Προς το περιεχόμενο

Καιρός να πάρω ένα νέο pc


Mithrantir

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους.

Βασικά πιστεύω οτι ήρθε (ή τουλάχιστον πλησιάζει ο καιρός) για να πάρω ένα νεο pc. Είναι κάτι που θα έχει τη μορφή της επένδυσης μιας και σκοπεύω να μην χρειαστεί να κάνω ολική αναβάθμιση για αρκετό καιρό μετά (και βασικά να μην κάνω αναβάθμιση για κάμποσο καιρό).

 

Λοιπόν έφτιαξα αυτή τη προσφορά και βασικά ξέρω οτι είναι καλό να περιμένω τους Penrun. Μάλλον θα το κάνω μιας και αυτό που κάνω κυρίως με το τωρινό εργαλείο είναι να παίζω το EVE-Online. Το οποίο και παίζει σε ανεκτό επίπεδο.

 

Παρακαλώ πείτε μου αν αξίζει να περιμένω μέχρι το 2008 και αν έχετε κάποια διαφορετική πρόταση όσον αφορά την σύνθεση. Δεν ασχολούμαι με o/c αλλά μάλλον θα παίξω λίγο. Επίσης ο στόχος είναι να έχω SLI του χρόνου (δλδ να πάρω μια ακόμα κάρτα γραφικών).

 

prosforaud5.th.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μια χαρα αλλα γιατι σλι μωρε? δλδ με τις επιδοσεις μιας 8800 δεν εισαι οκ? μηπως λεω μηπως ειναι υπερβολη? και αν σκευτεις οτι μονο και μονο για να μπορεις να εχεις δινεις 100 ευρω παραπανω για μητρικη δεν ενισχυεται η αποψη μου? βεβαια αν δε σε πειραζουν τα πααπανω λεφτα ορμα τι να σου πω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει δίκιο ο Τόλης. Δεν αξίζει τον κόπο να πας σε sli. Καλύτερα να πάρεις μια GTX από τώρα αν μπορείς ή να το καθυστερήσεις μέχρι να μπορέσεις. Δε θα δουλέψει το sli σε όλα τα παιχνίδια και θα σε δυσαρεστήσει αυτό. Κι εγώ είχα 2Χ7800GT και στην επόμενη ευκαρία πήρα μια αλλά μεγάλη και τελείωσε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Βασικά το SLI είναι μελλοντικό σχέδιο, και όχι κάτι που θα κάνω άμεσα μία ή άλλη. Έχω την υποψία ότι θα κινηθούν οι εταιρείες προς τα εκεί όσον αφορά και τις εταιρείες παιχνιδιών.

 

Ως προς στιγμήν έχω βάλει πανω μια 8800GTS me 640MB που ποιστεύω οτι θα είναι υπεραρκετή για τα παιχνίδια που παίζω (strategy, RPG και EVE).

 

Θα ήθελα τη γνώμη σας για το κουτί. Να πάρω αυτό ή το armor? Επέλεξα αυτό με κριτήριο οτι το ψυγείο για το υγρό έχει 3 ανεμιστήρες ενώ για το armor κατάλαβα οτι έχει 2.

 

Επίσης να περιμένω τους Penryn ή όχι? Πιστεύω οτι θα είναι καλύτεροι ναι μεν, δε ξέρω αν αξίζει να περιμένω μέχρι το Γενάρη.

 

Για την κάρτα γραφικών να πάρω Xfx ή να προτιμήσω MSI ή κάτι άλλο.

 

Και φυσικά για το Μ/Β έχετε ακούσει τίποτα για το συγκεκριμένο? Απ' 'οτι βλέπω παίρνει και τους 45nm (αν και ακόμα δεν έχουν τεσταριστεί από την MSI). Μήπως έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε?

 

Και πάλι ευχαριστω για τις απαντήσεις σας.

 

Να σημειώσω οτι το τωρινό συστημά μου είναι ολίγον τι παλιό. AMD athlon XP 2700+ (οχι o/c), 768 ΜΒ RAM, 7600GT (κάτι που πήρα σχετικά πρόσφατα γιατί δε παλευόταν το Medieval 2).

 

EDIT 2: Μόλις είδα κάτι που μου είχε ξεφύγει. Το λειτουργικό που σκεφτόμουν να βάλω είναι Windows XP 32 bit (το συνήθες δλδ). Αλλά σε εκείνη την περίπτωση μάλλον δε θα βλέπει και τα 4GB RAM. Δηλαδή θα πρέπει να πάω σε 64 bit λειτουργικό? Ή να φτύσω το 1 ή και τα 2 GB και να βάλω μια GTX? Για τα απλά XP έχω licence ένω για τα Vista πρέπει να αγοράσω.

 

Επίσης πολύ σημαντικό για την οθόνη. Αν γίνετε να πείτε κάτι εκεί αν έχετε εμπειρία. Το budget είναι στα 2000 EU λίγο πάνω (κατά προτίμηση μη ξεπεράσει τα 2400).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...