Προς το περιεχόμενο

απατη απο HOL


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα

Απο τον προηγουμενο Δεκεμβριο εχω hi box στις 24/8 ελειγε το δωρεαν (δλδ το μερος που ειχα πληρωσει 99 ευρω και μετα χρεωνετε κανονικα καθε μηνα <μετα το περας των 7 μηνων).

Εγω σκεφτικα τωρα :

Για να τα γλυτοσω τα χρηματα της πληρωμης του hi-box μετα το περας των 7 μηνων. Εκανα ετηση απο 10/8 για double play ολα καλα την ετηση την παρελαβαν και την ενεργοποιησαν στις 22/8 ολα καλα παλι. Η κυρα τηλεφωνητρια μου ειπε οτι απο εκεινη τη μερα (22/8) θα αρχισει να χρεωνετε το double play αφου εχουν ενεργοποιηθει τα εξτρα τηλεφωνα voip που δινει και τετοια στο πακετο .Την ρωταω και για το hi box και μου λεει οτι αυτο τελειωσε και παμε για αλλα (ετσι ακριβως) Της λεω καντο πιο λιανα μου λεει οτι θα χρεωθει στο νεο πακετο(double play) οκ μεχρι εδω.

 

 

Σημερα μου ερχετε ενας λογ/σμος απο το hi box και λεει οτι τους χρωσταω 19 ευρω για την χρονιικη περιοδο 24/8--23/9. Τους περνω και γινετε ο χαμος και μου λεει το τσ@λι οτι θα χρεωθω και για το double play απο τις 22/8 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ HI BOX. Εντομεταξυ λυγει αυριο ο λογ/σμος αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να το πληρωσω εστειλα και μηνυση (στην εετ νομιζω δεν θυμαμαι μου το ειπε ενας γνωστος μου)

Τωρα το αλλο το κουφο μου λεει ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ DOYBLE PLAY αρχισα να την βριζω και εγινε ο χαμος ....

 

 

τι εχετε να πειτε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι εχετε να πειτε?

Ότι δεν κατάλαβα τίποτα απ'όσα γράφεις. Εσύ αν διαβάσεις αυτό που έγραψες βγάζεις νόημα;

Δεν κάνεις ένα edit για να βάλεις κόμματα και τελείες μπας και βγει νόημα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φίλε μου, δε μπορεί να σε βάλει να πληρώνεις το 2πλαίη, χωρίς να σου το παρέχει.

Πιθανολογώ ότι κάτι δεν καταλαβες καλά πάντως!

Το λογικό είναι να πληρώνεις το hibox μέχρι να ενεργοποιηθεί το 2πλαίη, και αυτό πρέπει να διεκδικήσεις στην ΗΟΛ.

Οι μηνύσεις δεν είναι κάτι που το κάνουμε για πλάκα! Αν θέλεις κάνε μια καταγγελία στην εεττ, ή αν έχεις φίλο δικηγόρο, βάλτον να πάρει στην ΗΟΛ , ή να στείλει κανά εξώδικο, και θα βρεθεί η άκρη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ανεβει ο λογαριασμος του ετσι που θα κινηθει, δωσε μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ και αυτο ειναι ολο,εαν φυσικα εχεις στοιχεια να την στηριξεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι εκανα καταγγελια στην εετ και τελικα εβαλα τον ξαδερφο μου στην νομικη ειναι και τους πηρε και λυθυκε το θεμα θα μειωθει το ποσο απο τον επομενο λογ/σμο . η εετ τι θα τους κανει? και σε ποσο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η εεττ κάθε τόσο( δεν ξέρω πόσο), επιβάλει πρόστιμα αναλογα με τις καταγγελίες. (Αφού πρώτα η εταιρεία-πάροχος έχει δώσει τις απαραίτητες εξηγγήσεις).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

kalhspera. egw peirazei na pw pws h paramonh sthn yphresia einai enos etous? dhladh 8es den 8es 8a plhrwneis to hibox gia ena etos mexri na to kaneis to symvolaio aoristou xronou. to leei 3eka8ara mesa sto symvolaio pou ypografeis. to mono pou den mporoun na se xrewsoun einai oi opoies pi8anes anava8miseis pou 8a sou kanoun. to double-play einai allo symvolaio. ara gia mena (sygnwmh file mou) kala ekanan kai se xrewsan kai ta 2. einai aplh logikh (gia sena mporei na einai paralogo kai den antilegw). me to skeptiko "efaga to dwrean gia na doume ti mporoume na kanoume gia na glitwsoume fragka" den 8a emene kamia etairia anoixth. 8a eixan varesei oles kanoni.

den mporeis na les loipon pws se e3apathse h HOL. isws h thlefwnhtria ths giati den gnwrize (kai sto katw katw giati na 3erei toso e3eidikevmena pragmata - apopsh mou panta).

 

PS. apo th stoigmh pou evales double play an mphkes sto idiokthto, meta ta tria xronia mporeis na fygeis apo thn yphresia xwris na plhrwseis kapoio antitimo. (to leei epishs 3eka8ara sto site)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να τα γλυτοσω τα χρηματα της πληρωμης του hi-box μετα το περας των 7 μηνων. Εκανα ετηση απο 10/8 για double play ολα καλα την ετηση την παρελαβαν και την ενεργοποιησαν στις 22/8 ολα καλα παλι.

 

Αποκλειεται να ενεργοποιηθηκες σε 12 μερες ακομα και αν εισαι ανηψιος του Κοκαλη...

22/08 παρελαβαν την αιτηση.Αυτο σημαινει οτι απο εκεινη την ημερομηνια ξεκινησαν τα αιτηματα στον ΟΤΕ για το κυκλωμα και τη φορητοτητα.Προφανως συνεχιζεις να εισαι ακομα στον ΟΤΕ ως προς την τηλεφωνια και στο HiBox ως προς το Internet.

Η χρεωση για το Double Play ξεκιναει απο την ημερομηνια ενεργοποιησης και οχι απο οταν παρελαβαν την αιτηση σου.

Να περιμενεις και λογαριασμο απο τον ΟΤΕ για την περιοδο μεχρι την ενεργοποιηση του DP

 

Δεν ξερω κατα ποσο πληροφορημενη ηταν αυτη που μιλησες , αλλα η χρεωση του DP αρχιζει απο οταν ο ΟΤΕ παραδωσει κυκλωμα και φορητοτητα....διπλοχρεωση δεν παιζει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...