Προς το περιεχόμενο

Γιατί διάλεξα αυτό το Avatar στο προφίλ μου ;-)

isspro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλα και εμενα μου αρεσε η καιτη η μπεκινσειλ μεχρι που ειδα κατι φωτο απο μια πρεμιερα και ξενερωσα.

Δημοσ.
Phoenix.

@e-tic: δεν ξερω αν ειμαι ο μονος, αλλα εγω ναι, θα ηθελα ενα μικρο σχολιασμο για το avatar soy.

Στα χρόνια του λυκείου, και λόγω της γνώσης που είχα πάνω στη Ρωσική γλώσσα, μου κολλήσαν το παρατσούκλι "Ρώσος". Μέσα απο διάφορες μ@λ@κίες το "Ο Ρώσος" έγινε "Ο Τσάρος" και μετέπειτα "Ο Τσάρος του υποκόσμου" ή "Ο Καταχθόνιος Τσάρος". Το τελευταίο, σε ελεύθερη αγγλική μετάφραση είναι "The Infernal Czar", σε συντομογραφία tic. Το e-tic προστέθηκε όταν διαπίστοσα οτι η ιστοσελίδα tic.gr ήταν (και είναι) καταχωρημένη απο άλλον...

Συμπέρασμα: Το avatar μου είναι απλά μια γραφική απεικόνιση του nickname μου!

Δημοσ.
Στα χρόνια του λυκείου, και λόγω της γνώσης που είχα πάνω στη Ρωσική γλώσσα, μου κολλήσαν το παρατσούκλι "Ρώσος". Μέσα απο διάφορες μ@λ@κίες το "Ο Ρώσος" έγινε "Ο Τσάρος" και μετέπειτα "Ο Τσάρος του υποκόσμου" ή "Ο Καταχθόνιος Τσάρος". Το τελευταίο, σε ελεύθερη αγγλική μετάφραση είναι "The Infernal Czar", σε συντομογραφία tic. Το e-tic προστέθηκε όταν διαπίστοσα οτι η ιστοσελίδα tic.gr ήταν (και είναι) καταχωρημένη απο άλλον...

δεν χρειαζότανε μωρέ να εξηγήσεις..ήταν προφανές από που βγαίνει..υπάρχει κανείς που να μην το είχε καταλάβει??

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά, μη βαράτε... :-P

Το thread είναι σχετικά με το "γιατί διάλεξα αυτό το avatar" όχι "απο που βγαίνει το nickname σας¨!!! Φαντάστηκα οτι είναι ευκόλως εννοούμενο οτι το avatar μου βγαίνει απο το nickname μου. Το απο πού βγαίνει το nickname μου είναι άλλη ιστορία!!! :-)

Δεν πίστευα οτι θα έχει τόση απήχηση η ιστορία του nickname μου!!! :-D :-D :-D

Δημοσ.
Βολτάρω όσο το δυνατό περισσότερο μου επιτρέπει ο χρόνος και τα οικονομικά μου (aka βενζίνα :wink: ).

Ούτε οι φίλοι/ες-γνωστοί μου είναι πολύ του έξω. Συνήθως βολτάρω μόνος.

το κανω με τα ποδια ("βολταρω/περπαταω") για να παω στη δουλεια καθε μερα 45'... με αμαξι κανα 2 φορες το εκανα λογω νευρων και θυμου αλλα ολα οκ προς το παρων untill next time... :)

αααα, εσενα εχει ζουμι τελικα το story... κοιτα τι γινεται ρε παιδακι μου στον κοσμο...

Εντάξει ρε παιδιά, μη βαράτε... :-P

Το thread είναι σχετικά με το "γιατί διάλεξα αυτό το avatar" όχι "απο που βγαίνει το nickname σας¨!!! Φαντάστηκα οτι είναι ευκόλως εννοούμενο οτι το avatar μου βγαίνει απο το nickname μου. Το απο πού βγαίνει το nickname μου είναι άλλη ιστορία!!! :-)

Δεν πίστευα οτι θα έχει τόση απήχηση η ιστορία του nickname μου!!! :-D :-D :-D

κ καλα εκανες!! ν :mrgreen:

Δημοσ.

Εμένα η D2x δεν φυγει ποτέ (σαν φωτογράφος) από τα χέρια μου και είπα να την βάλω, για να θυμάμαι οτι έχω δουλεία και να μην ξημεροβραδιάζομαι εδώ!!

Δημοσ.

το αβαταρ το τσίμπησα απο κάπου έτοιμο , θέλω να πιστεύω οτι είναι ένας τύπος , κανας μαορί ή κάτι τέτοιο (για να δικαιολογήσω τα τατου) , που έχει αράξει πελουζάτος πίσω απο την παραλία κάπου στην πολυνησία , μετά απο μια γεμάτη μέρα στην θάλασσα ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...