Προς το περιεχόμενο

ATHLON 1400 και ΚΤ400

BrancaLeone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν ATHLON 1400 (fsb 266) και θέλω να κάνω αναβάθμιση σε μητρική και μνήμες.

Σκέφτομαι να πάρω την GIGABYTE 7VAX (KT400).

Κάποιος μου είπε ότι δεν υποστηρίζει τον επεξεργαστή σε συνδιασμό με μνήμες στα 333 ή 400.

Αληθεύει αυτό; Δεν θέλω να πάρω καινούριο επεξεργαστή ακόμα (λόγο συνολικού κόστους) αλλά θέλω να κάνω μια αναβάθμιση. Επίσης τι μνήμες να προτιμήσω (πάντα σε συνδιασμό με το κόστος) 333 ή 400 (1 Χ 512ΜΒ).

Δημοσ.

Μια λεπτομέρεια που ξέχασα να αναφέςω...αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ έναν duron750...ο 1400 βρίσκεται σε ένα συρτάρι και τον βλέπω...καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί θέλω να πάρω mobo.....

Επίσης στο ίδιο συρτάρι υπάρχει και ένας 20άρης δίσκος και μια geforce που θέλουν να μπούν στο παλίο μηχάνημα (λέω να κάνω ένα μικρό δίκτυο για mutiplayer..).

Thanks πάντως γιατί μετά από αυτό που είχα ακούσει έιχα ψιλοαπογοητευτεί για το ενδεχόμενο αναβάθμισης....

Δημοσ.

Φίλε μου, τα παιδιά που ήδη μίλησαν είναι σωστά. Οι επεξεργαστές δουλεύουν γενικά. Απλά, μερικοί έχουν (εσφαλμένα) συσχετίσει τους Athlon XP με τις μνήμες DDR. Όλοι δουλεύουν μιά χαρά με όλους, δηλαδή, καί οι απλοί Athlons με DDR, αλλά καί οι XP με απλή RAM. Οι επιδόσεις είναι άλλο ζήτημα.

Καλή αναβάθμιση...

Δημοσ.

kai ego 8a simfoniso oti den prokite kati na paei straba , 8a dulepsei mia xara o sindiasmos athlon 1400 kai GA-7VAX opos blepeis kai ego tin idia m/b exo kai den exo kanena apolitos problima isa isa pou exo dei diafores toso sto sisoft sandra oso kai sto 3dmark 2001

Δημοσ.

O Athlon pou exeis tha doulevei mia xara mias kai gw exw enan Athlon 1400 kai to GIGABYTE 7VAXP kai den exw to paramikro problhma. Apo mnhmes tha sou protina tis Samsung 333 mias kai oles oi 400 dhmiourgoun problhmata asymbatothtas. Egw peira Samsung 512mb 333 apo to ram-shop 180 Eyrw!!!

Δημοσ.

Den nomizw na exeis provlhma alla apo thn allh den to theorw axio upgrade na allaxeis mobo kai ram, mhn perimeneis na deis kamia diafora spoudaia, kalytera na perimeneis otan boreis na pareis kai to cpu mazi pou tha boreis na pareis kalyterh mobo/ram me ta idia lefta.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...