Προς το περιεχόμενο

Γιατί διάλεξα αυτό το Avatar στο προφίλ μου ;-)

isspro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ρε χαρκον υπαρχει ατομο που δεν ξερει τους ραμονες? εγω δεν γνωριζω κανενα τι να πω δηλαδη γιαυτο το συγκροτημα?

αμεεεεεεεεεεεε!!! και πολλοί πάω στοίχημα

τέσπα, μια πρόταση έκανα κάντε ότι θέλετε :P

Δημοσ.

εγω μονο ακουστα τους εχω αλλα δεν εχω ιδεα!! καποιο συγκροτημα μυριζομαι παντως.... λοιπον, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ?

Δημοσ.

The Ramones were an American band often regarded as the first punk rock group.[3][4]

After forming in Forest Hills, Queens, New York in 1974, they performed 2,263 concerts, touring virtually nonstop for 22 years.[4] In 1996, after a tour with the Lollapalooza music festival, the band went on a brief nightclub tour and then disbanded. The band's three founding members —Joey Ramone, Johnny Ramone and Dee Dee Ramone—died within eight years after the breakup.[5]

The Ramones never achieved much commercial success during their years of recording and performing. Their only album to reach certified gold status in the U.S. was their compilation album Ramones Mania.[6] Appreciation of the band has grown since the 1980s, and they now regularly appear on "all-time greatest" lists, such as Rolling Stoneʼs list of 100 Greatest Artists of All Time, VH1's 100 Greatest Artists of Hard Rock and Mojo's 100 Greatest Albums. [7][8][9] In 2002, the Ramones were voted the second greatest rock and roll band ever in Spin Magazine, trailing only The Beatles.[10] On March 18, 2002, they were inducted into the Rock and Roll Hall of Fame.[11][12]

δες εδώhttp://en.wikipedia.org/wiki/The_Ramones για περισσότερα !

:mrgreen:

Δημοσ.
The Ramones were an American band often regarded as the first punk rock group.[3][4]

After forming in Forest Hills, Queens, New York in 1974, they performed 2,263 concerts, touring virtually nonstop for 22 years.[4] In 1996, after a tour with the Lollapalooza music festival, the band went on a brief nightclub tour and then disbanded. The band's three founding members —Joey Ramone, Johnny Ramone and Dee Dee Ramone—died within eight years after the breakup.[5]

The Ramones never achieved much commercial success during their years of recording and performing. Their only album to reach certified gold status in the U.S. was their compilation album Ramones Mania.[6] Appreciation of the band has grown since the 1980s, and they now regularly appear on "all-time greatest" lists, such as Rolling Stoneʼs list of 100 Greatest Artists of All Time, VH1's 100 Greatest Artists of Hard Rock and Mojo's 100 Greatest Albums. [7][8][9] In 2002, the Ramones were voted the second greatest rock and roll band ever in Spin Magazine, trailing only The Beatles.[10] On March 18, 2002, they were inducted into the Rock and Roll Hall of Fame.[11][12]

δες εδώhttp://en.wikipedia.org/wiki/The_Ramones για περισσότερα !

:mrgreen:

εισαι βλαμενο.... μην ξαναπαρεις πρωτοβουλια για το αβαταρ μου!!!!

Δημοσ.
εισαι βλαμενο.... μην ξαναπαρεις πρωτοβουλια για το αβαταρ μου!!!!

"βλαμμένο-βλαμμένο" αλλά, το λινκάκι, που πόσταρα για ενημέρωση, το πρόσθεσες με έντιτ στο παραπάνω ποστ σου... :mrgreen:

Δημοσ.
"βλαμμένο-βλαμμένο" αλλά, το λινκάκι, που πόσταρα για ενημέρωση, το πρόσθεσες με έντιτ στο παραπάνω ποστ σου... :mrgreen:

ρε βλαμενο οταν εβαζες εσυ εγω εψαχνα το λινκ. ποιο εντιτ ? ρε εχεις χαζεψει?

Δημοσ.

lol

χαχαχαχα εχετε πολυ πλακα!

edit:

Η εθνική οδός είναι το δεύτερό μου σπίτι.

με τι ασχολεισαι kx5 αν επιτρεπεται? εκτος αν βολταρεις πολυ. ρωταω γιατι εγω δεν ειμαι πολυ του εξω (κ κουβεντα να γινεται ;-))

Δημοσ.

Σαν κάποιος να έφαγε πολλά και διαφορετικά φαγητά και μετά να έβαλε δάκτυλο...

και αυτό κυρίες και κύριοι είναι το σχόλιο απο έναν α-χρηστη ονόματι CWSN_Men για το γαμάτο άβανταρ μου, αυτό το έργο τέχνης θα τολμούσα να πω, που έγινε με πολύ κόπο και αγάπη με ολοκαίνουριους μαρκαδόρους μάρκας Crayola παρακαλώ... :P

Δημοσ.
Σαν κάποιος να έφαγε πολλά και διαφορετικά φαγητά και μετά να έβαλε δάκτυλο...

και αυτό κυρίες και κύριοι είναι το σχόλιο απο έναν α-χρηστη ονόματι CWSN_Men για το γαμάτο άβανταρ μου, αυτό το έργο τέχνης θα τολμούσα να πω, που έγινε με πολύ κόπο και αγάπη με ολοκαίνουριους μαρκαδόρους μάρκας Crayola παρακαλώ... :P

τι μαρκαδορους καργιολα? σα δεν ντρεπεσε λιγο. σαν καλειδοσκοπιο ειναι βασικα. αλλα παραμενει μαλακια.

Δημοσ.
τι μαρκαδορους καργιολα? σα δεν ντρεπεσε λιγο. σαν καλειδοσκοπιο ειναι βασικα. αλλα παραμενει μαλακια.

τσκ, τσκ, τσκ... πτωχέ, τσομπάνη 1980....

Crayola είναι η γαμάτη μάρκα που χρησιμοποιούμε εμείς τα smart kids :P

mzejkmj0w3mjgztdlynm.jpg

Δημοσ.
τσκ, τσκ, τσκ... πτωχέ, τσομπάνη 1980....

Crayola είναι η γαμάτη μάρκα που χρησιμοποιούμε εμείς τα smart kids :P

mzejkmj0w3mjgztdlynm.jpg

τους ξερω τους μαρκαδορους τους καργιολα zombie nation απο τοτε που πηγαινα δημοτικο. αιντε τραχανοπλαγια.

Δημοσ.
με τι ασχολεισαι kx5 αν επιτρεπεται? εκτος αν βολταρεις πολυ. ρωταω γιατι εγω δεν ειμαι πολυ του εξω (κ κουβεντα να γινεται ;-))

Βολτάρω όσο το δυνατό περισσότερο μου επιτρέπει ο χρόνος και τα οικονομικά μου (aka βενζίνα :wink: ).

Ούτε οι φίλοι/ες-γνωστοί μου είναι πολύ του έξω. Συνήθως βολτάρω μόνος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...