Προς το περιεχόμενο

Γιατί διάλεξα αυτό το Avatar στο προφίλ μου ;-)

isspro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το θυμόμουν ραααα...

Απλά όπως είδες είχε καιρό να γράψει κάποιος και να μου έρθει ειδοποίηση

:shock: ΕΣΥ είχες το γιούβε? πρέπει να ναι κι άλλος αλλά τότε δε συγκρατούσα usernames να σας ξεχωρίζω :P

Ειρωνικό ήταν... την Μίλαν είχα.

Δημοσ.

απο της λιγες ταινιες που ειναι φτιαγμενες για να περνανε μηνυματα..στον συγκεκριμενο το μονο που χρειαζεται για να αναδειχτει πραγματικος επαναστατης(αν και δεν μα'ρεσει η λεξη με την σημερινη εννοια)αυτη ειναι σαρκα και οστα!

Δημοσ.

Εμένα από μικρός μου άρεσε η ανατομία και οτι είχε να κανει σχέση με σκελετούς και 2ον είμαι ένας μελλοντικός ακτινολόγος αλλα αυτό δεν μου αρέσει καθόλου:-(

Δημοσ.

Το avatar το διάλεξα ύστερα απο ώριμη και βαθυστόχαστη σκέψη αφού ρώτησα και τον πνευματικό μου.

Συμβολίζει την δαιδαλώδη απεραντοσύνη του γίγνεσθαι η οποία υποβόσκει σε κάθε μικροαστική αντίληψη,δυσκολεύοντας τον ανθρώπινο νου να καταλάβει θέσεις υψηλοτερες και να πλησιάσει το είναι.

Το μαύρο φόντο συμβολίζει την ατέρμονη αναζήτηση για τη λύση της δυσκοιλιότητας στα σημερινά υψίπεδα της καταχραστικής παντοδυναμίας των εκάστοτε διασυνδετικών αψιμαχιών του σήμερα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

οι απαραίτητες εξηγήσεις μετά από μερικές παρατηρήσεις που δέχθηκα για το αβατάρ μου... (ναι γείτονα... εσένα λέω)

δεν είναι απλή θηλιά αλλά

arton5595-72c7f.jpg

Δημοσ.
οι απαραίτητες εξηγήσεις μετά από μερικές παρατηρήσεις που δέχθηκα για το αβατάρ μου... (ναι γείτονα... εσένα λέω)[/img]

...εναμπουστη...

Και που ήξερες ότι έχω ειδοιποιήσεις γι' αυτό το θρεντ ωρέ ;

...εναμπουστη...

εν τω μεταξύ, αυτό το άβαταρ , πήγαινε πιο πολύ του status - ειδικά όσο ήταν στην παλιά του δουλειά......

Δημοσ.

χα... ξεχνάς εσύ τώρα... θυμήσου πριν λίγο καιρό που ξαναπήρε μπρος το παρών τόπικ και μου ξέθαψες ένα ποστ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...