leftermann Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Γενικά δεν πολυχωνεύω τους υπερήρωες... Και ιδίως τον συγκεκριμένο. Νομίζω είναι ο χειρότερος και ο αντιπαθέστερος από όλους. Του αξίζει μια σφαίρα στο κεφάλι.
flo1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Γενικά δεν πολυχωνεύω τους υπερήρωες... Και ιδίως τον συγκεκριμένο. Νομίζω είναι ο χειρότερος και ο αντιπαθέστερος από όλους. Του αξίζει μια σφαίρα στο κεφάλι. Aυτος ειναι ο καλυτερος, φοραει και το κορδελακι κατα του Aids!
bchris Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Phoenix. Το λατρευα (και το λατρευω ακομα) αυτο το game @e-tic: δεν ξερω αν ειμαι ο μονος, αλλα εγω ναι, θα ηθελα ενα μικρο σχολιασμο για το avatar soy. @lefterman: Συμφωνω κι επαυξανω (για τον συγκεκριμενο τυπο.) Καυτο μολυβι θελει αναμεσα στα ματια.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μα είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει τίποτα από τα avatar ορισμένων (λόγω μεγέθους). Και ενώ πάντα είχα απορία, βλέπω και σχόλια "εγώ δε χρειάζεται να σχολιάσω, είναι προφανές". Πχ 1980, AFANIS, e-tic, Toufas Το δικό μου είναι προφανές. Άντε καλά, είναι ο πολυαγαπημένος μου Charlie Chaplin που γενικά οι απόψεις που βγάζει στις ταινίες του με εκφράζουν. Ακόμα περισσότερο, πιστεύω ότι η τέχνη έχει μεγάλη ανάγκη από τέτοιους καλλιτέχνες σήμερα, αν και δε βλέπω κοινωνία που να μπορεί να τους παράγει. Βαρέθηκα τους ψευτόμαγκες και τους εγωιστές. Ανθρωπιστές ψάχνω να βρω. εδιτ: του afanis κατάλαβα τελικά τι είναι
parsifal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Ο Αη-Μπάντης ο Αλ είναι ο προστάτης των απανταχού της γης παντρεμένων ανδρών και της ανδρικής καφρίλας. Η μέρα που γιορτάζεται η μνήμη του προσωποποιείται για τον καθένα με τον παρακάτω εμπειρικό αλγόριθμο, όπως έχει προκύψει δια της μεθόδου της παρατήρησης (των επεισοδίων της σειράς "Married With Children) : Κατά βάση γιορτάζει όλες τις μέρες του χρόνου, εκτός από την ημέρα που γιορτάζει η Παναγιώτα (Πέγκυ). Από αυτές τις ημέρες πρέπει να αφαιρεθούν οι επέτειοι αρραβώνα και γάμου, τα γενέθλια των παιδιών, οι διακοπές Χριστουγέννων και θέρους, οι ημέρες που ξημερώνουν μετά από κρεβατομουρμούρα ή forced sex, οι ημέρες που έχουν πάει σκατά στη δουλειά και άλλες πολλές περιπτώσεις που είναι δύσκολο να απαριθμηθούν. Πρακτικά, δύσκολα θα βρει κάποιος παντρεμένος ημέρα να γιορτάσει τη μνήμη του ένδοξου τούτου αγίου, ενώ για τους ανύπανδρους είναι σαφώς ευκολότερα τα πράγματα. Το ιερατείο απαρτίζεται αυστηρά από παντρεμένους άνδρες. Αν θέλει κάποιος ανύπανδρος να γίνει μέλος του κλήρου του (Μπαντ-πας), πρέπει οπωσδήποτε να παντρευτεί και να κάνει τουλάχιστον δύο παιδιά. Αν κάποιος θέλει να εξελιχθεί στα ανώτατα κλιμάκια του κλήρου πρέπει να χωρίσει, να ξαναπαντρευτεί και να κάνει κι άλλα παιδιά με τη νέα σύζυγο. Ο δε Μπαντριάρχης, απαιτείται να πληρώνει διατροφή σε τουλάχιστον 2 πρώην συζύγους, να είναι πατέρας τουλάχιστον 4 παιδιών, να υπόκειται σε forced sex τουλάχιστον μία στις δύο νύχτες και να πιάσει δουλειά ως πωλητής παπουτσιών. Πολύ λίγοι άνδρες αντέχουν τη φρίκη των παραπάνω και έτσι ο ανταγωνισμός για τη θέση είναι ελάχιστος.
1980 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μα είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει τίποτα από τα avatar ορισμένων (λόγω μεγέθους). Και ενώ πάντα είχα απορία, βλέπω και σχόλια "εγώ δε χρειάζεται να σχολιάσω, είναι προφανές". Πχ 1980, AFANIS, e-tic, Toufas Το δικό μου είναι προφανές. χρειαζετε να γραψω κατι για τους ramones? τι να πω δηλαδη.
Harkon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 καλό θα είναι να γράφουμε και κάτι ως 'μίνι-βιογραφία' ή κάποια στοιχεία για όσους έχουν συγκροτήματα/καλλιτέχνες ακόμα και αν για κάποιους μοιάζουν προφανή. ο Manuel και ο parsifal το εξήγησαν όμορφα, καλό είναι να λέμε γιατί προτιμάμε αυτό το γκρουπ απο κάποιο άλλο, αν μας σημάδεψε με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο κτλ. το "είναι προφανές","Χωρίς σχόλια" κτλ κι εμένα δε μου βγάζει πολύ νόημα
kattistt Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Στην αρχη ειχα ενα "Fallen Angel" μετα αλλαξα μολις βρηκα τυχαια στο Internet το παρον Avatar. Μου αρεσε πολυ! Μου μοιαζει κι ολας (τα χαρακτηριστικα του προσωπου).
1980 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 καλό θα είναι να γράφουμε και κάτι ως 'μίνι-βιογραφία' ή κάποια στοιχεία για όσους έχουν συγκροτήματα/καλλιτέχνες ακόμα και αν για κάποιους μοιάζουν προφανή.ο Manuel και ο parsifal το εξήγησαν όμορφα, καλό είναι να λέμε γιατί προτιμάμε αυτό το γκρουπ απο κάποιο άλλο, αν μας σημάδεψε με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο κτλ. το "είναι προφανές","Χωρίς σχόλια" κτλ κι εμένα δε μου βγάζει πολύ νόημα ρε χαρκον υπαρχει ατομο που δεν ξερει τους ραμονες? εγω δεν γνωριζω κανενα τι να πω δηλαδη γιαυτο το συγκροτημα?
χάπι Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατί διάλεξα αυτό το Avatar στο προφίλ μου Γιατί θεωρώ ότι ο Garfield έχει όλα τα καλά γνωρίσματα ενός γατιού... Είναι : τεμπελάκος υπναράς χαδιάρης Έχει : πλάκα κυνισμό χιούμορ πάθος με τα γλυκά Και πάνω απ'όλα είναι ένας ΟΜΟΡΦΟΣ και ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ γάτος. Ο λόγος που διάλεξα το σκίτσο με το φωτόσπαθο είναι γιατί έχω "κολλήσει" με ένα RPG (το "Star Wars" βέβαια...) !
paschalia Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Ο Αη-Μπάντης ο Αλ είναι ο προστάτης των απανταχού της γης παντρεμένων ανδρών και της ανδρικής καφρίλας. Η μέρα που γιορτάζεται η μνήμη του προσωποποιείται για τον καθένα με τον παρακάτω εμπειρικό αλγόριθμο, όπως έχει προκύψει δια της μεθόδου της παρατήρησης (των επεισοδίων της σειράς "Married With Children) : Κατά βάση γιορτάζει όλες τις μέρες του χρόνου, εκτός από την ημέρα που γιορτάζει η Παναγιώτα (Πέγκυ). Από αυτές τις ημέρες πρέπει να αφαιρεθούν οι επέτειοι αρραβώνα και γάμου, τα γενέθλια των παιδιών, οι διακοπές Χριστουγέννων και θέρους, οι ημέρες που ξημερώνουν μετά από κρεβατομουρμούρα ή forced sex, οι ημέρες που έχουν πάει σκατά στη δουλειά και άλλες πολλές περιπτώσεις που είναι δύσκολο να απαριθμηθούν. Πρακτικά, δύσκολα θα βρει κάποιος παντρεμένος ημέρα να γιορτάσει τη μνήμη του ένδοξου τούτου αγίου, ενώ για τους ανύπανδρους είναι σαφώς ευκολότερα τα πράγματα. Το ιερατείο απαρτίζεται αυστηρά από παντρεμένους άνδρες. Αν θέλει κάποιος ανύπανδρος να γίνει μέλος του κλήρου του (Μπαντ-πας), πρέπει οπωσδήποτε να παντρευτεί και να κάνει τουλάχιστον δύο παιδιά. Αν κάποιος θέλει να εξελιχθεί στα ανώτατα κλιμάκια του κλήρου πρέπει να χωρίσει, να ξαναπαντρευτεί και να κάνει κι άλλα παιδιά με τη νέα σύζυγο. Ο δε Μπαντριάρχης, απαιτείται να πληρώνει διατροφή σε τουλάχιστον 2 πρώην συζύγους, να είναι πατέρας τουλάχιστον 4 παιδιών, να υπόκειται σε forced sex τουλάχιστον μία στις δύο νύχτες και να πιάσει δουλειά ως πωλητής παπουτσιών. Πολύ λίγοι άνδρες αντέχουν τη φρίκη των παραπάνω και έτσι ο ανταγωνισμός για τη θέση είναι ελάχιστος. Έχεις καεί . Άσχημα .
1980 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατί διάλεξα αυτό το Avatar στο προφίλ μου Γιατί θεωρώ ότι ο Garfield έχει όλα τα καλά γνωρίσματα ενός γατιού... Είναι : τεμπελάκος υπναράς χαδιάρης Έχει : πλάκα κυνισμό χιούμορ πάθος με τα γλυκά Και πάνω απ'όλα είναι ένας ΟΜΟΡΦΟΣ και ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ γάτος. Ο λόγος που διάλεξα το σκίτσο με το φωτόσπαθο είναι γιατί έχω "κολλήσει" με ένα RPG (το "Star Wars" βέβαια...) ! σιγα τον φλωρο ο δικος μου ειναι καλυτερος.
djapal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 τα decks μου. εκεί εκτονώνομαι μιξάροντας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.