Προς το περιεχόμενο

Το δωματιο σας σε ms paint

tolis_01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
OMG, και τώρα μας το λες... ;

Ε, μα σαν mspaint τοπικ το ειχα σκεφτει αλλα αφου ειδα οτι πολλοι προτιμανε και αλλα προγραμματα αλλαξα γνωμη.

Sorry :(

Δημοσ.

hzjmcj5mgzngbziy4mnd.bmp

αυτό είναι το σαλόνι μου όπου βρίσκεται και το pc. Εγω δεν έχω να κοκορευτώ για το σούπερ μηχάνημα μου και τα γαμάτα gadgets μου αλλά δεν χάνω το κουράγιο μου, θα γυρίσει ο πατερούλης απο τα ξένα και η μητερούλα θα βρεί το φώς της και έτσι και εγώ θα αξιωθώ να βάλω ενα ρημάδι ξύλο στο τζάκι να ζεστάνω το κοκαλάκι μου και να αγοράσω μια αιώρα για την βεράντα μου που το έχω καημό. Για το αυτοκίνητο μου δεν σκιάζομαι γιατί μαζεύω λεφτά μπάς και αλλάξω μπαταρίες στο κοντρολάκι της πόρτας του υπόγειου γκαράζ για να μην το έχω στην πιλοτή και κρύβω την πισίνα. Αχ... :P:p:p:p

χμμμ.. κάτι δεν κάνω καλά .. :S

Δημοσ.
ευχαριστώ! και εσείς! :P

καλο αλλα εξακολουθει να ειναι χαλια. και δεν βγαζετε μια δυο φωτο καθεστε και παιδευεστε...

Δημοσ.

Nα και το δικό μου δωμάτιο. Βασικά είναι το σαλόνι, μιάς και είναι το αγαπημένο δωμάτιο του σπιτιού μου.

Το σχεδίασα λίγο βιαστικά και έτσι δείχνει κάπως άδειο. Ξέχασα να βάψω και το τραπεζάκι.

Θέλει ακόμα να βάλω τα τζάμια, να φτιάξω το air-condition και να βάλω τα μικροαντικείμενα στη βιβλιοθήκη και το τζάκι.

dwmatio.jpg

dwmatio2.jpg

Δημοσ.

Ναί, το παράθυρο έχει παραθυρόφυλλα από έξω και βαριά κουρτίνα από μέσα.

Το μόνο πρόβλημα είναι το τζάκι, που για να μή πάρουμε φωτιά μετακινούμε τη πολυθρόνα πιό πέρα και το aircondition που είναι πάνω από το παράθυρο και βαράει κατευείαν επάνω μας σε ότι στάση και αν βάλουμε το πτερύγιο.

Δημοσ.

Θα μπορουσε ο ψυκτικος να το βαλει στον τοιχο που ειναι και το τζακι, στη γωνια (γινεται). Εκτος και αν φερατε τους ψυκτικους στους οποιος τα καταστηματα κανουν outsource τις τοποθετησεις. Οποτε δεν τους κατηγορω (παιρνουν μονο 10 euro το κομματι ανεξαρτητως BTU, ασχετα αν τα 18αρια -24αρια ειναι ασυκριτα πιο βαρια απο τα 9ρακια- 12αρια, και ασχετα με το θεμα οτι τα πρωτα εχουνε σωληνες-γαιδουρια).

Δημοσ.

To aircondition είναι 18-άρι και ναί οι ψυκτικοί ήταν του καταστήματος.

Δε βαριέσαι, ευκαιρία ήταν αυτό το τόπικ να επαναφρεσκαριστώ στο πρόγραμμα που χρησιμοποιώ για τη δουλειά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...