Nimrod7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2002 Εχω μια Gainward TI 4600 με tv in/out και δεν μπορω να κανω το capture με τιποτα να δουλεψει. Οτι προγραμμα capture δοκίμασα βγαζει οτι δεν εχω κανενα capture device, ενω εχω εγκαταστησει το τελευταιο wdm. Εχω δοκιμάσει τα Power VCR II V3, το WinCoder (ηρθε με την κάρτα μου) και το Virtual Dub. Ολα βγαζουν το ιδιο προβλημα. Εχω εγκαταστήσει τους τελευταιους detonator και wdm Εχω δοκιμασει τους drivers και wdm που ήρθε με την κάρτα μου. Τιποτα Βοήθεια γιατι ειμαι απελπισμενος...
lionheart Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2002 Ligo periergo na mhn douleuei oute me tous drivers ths! Giati den stelneis ena email sthn gainward?
HexStatic Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2002 eisai sigouros oti ekanes install KAI TOUS CAPTURE DRIVERS? giati tin idia malakia eixa kanei kai egw.detonators kai malakies den exoune kamia sxesi.an den kaneis install tous capture drivers tote den prokeitai na sou doulepsei.
Nimrod7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2002 Hexstatic το WDM ενοεις? Δεν εχει τιποτε αλλο για capture εκτος αυτο. Αυτο το εκανα install, και το στανταρ που ερχετε με την καρτα, και update 1.12 απο το site της Gainward εκανα, και το τελευταίο 1.8 (?) απο την Nvidia δοκιμασα... Καπου στο manual λεει οτι πρεπει να κανεις το Nvidia WDM "Use this device for capture" για να γινει enabled το In, αυτο που το κανεις? Οσο για την Gainward την εστειλα mail αλλα τιποτα καμια αλλη ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.