fysikos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Σε εναν μήνα λίγει το φοιτητικο πακέτο 756KBPS που αγορασα πέρισυ στα 117ευρω. δεδομένου οτι η forthnet δεν ξαναδίνει παρόμοια προσφορά, τί μου προτείνετε?αν το αφήσω θα πάει σε αορίστου με 20ε/μήνα???να το κάνω έτσι ή να κοιτάξω αλλού?αν επιλέξω άλλον πάροχο(ποιον??) τι πρέπει να κάνω?θα μείνω χωρίς adsl? σας ρωτώ γιατι πιστεύω οτι το εχετε ψάξει αρκετά κ μπορείτε να με συμβουλέψετε.
leftermann Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ που έχω το ίδιο πακέτο και λήγει σε 15 μέρες, παραμένω και το αφήνω να πάει αορίστου. Νομίζω στα 768 είναι 17,5 Ε/μήνα, τα 1024 είναι 21 Ε/μήνα. Παραμένω για τους εξής λόγους: 1. είμαι ευχαριστημένος από forthnet 2. στις τιμές νομίζω δεν παίζουν αξιόλογες διαφορές 3. για να μην μείνω χωρίς σύνδεση (αν αλλάξεις πάροχο, μπορεί να μείνεις χωρίς σύνδεση για αρκετό καιρό) 4. κάνω αίτηση για μετάβαση στo ιδιόκτητο της forthnet μόνο για dsl (όχι τηλέφωνο) και με 21 Ε/μήνα παω σε ταχύτητες ως 24 mbps, επίσης χωρίς να μείνω ούτε μέρα ασύνδετος.
aledjo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 oraio einai to 2play soho pou den exeis pagio ote kai exei dsl mono me 24 euro! diladi tha sou erthei pio ftina ftanei na ypostirizetai i perioxi sou. ego exo kanei aitisi kai perimeno na me syndesoun.
activex Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 nai elenkse auto pou leei o aledjo . oktombrio erxete kai sta boria..kane etisi apo tora opou kai an eisai kai mexri tote paizi na min se kopsoun kai to internet. sti xiroteri sto girizoun aoristou kai meta automata sta 24mbit
Aias Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 μια διευκρίνιση : το soho ειναι σαν το 2play (Full llu) απλα εχεις χρεωσεις στα τηλεφωνήματά ,χαμηλότερο πάγιο αλλα χωρις απεριοριστες κλισεις σε αστικα-υπεραστικα. Μονο net ειναι το μερειζομενο (Share-llu).
VasKag Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 4. κάνω αίτηση για μετάβαση στo ιδιόκτητο της forthnet μόνο για dsl (όχι τηλέφωνο) και με 21 Ε/μήνα παω σε ταχύτητες ως 24 mbps, επίσης χωρίς να μείνω ούτε μέρα ασύνδετος. ειμαι και εγω στη forthnet 768/192 (οχι φοιτητικο). σκεφτομαι να κανω την επιλογη 4... αυτο που λες "χωρις να μεινω ουτε μια μερα ασυνδετος"... ισχυει οντως?
Glaros3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Σε εναν μήνα λίγει το φοιτητικο πακέτο 756KBPS που αγορασα πέρισυ στα 117ευρω.δεδομένου οτι η forthnet δεν ξαναδίνει παρόμοια προσφορά, τί μου προτείνετε?αν το αφήσω θα πάει σε αορίστου με 20ε/μήνα???να το κάνω έτσι ή να κοιτάξω αλλού?αν επιλέξω άλλον πάροχο(ποιον??) τι πρέπει να κάνω?θα μείνω χωρίς adsl? σας ρωτώ γιατι πιστεύω οτι το εχετε ψάξει αρκετά κ μπορείτε να με συμβουλέψετε. Ρε παιδια, επειδή έχω κ εγώ το ίδιο, νομίζω αν θυμάμαι καλά οτι μόλις λήγει, γίνεται αυτόματα αορίστου χρονου, αλλα με χρεωση γυρω στα 11€ το μηνα, κ οχι 17 κ 20 που λετε εσεις... Ετσι στεγνα λετε διπλασιαζεται η τιμη?? Δωστε βαση στο ΝομιζΩ , αλλα ετσι νομιζω ελεγε η προσφορα τοτε.
ktsolkas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 epiveveono kai ego.milisa me forthnet gia na diakopso kai o ipallilos mou anafere oti einai peripou 11-13 evro.den me epeise omos ka8os o aderfos mou epeidi mpike apo tous protous stin sxoli tou dikaioutai conex dorean. allios den 8a diekopta.mia xara timoula einai.
titikos46 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Σε εναν μήνα λίγει το φοιτητικο πακέτο 756KBPS που αγορασα πέρισυ στα 117ευρω.δεδομένου οτι η forthnet δεν ξαναδίνει παρόμοια προσφορά, τί μου προτείνετε?αν το αφήσω θα πάει σε αορίστου με 20ε/μήνα???να το κάνω έτσι ή να κοιτάξω αλλού?αν επιλέξω άλλον πάροχο(ποιον??) τι πρέπει να κάνω?θα μείνω χωρίς adsl? σας ρωτώ γιατι πιστεύω οτι το εχετε ψάξει αρκετά κ μπορείτε να με συμβουλέψετε. Eχει μια καλη προσφορα η Βιβοντι με το 24αρι για δες μηπως σου κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.