Προς το περιεχόμενο

Επιλογή εξοπλισμού ip camera (παρακολούθηση του σπιτιού μου)


varg88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά.

 

Θα μπω αμέσως στο ψητό γιατί χρειάζομαι την βοήθειά σας. Θέλω επειγόντως 3 ip cam για να μπορώ να ελέγχω ανα πάσα στιγμή τον γιό μου (14 μηνών) και την νταντά του. Τα χαρακτηριστικά που θα ήθελα να έχει είναι τα εξής:

 

- Να μπορώ να μπαίνω μέσω ίντερνετ (αλλά με κάποια ασφάλεια... μη μπαίνει και ο γείτονας)

- Να μπορώ να μπαίνω μέσω κινητού (3G)

- Να έχει μικρόφωνο για να ακούω και τυχόν ομιλίες

- Να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη σε μέγεθος για να μπορώ να την κρύψω

- Τροφοδοσία μέσω μπαταρίας γιατί το καλώδιο είναι δύσκολο να κρυφτεί(Εαν υπάρχει κάτι τέτοιο)

- Τιμή κάθε κάμερας μέχρι 250 Ευρώ (750 δηλαδή στο σύνολο)

 

 

Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν καταλαβαίνω όπως οι όροι CMOS, Lux κτλ. Αν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει... Διαθέτω ήδη σύνδεση ADSL στα 768/192... θα είναι αρκετή για να βλέπω σε λογική ποιότητα ή θα σέρνεται το βίντεο?

Επίσης γνωρίζεται κάποιο καλό πρόγραμμα που θα μπορεί να καταγράφει και από τις 3 κάμερες εάν το επιθυμώ ή έστω κάποιο πρόγραμμα για την διαχείριση και των τριών καμερών?

 

Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

koita to sosto einai na pareis mia suskeui dvr opou tha katyagrafei tin eikona tis kathe kameras...to mixanima auto stoixizei peripou 350-400 euro.. to mixanima auto exei thn dynatotita na syndethei me to internet pou exeis...meta xreiazese kai 4 kameres... autes oi kameres tha sou protinw na einai ensyrmates..etsi den tha exeis problima na blepei kia o geitonas to spiti sou epipleon einai kaluteres oi ensyrmates kameres apo tis asyrmates....an apofasiseis na baleis asyrmates den tha mporeseis na kaneis douleia swsti me pataries giati tha sou teleionoun polu grigora....oi poiotita tis kameras pou thes na xrisimopoiiseis tha tin krineis esu analoga me to oikonomiko sou...an prokeite na parakoloutheis kai to bradu auto simainei oti thes kameres poio kales me yperithra led...

ypopsin oti to ollo sustima einai anexsartito apo upologisti...to idio to dvr katagrafei eikona kai ixo ston skliro disko tou...diladi ton upologisti sou tha to exeis kleisto....auti pisteuw pos einai i kaluteri lusei...kanw egkatastaseis se kameres kai gia auto proteinw ta parapanw...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε HER_ σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου, όμως υπάρχει λόγος που θέλω ασύρματες κάμερες. Όσο για την τροφοδοσία τους έχεις δίκιο.

Φίλε κιφινα... εσύ δε βοηθάς καθόλου. Αυτή η άποψη που έχεις επί του θέματος είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να ακολουθήσω. Πόσες φορές άλλωστε έχει δώσει ο καθένας μας λεφτά σε τρίτους και τα έχει κλάψει λέγοντας.... δε το έκανα μονάχος μου????

 

Εγώ απλά ζήτησα κάποιος να μου προτείνει συγκεκριμένη κάμερα με συγκεκριμένα στοιχεία και έδωσα περισσότερες λεπτομέρειες μπας και κάποιος έχει σκαρφιστεί κάποιο άλλο concept και ρίξει καινούργια ιδέα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σόρρυ αλλά δεν ζήτησες απλά να σου πούμε ένα μοντέλο κάμερας. Ζήτησες να βάλεις κρυφές κάμερες με καταγραφή για την νταντά του γιού σου. Αυτό απαιτεί εμπειρία στον χώρο και όχι απλά ένα υλικό.

 

ααα! Είναι και παράνομο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

είναι παράνομο να βάλω κάμερα στο σπίτι μου; Αυτό ειλικρινά δεν το ήξερα. Την εμπειρία την αποκτάς με την προσπάθεια. Γι`αυτά τα συνεργεία που λες εσύ εγώ δεν έχω και την καλύτερη γνώμη. Τέλος πάντων. Τώρα που έγινα πιο ξεκάθαρος στο τι ζητάω μπορείς να με βοηθήσεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για κοίτα εδώ μήπως βγάλεις καμία άκρη

http://www.laser-point.gr/pro_gr/asyr_kam_gr.htm

 

edit: Κι ε΄δω κοίτα την δέυτερη ίσως είναι αυτό που ψάχνεις (δεν έβγαλα άκρη αν είναι με καλώδιο)

http://www.laser-point.gr/pro_gr/kameras_gr.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ip κάμερα και κρυφή δεν παίζει. Άρα πάμε σε παραδοσιακές λύσεις. Για την καταγραφή υπάρχουν δύο λύσεις. Η μία είναι ένα αυτόνομο δικτυακό DVR όπως είπε ο HER_, τεσσάρων καμερών με ήχο. Ένα τέτοιο είναι το http://telecoms.dionic.gr/CPD560-spec.pdf Ξεχνάς όμως την παρακολούθηση μέσω κινητού. Καλό είναι το μοντέλο που θα πάρεις να υποστηρίζει dyndns για να μην έχεις το κόστος της σύνδεσης static ip. Η δεύτερη είναι κάρτα dvr για pc όπως αυτή http://www.tridimas.gr/new/product2x.asp?pid=022.052.0065 ή έτοιμο pc με κάρτα όπως το lexusguard της dionic ή το digiguard της snt. Φαντάζομαι προτιμάς την λύση της κάρτας. Θα βρέις τεράστια πληθώρα από κάμερες. Προτίμησε ενσύρματες και βάλε την φαντασία σου να δουλέψει για την θέση τους (να μην φαίνονται ούτε αυτές ούτε το καλώδιο προς το dvr). Υπάρχουν και μικρόφωνα του ενός πόντου. Από παρελκόμενα θα χρειαστείς καλώδιο για κάμερα (ένα καλώδιο που έχει ένα ψιλό ομοαξονικό για το video και ένα ζευγάρι πλακέ γιa την τροφοδοσία, βύσματα bnc ή rca και τροφοδοτικό 12V).

Καλή διασκέδαση!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...