Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με DVDR ASUS 1814 BL


oasisAthens

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα DVDR ASUS 1814 BL και ένα PLEXTOR 750A σε ένα pc με διπλό λειτουργικό (XP - VISTA). Λοιπόν το πρόλβημα μου είναι ότι στα XP το ASUS όταν πάω να γράψω με το NERO 7 (η τελευταία έκδοση του 7) ενώ ολοκληρώνει την αντιγραφή κανονικά το παραγόμενο DVD έχει κάτι "κύκλους" σαν κενή εγγραφή (δεν μπορώ να το περιγράψω απόλυτα) και σε κάποια στοιχεία του όπως είναι φυσικό εμφανίζει κυκλικό έλεγχο πλεονασμού. Όταν κάνω την ίδια ακριβώς διαδικασία από VISTA δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Επίσης δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εάν χρησιμοποιήσω το PLEXTOR. Το DVDR έχει το τελευταίο firmware. Δεν μπορώ να βρω τι μπορεί να φταίει. Παρακαλώ την βοήθειά σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

'Ελεγξε μήπως απενεργοποιήθηκε το DMA του. Μια ένδειξη αυτού είναι ο αυξημένος χρόνος εγγραφής/ανάγνωσης, το συχνό άδιασμα του buffer και τα σπασίματα στην κίνηση του δείκτη του ποντικιού.

Αν είχες πρόβλημα και στα Vista θα έλεγα πως είναι το τροφοδοτικό ή κακή παρτίδα δισκάκια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έλεγγξα για το DMA προτού ποστάρω για να είμαι σίγουρος και είναι ενεργοποιημένο. Το buffer στα XP πάντα παίζει λίγο προς το τέλος. Κάποια άλλη ιδέα ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...