Fidelio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Εχω αντιμετωπισει εντονη κοινωνικη κριτικη λογω της διαφορετικοτητας μου που δεν εχει να κανει με την εμφανιση αλλα με την σταση ζωης μου και τις επιλογες μου στον τομεα των προσωπικων σχεσεων.Θεωρειτε οτι ειναι δικαιο κατι τετοιο? ωπα περιμενε... τι είναι εμο είπαμε; δεν κάνω πλακα , εγώ να καταλάβω θέλω ανελυσε μου λίγο αυτο το καινουριο στερεότυπο σε παρακαλω ! :|
akpe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 ----- gay ----- Και αυτό τι ακριβώς έχει να κάνει με τον όρο που χρησιμοποίησες ως "teaser", επέλεξες για nick κ.ο.κ.; Γιατί άλλο η "διαφορετικότητα" και οι σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός και άλλο η μαζική μαλακία.
Lucifer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 ναι, κοιτάξτε, καλή η πλάκα, αλλά όποιος τον δουλέψει επειδή είναι γκέυ θα ξαναμπεί αφού τελειώσω τη 2η εξεταστική.
flo1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Οχι παιδια, το παιδι το εβαλε "emo" γιατι καταληγει να ειναι και γκει απο ιμο.
trelosjack Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 ο καψής που κολλάει? "εξακολουθει να μην καταλαβαινει" αλλα "επεσε" σιωπη Υ.Γ:Νταξ δε τον ξαναβαζω μη το κουρασω .... πολλα ty στις εξεταστικες ειναι δημιουργικες
insomniaK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Εμείς είμαστε μαζί σου!!! Να βγεις να το φωνάξεις να το πεις. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο ξεκίνησες αυτό το θέμα με τους emo, ενώ σε ενδιέφερε κάτι εντελώς διαφορετικό... (Και εδώ ο τρελος τζακ, θα βάλει τον Μανώλη Καψή)
Emo~guy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ νυστάζω όμως..πάρε έναν υπνάκο και συ κι ίσως σου περάσει..αποχωρώ.. intended offence sleep tight man
charmed Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 φιντέλιο έχω δύο ερωτήσεις. γιατί ρωτάς το ίδιο πράγμα? δεν βγαίνεις έξω από το σπίτι σου, για να δεις πως είναι οι ίμο και να καταλάβεις? η άλλη ερώτηση είναι: από που πήρες το ψευδόνημο σου? αν θες απαντάς. ρωτάω γιατί κάτι μου θυμίζει
akpe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Η σεξουαλική ταυτότητα του καθενός είναι (από εμένα τουλάχιστον) σεβαστή και αποδεκτή, αρκεί να μην με προσβάλλει με τον οποιοδήποτε τρόπο. Το trend όμως το οποίο τόσο εύγλωττα σχολιάζουμε εδώ και 8 σελίδες με προσβάλλει μόνο και μόνο στο άκουσμά του. Λόγω της αρρωστημένης "φιλοσοφίας" του, όπως ανέφερα και πρίν. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
flo1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 δεν ειναι ακριβως αλλο το ενα αλλο το αλλο, γιατι μεσα στο τρεντ περιλαμβανεται και η συγχυση της σεξουαλικης σου ταυτοτητας .
Emo~guy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Για να κανω πιο σαφες το ερωτημα: Πιστευετε οτι εχει καποιος δικαιωμα να σε απολυει απο την δουλεια σου ενω αποδιδεις τα μεγιστα λογω των σεξουαλικων σου προτιμησεων?
akpe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 δεν ειναι ακριβως αλλο το ενα αλλο το αλλο, γιατι μεσα στο τρεντ περιλαμβανεται και η συγχυση της σεξουαλικης σου ταυτοτητας . Η σύγχιση αυτή όμως δεν προκαλείται από τους ίδιους λόγους και τα ίδια ερεθίσματα που προκαλείται στους gay. Στην δεύτερη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ανήλικα καραγκιοζάκια που θεωρούν το φάσωμα μεταξύ τους "in". Αυτό και μόνο το κάνει χίλιες φορές πιό "αρρωστημένο" από οποιονδήποτε είναι gay λόγω προσωπικής επιλογής, ορμών, ορμονών κ.ο.κ. Τον gay τον αποδέχομαι. Τον "είμαι gay γιατί είναι in και γουστάρουν τα 14χρονα emo κοριτσάκια" τον απεχθάνομαι. Για να κανω πιο σαφες το ερωτημα: Πιστευετε οτι εχει καποιος δικαιωμα να σε απολυει απο την δουλεια σου ενω αποδιδεις τα μεγιστα λογω των σεξουαλικων σου προτιμησεων? Εφόσον οι σεξουαλικές σου προτιμήσεις δεν επηρρεάζουν την δουλειά σου, σαφώς και όχι.
insomniaK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Γράφετε γρήγορα... έσβησα ατο μνμα μου, ήταν ατοπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.