Προς το περιεχόμενο

Γιατί διάλεξα αυτό το Avatar στο προφίλ μου ;-)

isspro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το μόνο πράμα που μπορεί να χρησιμοποιήσει μια γυναίκα για να φοβίσει έναν άντρα, και υπάρχει μόνο στο inventory των δεσμευμένων, λέγεται κρεβατομουρμούρα. Ρωτήστε τον Αχιλλέα.

QFT :cry::cry::cry::cry::cry:

Συνεχίστε την κουβέντα σας...

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτό είναι ένα μπλογκ.

ένα είναι πράγματι. Είναι και δικό σου εκτός από ένα?

η ερωτησή μου αναφερόταν στο τι είναι το μπλογκ που ανέφερες και όχι στο τι είναι μπλογκ γενικά (κακοδιατυπομένη όντως)

Δημοσ.
Είναι και δικό σου εκτός από ένα?

Αν έμπαινες συχνότερα στο μπλογκ θα ήξερες πως κοπελίτσες με όπλα μου ανεβάζουν μεν τους σφυγμούς, αλλά όχι λόγω φόβου.

+

90806671.jpg

Ναι.

Δημοσ.
Αν έμπαινες συχνότερα στο μπλογκ θα ήξερες πως κοπελίτσες με όπλα μου ανεβάζουν μεν τους σφυγμούς, αλλά όχι λόγω φόβου.

Δημοσ.

Τελευταίως αρχίζω και αντιλαμβάνομαι τις παρτιτούρες σαν κάτι όμορφο. Επίσης, όπως άλλοι βάζουν εκδοχές του εαυτού τους, έβαλα κι εγώ μερικές νότες από το τελευταίο μου κομμάτι.

Δημοσ.

εγώ το διάλεξα γιατί ήταν δώρο από τους χαρακτηρισμούς κάποιον γνωστών άγνωστων εδώ που με λέγανε τυφλοπόντικα

και ο washcloud έβαλε το χεράκι του να το κάνει εικόνα...

Δημοσ.

το εβαλα για να τιμησω αυτα τα 2 ωραιοτατα παππουδια, που ηρθαν κ μας κατσικωθηκαν στο τραπεζακι μας, (εγω κ το boyfriend καθομασταν στον ενα καναπε, κ ηρθαν κ καθισαν στον απεναντι μας, ουσιαστικα ομως στο ιδιο τραπεζακι με μας) κ ουτε που πηραν χαμπαρι τι ειχαν κανει.... κ φυσικα κ γελαγε ολη η καφετερια....

Δημοσ.
το εβαλα για να τιμησω αυτα τα 2 ωραιοτατα παππουδια, που ηρθαν κ μας κατσικωθηκαν στο τραπεζακι μας, (εγω κ το boyfriend καθομασταν στον ενα καναπε, κ ηρθαν κ καθισαν στον απεναντι μας, ουσιαστικα ομως στο ιδιο τραπεζακι με μας) κ ουτε που πηραν χαμπαρι τι ειχαν κανει.... κ φυσικα κ γελαγε ολη η καφετερια....

Χαχαχ καλό. Εγώ γιατί μου δίνει χαρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...