Προς το περιεχόμενο

K550i imode


bandit4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μηπως γνωριζει κανεις το λογο για τον οποιο δεν μπορουν να φορτωθουν παιχνιδια στο k550i?

Η αδερφη μου εχει το k750 και η μεταφορα γινεται κανονικοτατα στον φακελο "αλλος" οπου και τα αναγνωριζει κανονικα σαν java.Σε αντιστοιχη μεταφορα στο δικο μου κινητο,τα στελνει μονο στον φακελο διαφορα οπου και δεν αναγωριζονται σαν java.τα αρχειακια(παιχνιδια) ειναι jar.δεν μπορω να καταλαβω πως τα αναγνωριζει το k750 και οχι το k550.

Οποιαδηποτε γνωμη ευπροσδεκτη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν στα βγάλει στο φάκελο διάφορα, μετά το μόνο που μένει είναι να τα κάνεις εγκατάσταση από εκεί. Αλλιώς δοκίμασε να αλλάξεις την κατάληξη πριν τα περάσεις σε .jad. Τέλος, ίσως να μην παίζουν τα παιχνίδια, καθώς έχω την εντύπωση πως τα δυο κινητά δεν είναι ίδιας γενειάς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

ευχαριστω για τις απαντησεις.(δεν ειχα νετ για 10 μερες)

απ'οτι καταλαβαινω το συγκεκριμενο κινητο εχει την δυνατοτητα να δεχτει games μονο σε συγκεκριμενο format και οχι σαν ολα τα αλλα.αρα 2 λυσεις υπαρχουν.ειτε βρισκω τετοια παιχνιδια(ελπιζω να ξερετε που) ειτε να αλλαξω κατι στο λειτουργικο(???).αληθεια υπαρχει τροπος και μεθοδος για κατι τετοιο?δεν ηξερα παντως οτι το imode αλλαζει την λειτουργεια του κινητου.νομιζα απλα οτι ηταν μια υπηρεσια και τιποτα παραπανω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 5 μήνες μετά...

Σχετικά με το κ550im έχω και εγώ πρόβλημα με τα java παιχνίδια και εφαρμογές, δεν μπορεί να δεχτεί το κινητό με τίποτα, μήπως γνωρίζετε πως γίνετε να ξεκλειδώσουμε το i-mode ώστε να μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα;

Το συγκεκριμένο κινητό το αγόρασα από τον Γερμανό , πήγα χθες 27 Μαρτίου 2008 στο κατάστημα που το αγόρασα αν γίνετε να απομακρυνθεί το συγκεκριμένο λογισμικό από το κινητό και δεν μου απάντησαν λέγοντας ότι από το service δεν τους έστειλαν απαντητικό e-mail.

Με την αγορά τι συγκεκριμένου κινητού νιώθω σα να αγόρασα αυτοκίνητο, με την διάφορα ότι δεν μου επιτρέπετε να βάλω και άλλους επιβάτες εκτός από τον οδηγό και τον συνοδηγό, λες και οι πίσω θέσεις είναι κλειδωμένες.

Έχουν μια μονοπωλιακή αντίληψη το λιγότερο ανήθικη, μετά από επικοινωνία με την cosmote μου είπαν ότι δεν μπορούν να το ξεκλειδώσουν γιατί είναι καρτοκινητό, και όχι με συμβόλαιο.

Το λογισμικό i-mode ποιος το τοποθέτησε μέσα στο κινητό η cosmote ή μήπως η sony-ericsson;

Για αυτά που κάνει η cosmote τη μπορεί να κάνει ο συνήγορος του πολίτη επίσης διάβασα σε διάφορα σημεία στο forum ότι με την απομακριση του λογισμικού χάνεις την εγγύηση, για ποιο λόγο;

Αν απομακρύνεις λογισμικό μέσα από το pc γιατί αυτό δεν γίνετε;

Γιατί δεν ενημερώνουν ότι με το συγκεκριμένο λογισμικό μετατρέπουν το κινητό σε ζομπι; :mad::mad:

θα ήθελα να μου απαντήσει οποίος έχει λύσει το πρόβλημα' αν το έχει λύσει, και τελικά αν έχετε κάποια πρόταση σχετικά με το συγκεκριμένο πρόβλημα. ;);)

Σας ευχαριστώ για την ανοχή σας, το e-mail μου είναι το [email protected] αν θέλει κάποιος να μου απαντήσει προσωπικά. ;)

Τελικά στο κατάστημα γερμανός που πήγα σήμερα μου είπαν ότι οι τεχνικοί τους δεν μπορούν να το απομακρύνουν, και πιθανόν να μπορεί να κάνει κάτι η Sony-Ericsson , θα προσπαθήσω να βρω κάποια λύση ._:rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κινητο το γραφει απο την αρχη οτι ειναι imode. Δεν τοποθετησε κανεις καποιο προγραμμα. Ειναι φτιαγμενο ετσι. Οταν παιρνουμε imode δεχομαστε αυτοματως οτι ειναι imode.

Ειναι σαν να παρουμε cdma συσκευη και να φωναζουμε που δεν ειναι gsm.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...