωρηθει διαφημιση.. Γενικα να ξερεις οτι εκτος απο αδεια ναυαγοσωστη πρεπει να παρεις και διπλωμα ταχυπλοου σκαφους.. Στην συγκεκριμενη εταιρια μπορεις να το παρεις απο εκει, χωρις να ψαχνεις για αλλη σχολη (σε, αντικειμενικα, πολυ καλυτερη τιμη απο τις αλλες σχολες διπλωματων για ταχυπλοο).. Επισης η τιμη για διπλωμα ναυαγοσωστη ειναι η καλυτερη απο οσες σχολες ρωτησα στην θεσσαλονικη.. Επισης η συγκεκριμενη εταιρια ειναι μονοδρομος αν θελεις να εργαστεις σε παραλιες της χαλκιδικης (μιας και εισαι απο θεσσαλονικη).. Καποια προβληματα που μου συνεβησαν κατα την διαρκεια της εργασιας μου ως ναυαγοσωστης, αν θες μπορω να στα αναφερω ειτε με pm ειτε μεσω msn.. θέλω κ εγώ πληροφορίες σε παρακαλω στειλε μου κ μενα το ξερω οτι ειναι παλιο το μνμ αλλα στειλε μου αν μπορεισ το εμαιλ μου ειναι [email protected]
tkdreamer5 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) το καλοκαιρι που μας περασε, ημουν και γω ναυαγοσωστης αλλα λογω του οτι δουλευα και αλλου, δυστυχως δε πηγα σε θαλασσα, σε πισινα ημουν. Όσον αφοαρα την εκπαιδευση, ρδω στην Αθηνα, θα συμφωνησω αλλα παρ΄ολα αυτα πιστευω πως ειναι και στο χερι μας να γινουμε καλυτεροι. το θεμα ειναι οτι επειδη υπαρχει ελλειψη, γινονται ολα πολυ γρηγορα. Για το ταχυπλοο, απο οσο ξερω, οι περισσοτερες ναυαγοσωστικες σχολες συνεργαζοντεμε αλλες για να το παρεις, κανουν και καλυτερη τιμη. Δε ξερω τι ηλικιες παιζουν αλλα εγω σα φοιτητης ειχα μεγαλη εκπτωση. πληρωσα σχεον τα μισα (δεν ειναι το ιδιο και για το σκαφος). Βγαζουν συνεχως αφισες, απο διαφορες σχολες, μεσα στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Το σημαντικοτερο παντως ειναι να παιρνουμε τη δουλεια στα σοβαρα...ποτα, τσιγαρα και ξενυχτια, καλο ειν' να αποφευγονται παρα τους πειρασμους...παντως ειναι πολυ καλη εμπειρια... Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2009 από tkdreamer5
ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 γεια σας παιδια!ξερει κανεις καμια καλη σχολη ναυαγοσωστικης στην θεσσαλονικη?αν εχει παει και εχει εμπειρια επανω στο θεμα!οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη!!:-D ειμαι επαγγελματιας ναυαγοσωστης τα τελευταια 2 χρονια..η καλυτερη σχολη στη θεσσαλονικη ειναι η ναυαγοσωστικη σχολη μακεδονιας και ειδικα στην εκπαιδευση....βρισκεται στη Ίωνος Δραγούμη 54.. τηλεφωνο:2310 243 193 κινητο:6973019192 http://www.lifeguard.gr οτι περετερο πληροφορεια στο μαιλ μ [email protected]
potam Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 αμα γινεται να μου σταλουν πληροφοριες για τιν σχολη ναυαγωσοστων θεσσαλονικης
christof-3- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Αρχικά καταχωρημένο από Zderg Εμφάνιση Μηνύματος Το καλοκαίρι που περασε δουλεψα ναυαγοσώστης.. Το ονομα της εταιριας-σχολης θα στο πω μεσω pm για να μην θεωρηθει διαφημιση.. Γενικα να ξερεις οτι εκτος απο αδεια ναυαγοσωστη πρεπει να παρεις και διπλωμα ταχυπλοου σκαφους.. Στην συγκεκριμενη εταιρια μπορεις να το παρεις απο εκει, χωρις να ψαχνεις για αλλη σχολη (σε, αντικειμενικα, πολυ καλυτερη τιμη απο τις αλλες σχολες διπλωματων για ταχυπλοο).. Επισης η τιμη για διπλωμα ναυαγοσωστη ειναι η καλυτερη απο οσες σχολες ρωτησα στην θεσσαλονικη.. Επισης η συγκεκριμενη εταιρια ειναι μονοδρομος αν θελεις να εργαστεις σε παραλιες της χαλκιδικης (μιας και εισαι απο θεσσαλονικη).. Καποια προβληματα που μου συνεβησαν κατα την διαρκεια της εργασιας μου ως ναυαγοσωστης, αν θες μπορω να στα αναφερω ειτε με pm ειτε μεσω msn.. φιλαρακι θα με βοηθουσες πολυ αν μου εστελνες στο ε μαιλ μου την σχολη που αναφερεις καθως κ σχετικες πληροφοριες κ τηλεφωνα......θα ειμαι υποχρεος.......το ε μαιλ μου ειναι [email protected]
Devourer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Παιδιά εγώ ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη... Ας πιάσουμε ως παράδειγμα την γνωστή εταιρεία της Θεσσαλονίκης (ονόματα δε λέμε)...Κεντρικά μεγάλα γραφεία (της εταιρείας) στη Χαλκιδική,κεντρικά γραφεία (της σχολής) στην Ανδριανουπόλεως παρακαλώ ("πρώτο τραπέζι πίστα" στο δρόμο),αυτοκίνητα,σκάφη,υπάλληλοι,εκδηλώσεις το 'να τ' άλλο...που τα βρίσκουν ρε παιδιά; Από τα πτυχία και τις άλλες άδειες (ταχύπλοο κ.λπ.) ίσα που τους φτάνουν λέω εγώ να πληρώσουν τους μισθούς των μισών υπαλλήλων και τους λογαριασμούς της ΔΕΗ... Εδώ ακούμε Ναυαγοσώστες που πάνε να βρούνε (με ΟΑΕΕ) δουλειά σε δήμους και τους δίνουν κάτι ψίχουλα (600€) και αυτή η εταιρεία σου λέει 1150€ με διαμονές και ένσημα πληρωμένα παρακαλώ!Που τα βρίσκουν;! Κάποιοι μου φαίνεται έχουν στήσει "φαγοπότι" δεν εξηγείται αλλιώς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα