washcloud Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 ...εναμπουστη και πάλι... Στο οφτόπικ σε πιάνουν μόνο τ' αμνησιακά σου; Αλλού ξαναγεννιέσαι ; 'Μω την πιστησ'.... Το avatar το διάλεξα ύστερα απο ώριμη και βαθυστόχαστη σκέψη αφού ρώτησα και τον πνευματικό μου.Συμβολίζει την δαιδαλώδη απεραντοσύνη του γίγνεσθαι η οποία υποβόσκει σε κάθε μικροαστική αντίληψη,δυσκολεύοντας τον ανθρώπινο νου να καταλάβει θέσεις υψηλοτερες και να πλησιάσει το είναι.Το μαύρο φόντο συμβολίζει την ατέρμονη αναζήτηση για τη λύση της δυσκοιλιότητας στα σημερινά υψίπεδα της καταχραστικής παντοδυναμίας των εκάστοτε διασυνδετικών αψιμαχιών του σήμερα ...κατάλαβα... Έβαλε στο γκγκλ ίματζιζ "avatar", και κατέβασε το πρώτο αποτέλεσμα.....
alexzzz Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 πες μας ρε τρομπεν τι ήταν αυτό που είχες τόσο καιρό και γιατί έβαλες τον ταρζάν τώρα...
washcloud Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 ....Tαρζάν ;! (...όταν λές "άλλο"...ποιό "άλλο"... Αφτό ; Αφτό ; Για αφτό)
alexzzz Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 ναι... το αρχικό σχέδιο και τις παραλλαγές του (πλην εκείνης της εικόνα του esata)... δεν είναι ο ταρζάν; μην είναι ο σούπερ Γκούφυ;
million_voices Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 washy βαλε την μελισσα με γυαλια ηλιου
washcloud Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 ...ξάπλωσε Αλέκομ'.....Ξάπλωσε. δεν είναι ούτε ο Ταρζάν, ούτε ο Τριανταφυλλόπουλος, ούτε κάποιος "συγκεκριμένος" βρε σούπερ-γκαφατζή... Mια μορφή ινδιάνικη είναι, η οποία με τράβηξε... ..Και τελικά αφού μάλλον εννοάς αφτό, να σε πω : Όταν είδα φως και μπήκα εδακά, τεχνολογικό φόρουμ είπα είναι (...τρελλή καραμέλα λέμε όμως...), να βάλουμε ένα τεχνολογικό αβατάρι. Κι επειδή εκείνο τον καιρό, η αγαπημένη μου ήτο η Abit BH6, ήθελα να βάλω κάτι σχετικό. Λόγκο όμως σχετικό δεν υπήρχε, κι είπα να "φτιάξω" ένα. Κι έτσι βρήκα έναν ωραίο μέλισσο στο ουέμπ, τον έβαλα να "ψάχνει" κάτι οχτάρια ( Bee Eights Seeks..........), κι είπα ασ' τους να ψάχνουν κι αυτοί τί θα πει...... το αλτέρι σου, νομίζω, το είχε πλησιάσει πολύ να βρει τί είναι, όταν με ρώτησε, και του έδωσα χιντ "η μαδερμπορντ που αγαπάω"
washcloud Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 ...ντοντ γουώρυ βρε αγόρι.... Μια μέρα που θα κεράσεις τσιπούρα και τσίπουρα, θα στα εξηγήσω όλα με το σι και με το νίγμα από κοντά.... * εκατομμυριόφωνε, εσύ ποιά μέλισσα έλεγες "να βάλω"; Την "technowash" μήπως ; Ή να κοτσάρω στην αρχική γυαλούμπα, και ν' αμολύσω καλούμπα ; Ξηγήσου αργά, λιτά, αντρίκια.
jason_rethymno Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Εγω ήθελα αρχικά να βάλω ένα ζώο και καθώς ψαχούλευα έπεσε το μάτι μου στο σήμα της jaguar και μου άρεσε και το βαλα.
teo64x Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Εγώ έβαλα το δικό μου γιατί το πράσινο μου αρέσει σαν χρώμα και γιατί ο αγαπημένος μου χαρακτήρας από το Naruto είναι ο Kakashi-san.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.