Achilles Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Το μόνο πράμα που μπορεί να χρησιμοποιήσει μια γυναίκα για να φοβίσει έναν άντρα, και υπάρχει μόνο στο inventory των δεσμευμένων, λέγεται κρεβατομουρμούρα. Ρωτήστε τον Αχιλλέα. QFT :cry::cry: Συνεχίστε την κουβέντα σας...
Lucifer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 το μπλογκ τι είναι? Αυτό είναι ένα μπλογκ.
katerina_a_86 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό είναι ένα μπλογκ. ένα είναι πράγματι. Είναι και δικό σου εκτός από ένα? η ερωτησή μου αναφερόταν στο τι είναι το μπλογκ που ανέφερες και όχι στο τι είναι μπλογκ γενικά (κακοδιατυπομένη όντως)
Praetorianos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Είναι και δικό σου εκτός από ένα? Αν έμπαινες συχνότερα στο μπλογκ θα ήξερες πως κοπελίτσες με όπλα μου ανεβάζουν μεν τους σφυγμούς, αλλά όχι λόγω φόβου. + Ναι.
soturin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Αν έμπαινες συχνότερα στο μπλογκ θα ήξερες πως κοπελίτσες με όπλα μου ανεβάζουν μεν τους σφυγμούς, αλλά όχι λόγω φόβου.
Sir Pretender Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Χμμμ... Γιατί είμαι εγώ σε μια πιο... cartoonish έκδοση ίσως;
Lucifer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Τελικά δε χάνεται κανείς σε αυτό το μέρος.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Τελευταίως αρχίζω και αντιλαμβάνομαι τις παρτιτούρες σαν κάτι όμορφο. Επίσης, όπως άλλοι βάζουν εκδοχές του εαυτού τους, έβαλα κι εγώ μερικές νότες από το τελευταίο μου κομμάτι.
Vatos_locos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 εγώ το διάλεξα γιατί ήταν δώρο από τους χαρακτηρισμούς κάποιον γνωστών άγνωστων εδώ που με λέγανε τυφλοπόντικα και ο washcloud έβαλε το χεράκι του να το κάνει εικόνα...
marina1ups Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 το εβαλα για να τιμησω αυτα τα 2 ωραιοτατα παππουδια, που ηρθαν κ μας κατσικωθηκαν στο τραπεζακι μας, (εγω κ το boyfriend καθομασταν στον ενα καναπε, κ ηρθαν κ καθισαν στον απεναντι μας, ουσιαστικα ομως στο ιδιο τραπεζακι με μας) κ ουτε που πηραν χαμπαρι τι ειχαν κανει.... κ φυσικα κ γελαγε ολη η καφετερια....
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 ε βάλτην σε μεγαλύτερη να την δούμε καλά βρε...
De@th L0rd Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 το εβαλα για να τιμησω αυτα τα 2 ωραιοτατα παππουδια, που ηρθαν κ μας κατσικωθηκαν στο τραπεζακι μας, (εγω κ το boyfriend καθομασταν στον ενα καναπε, κ ηρθαν κ καθισαν στον απεναντι μας, ουσιαστικα ομως στο ιδιο τραπεζακι με μας) κ ουτε που πηραν χαμπαρι τι ειχαν κανει.... κ φυσικα κ γελαγε ολη η καφετερια.... Χαχαχ καλό. Εγώ γιατί μου δίνει χαρά.
marina1ups Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Χαχαχ καλό. Εγώ γιατί μου δίνει χαρά. δεν ειναι αυτη η φωτογραφια σου???? χαχαχαχαχααχχαα
benign Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Γιατι προκειται για τον πιο ενδιαφεροντα χαρακτηρα στη ιστορια της τηλεορασης τον Doctor. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=vGG0RSgJT1I&feature=related[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.