Προς το περιεχόμενο

Γνωμες για καρτα οθονης

TheNetPoet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον, επειδη νομιζω ηρθε ο καιρος να αλλαξω την assus 7700 μου, θέλω τη γνώμη σας για νέα κάρτα.

Το ΒΑΣΙΚΟ που με ενδιαφέρει είναι να έχει είσοδο για capture και εξοδο για TV.

Δεν παίζω παιχνίδια, άρα τα τρελλά frame rates, απειρες μνήμες για textures κτλ δεν είναι top στη λίστα μου. To ΤV out ομως είναι το top για μενα γιατί συνδέω την TV μου και βλέπω div, dvds κτλ... άρα πρέπει να είναι καλής ποιότητας.

Το capture επίσης είναι βασικό καθώς γράφω κατά καιρούς από δορυφορικά κανάλια εκπομπές που με ενδιαφέρουν..

Αν έχετε όρεξη, προτείνετε μου κάτι για να αγοράσω και αν είναι δυνατόν στη μεσαία κατηγορία τιμών 150-200 max... Α και να μη ξεχάσω, να έχει drivers για XP όχι όπως τη μ****ια την asus....

Ευχαριστώ

<small>[ 06-10-2002, 20:15: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: TheNetPoet ]</small>

Δημοσ.

Καταρχήν με αυτά που ζητάς προσανατολίζεσαι στο στρατόπεδο της ATI. Τώρα δεν έχω δοκιμάσει ο ίδιος κάτι από τα τελευταία της μοντέλα για να σου πω standar γνώμη.

Πάντως τα μοντέλα κάτω από την 9000 ακούγονται ότι είναι πολύ καλά σε αυτά που ζητάς, και στα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις.

Δημοσ.

nodreams.ct ευχαριστώ, νομίζω ότι αυτές οι δύο είναι ακριβώς αυτό που ζητάω.. γνωρίζεις μήπως στην αθήνα που μπορώ να τις βρώ;

Δημοσ.

erotisi krisews... den exo idea :S

i ekdosi ALL-IN-WONDER ti simainei...? - ti diafores exei apo tin apli ekdosi? (h' PRO ekdosi...)

Cya l8r

----------------------

SS

Δημοσ.

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by SS:

<strong>erotisi krisews... den exo idea :S

i ekdosi ALL-IN-WONDER ti simainei...? - ti diafores exei apo tin apli ekdosi? (h' PRO ekdosi...)

Cya l8r

----------------------

SS</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Oles oi ekdoseis ALL-IN-WOnDER tis ATI exoun tv-tuner kai einai vivo.....

Δημοσ.

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by SS:

<strong>erotisi krisews... den exo idea :S

Cya l8r

</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Ρίξε μια ματιά εδώ:

ATI All In Wonder RADEON 8500 DV

ATI All In Wonder RADEON 7500

<small>[ 07-10-2002, 16:23: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: KWSN - Men ]</small>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...