Προς το περιεχόμενο

Σκληρός στην εντατική


Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χθες καθώς μιλούσα μ ένα φιλο στο msn μου πετάει ένα popup λέγοντας ότι η καθυστερημένη εγγραφή στον δίσκο απέτυχε.με φόβισε λίγο γιατί είναι σημάδι ότι ο δίσκος αρρώστησε.Προκειτε για έναν WD 40GB 4ετίας σίγουρα.Δε θυμάμαι για να πω την αλήθεια πότε τον πήρα.

Που λέτε δε δίνω σημασία και παω να ακούσα κάτι τραγούδια.Εκπληκτος βλεπω τον 300αρη άδειο εντελώς (αν και στις ιδιότητες φαινόταν πόσα data είχα.).

 

Με επανεκίννηση ο 300αρης φάνηκε πλέον κανονικά οπότε το ξεχναμε αλλα καθως κατέβασα ένα αρχείο με το utorrent μου πετάει το μήνυμα οτι δε μπορεί να γραφτεί το αρχείο στον δισκο.Εκτοτε κατά το boot το bios στέλνει μύνημα ότι πρέπει να κάνω backup επειγόντως γιατι το smart λέει ότι ο δίσκος δε πάει καλά.Ούτε λογος βέβαια για boot στα windows.Σε άλλα μηχανήματα που τον βάζω τα αρχεία δεν είναι προσπελάσημα.Νομίζω λέει error performing inpage operation.

 

Έχω τώρα το acronis clone disc και τρέχει μπας και καταφέρω να κάνω clone τον σκληρό σ εναν 160αρη που μου βρίσκεται.Καμια άλλη ιδέα?

Απλα θέλω να αποφύγω εκ νέου install OS..

Τα data στην τελική πιστέυω οτι μπορώ να τα σώσω με το GetDataBack

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν το αποφευγεις ο σκληρουμπας ειναι με την μια κεφαλη στον ταφο. Τραβα μπακαπ οσο το δυνατον γρηγοροτερα... Μολις τελειωσεις ξεκιναμε τις ταρζανιες οπως hdd regenerator, low level format etc

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν αποδείχτηκα πολύ noobas.

Ευτυχώς μ έκοψε κι εκανα chkdsk /r και κατάφερα να δω τα δεδομένα.Μπουτάρει κιόλας αλλά δε το ρισκάρω.

Πάω με την μία για cloning σ εναν 160 αρη που εχω και δουλεύει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...