we_will_rise Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Ankh--->A.n.k.h.--->Anikanos na katso hremos
lak10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 εγω επελεγα το avatar μου γιατι πολυ απλα ειμαι τρελος για την παναθα!
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 χρειαζετε να γραψω κατι για τους ramones? τι να πω δηλαδη. Πρώτον, δεν είχα ιδέα ότι έγραφε ramones κάπου στο avatar (ίσως φταίει η αχρωματοψία μου, αν και αμφιβάλλω γιατί δεν είναι τέτοιου τύπου) και δεύτερον, δεν έχω ιδέα ποιοι είναι, αλλά αυτό δε με καίει. Απλά δεν έβλεπα τι γράφει στο avatar (λόγω μεγέθους). Και από πολλούς άλλους πάντως, μετά την εξήγηση κατάλαβα τι έδειχνε. Στα χρόνια του λυκείου, και λόγω της γνώσης που είχα πάνω στη Ρωσική γλώσσα, μου κολλήσαν το παρατσούκλι "Ρώσος". Μέσα απο διάφορες μ@λ@κίες το "Ο Ρώσος" έγινε "Ο Τσάρος" και μετέπειτα "Ο Τσάρος του υποκόσμου" ή "Ο Καταχθόνιος Τσάρος". Το τελευταίο, σε ελεύθερη αγγλική μετάφραση είναι "The Infernal Czar", σε συντομογραφία tic. Το e-tic προστέθηκε όταν διαπίστοσα οτι η ιστοσελίδα tic.gr ήταν (και είναι) καταχωρημένη απο άλλον...Συμπέρασμα: Το avatar μου είναι απλά μια γραφική απεικόνιση του nickname μου! Αυτό ακριβώς είχα φανταστεί κι εγώ!
1980 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Πρώτον, δεν είχα ιδέα ότι έγραφε ramones κάπου στο avatar (ίσως φταίει η αχρωματοψία μου, αν και αμφιβάλλω γιατί δεν είναι τέτοιου τύπου) και δεύτερον, δεν έχω ιδέα ποιοι είναι, αλλά αυτό δε με καίει. Απλά δεν έβλεπα τι γράφει στο avatar (λόγω μεγέθους). Και από πολλούς άλλους πάντως, μετά την εξήγηση κατάλαβα τι έδειχνε. Αυτό ακριβώς είχα φανταστεί κι εγώ! χαλαρωσε λιγο , απλα μου εκανε εντυπωση.
algait Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Ο Αη-Μπάντης ο Αλ είναι ο προστάτης των απανταχού της γης παντρεμένων ανδρών και της ανδρικής καφρίλας. Η μέρα που γιορτάζεται η μνήμη του προσωποποιείται για τον καθένα με τον παρακάτω εμπειρικό αλγόριθμο, όπως έχει προκύψει δια της μεθόδου της παρατήρησης (των επεισοδίων της σειράς "Married With Children) : Κατά βάση γιορτάζει όλες τις μέρες του χρόνου, εκτός από την ημέρα που γιορτάζει η Παναγιώτα (Πέγκυ). Από αυτές τις ημέρες πρέπει να αφαιρεθούν οι επέτειοι αρραβώνα και γάμου, τα γενέθλια των παιδιών, οι διακοπές Χριστουγέννων και θέρους, οι ημέρες που ξημερώνουν μετά από κρεβατομουρμούρα ή forced sex, οι ημέρες που έχουν πάει σκατά στη δουλειά και άλλες πολλές περιπτώσεις που είναι δύσκολο να απαριθμηθούν. Πρακτικά, δύσκολα θα βρει κάποιος παντρεμένος ημέρα να γιορτάσει τη μνήμη του ένδοξου τούτου αγίου, ενώ για τους ανύπανδρους είναι σαφώς ευκολότερα τα πράγματα. Το ιερατείο απαρτίζεται αυστηρά από παντρεμένους άνδρες. Αν θέλει κάποιος ανύπανδρος να γίνει μέλος του κλήρου του (Μπαντ-πας), πρέπει οπωσδήποτε να παντρευτεί και να κάνει τουλάχιστον δύο παιδιά. Αν κάποιος θέλει να εξελιχθεί στα ανώτατα κλιμάκια του κλήρου πρέπει να χωρίσει, να ξαναπαντρευτεί και να κάνει κι άλλα παιδιά με τη νέα σύζυγο. Ο δε Μπαντριάρχης, απαιτείται να πληρώνει διατροφή σε τουλάχιστον 2 πρώην συζύγους, να είναι πατέρας τουλάχιστον 4 παιδιών, να υπόκειται σε forced sex τουλάχιστον μία στις δύο νύχτες και να πιάσει δουλειά ως πωλητής παπουτσιών. Πολύ λίγοι άνδρες αντέχουν τη φρίκη των παραπάνω και έτσι ο ανταγωνισμός για τη θέση είναι ελάχιστος. Απλά ΘΕΟΣ!!!! Αλ Μπαντυ forever
xpapias Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ έχω μια 'Ολλανδική' μαϊμού. Μου άρεσε πολύ η μύτη της, απ' ότι είδα είναι και είδος υπό εξαφάνιση... http://en.wikipedia.org/wiki/Proboscis_monkey
MsquitoPrincess Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Ρισπέκτ η μαϊμού xpapias.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 χαλαρωσε λιγο , απλα μου εκανε εντυπωση. Γιατί, έχεις την εντύπωση ότι σφιγγόμουν; Γενικά είμαι ιδιαιτέρως (ΠΟΛΥ ιδιαιτέρως) χαλαρός τύπος. Οι φίλοι μου λένε συνέχεια ότι έπεσα στο χύτρα με το χασίς όταν ήμουν μικρός. Πώς γίνεται και ότι και να λέω σου δημιουργώ την εντύπωση ότι σε πάω κόντρα, δεν μπορώ να το καταλάβω. Anyway, ας μην αρχίσουμε πάλι. Προσπάθησε πάντως να διαβάζεις αυτά που γράφω με πιο χαλαρό τρόπο.
bchris Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ έχω μια 'Ολλανδική' μαϊμού. Μου άρεσε πολύ η μύτη της, απ' ότι είδα είναι και είδος υπό εξαφάνιση... http://en.wikipedia.org/wiki/Proboscis_monkey LOL Καποιος προγονος της μαιμους αυτης, πρεπει να συναντησε το κουφο τζινι... http://insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1787906&postcount=120
1980 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατί, έχεις την εντύπωση ότι σφιγγόμουν; Γενικά είμαι ιδιαιτέρως (ΠΟΛΥ ιδιαιτέρως) χαλαρός τύπος. Οι φίλοι μου λένε συνέχεια ότι έπεσα στο χύτρα με το χασίς όταν ήμουν μικρός. Πώς γίνεται και ότι και να λέω σου δημιουργώ την εντύπωση ότι σε πάω κόντρα, δεν μπορώ να το καταλάβω. Anyway, ας μην αρχίσουμε πάλι. Προσπάθησε πάντως να διαβάζεις αυτά που γράφω με πιο χαλαρό τρόπο. εχεις κακη προιστορια με την παρτη μου γιαυτο. Εγω να τα διαβαζω πιο χαλαρα και εσυ να γινεις πιο ευθυς μην το πας μεσω λαμιας το κολπο. το σταματαω και εγω εδω.
1980 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΩΡΑΙΟΣ!!! :D σωστοοοοοοοςςςςςςςςς.
xpapias Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 @Lucifer : Όντως μοιάζει και με τον Καλαμάρη :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.