Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • 0
chris_psycho

Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε php από sql?

Ερώτηση

Λοιπόν παιδιά βρίσκομαι κ πάλι σε τέλμα κ καλώ τη βοήθεια των μέγα Insomniacs! Προσπαθώ να κάνω για την πτυχιακή μου ένα τεστ που θα αποθηκεύει κάποια scores! To πρόβλημα βρίσκεται στο τελικό στάδιο εξαγωγής των αποτελεσμάτων.

 

Στην βάση δεδομένων μου έχω έναν πίνακα scores ( id, categoryid, userid, score) όπου αποθηκεύεται το σκορ που είχε σε κάθε κατηγορία ερωτήσεων ο κάθε χρήστης. Θέλω σε ένα αρχείο results.php να παίρνει τα σκορ του χρήστη για κάθε κατηγορία και με κατάλληλα if να εμφανίζει τα αποτελέσματα, δηλαδή τα μηνύματα που θέλω.

 

Μπορείτε να βοηθήσετε λίγο; Σας ευχαριστώ πολύ!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το πρόβλημα είναι να κάνεις connection με την DB από php?

Ή θέλεις βοήθεια για την σύνταξη του κώδικα αφού πάρεις τα αποτελέσματα?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
><?php

$con = mysql_connect("localhost", "username", "password");

if (!$con)

 {

 die('Could not connect: ' . mysql_error());

 }



mysql_select_db("database_name", $con);

	

	mysql_query('SET character_set_results="greek"');

	mysql_query("SET CHARACTER SET greek");

	mysql_query("SET NAMES 'greek'");

$result = mysql_query("SELECT * FROM table_name");



while($row = mysql_fetch_array($result))

 {

 echo $row['table_row'];

 }



mysql_close($con);

?>

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Στην βάση δεδομένων μου έχω έναν πίνακα scores ( id, categoryid, userid, score) όπου αποθηκεύεται το σκορ που είχε σε κάθε κατηγορία ερωτήσεων ο κάθε χρήστης. Θέλω σε ένα αρχείο results.php να παίρνει τα σκορ του χρήστη για κάθε κατηγορία και με κατάλληλα if να εμφανίζει τα αποτελέσματα, δηλαδή τα μηνύματα που θέλω.

 

Θέλω τα if ρε παιδιά, δηλ. πχ. αν το score είναι 20 στο τάδε categoryid, τότε βγάλε αυτό το μήνυμα κτλ

 

Να στε καλά ρε παιδιά πάντως!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To ξέρω ότι έχει γίνει μπανάλ να το λέμε εδώ μέσα αλλά....πτυχιακή κάνεις ρε chris...δηλαδή άμα δεν μπορείς να βρείς αυτό από μόνο σου πως στο καλό έφτασες στην πτυχιακή!

 

Ο Thanocaster παρ'όλα αυτά σου έδειξε το πώς παίρνει τα data από την βάση. Μέσα στο while() βάλε τα if που θές και έτοιμο είναι.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως πιστεύω πως καλό είναι να χρησιμοποιείτε το forum για κάποια λίγο πιο δύσκολα θέματα τα οποία να αξίζει και να συζητηθούν.Το να μας ζητάς να σου γράψουμε τις if είναι λίγο αστείο.

Τέλος πάντων περι ορέξεως....

 

Καλή συνέχεια στην πτυχιακή σου.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημιουργία νέου...