Προς το περιεχόμενο

Problem with Errors!!!


nas39

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατ'αρχήν Καλημέρα!!!Είμαι brand-new user of the forum και πολυ χαίρομαι που θα μπορώ να συναναστρέφομαι έστω και ηλεκτρονικά με ανθρώπους σαν και εσάς!Επειδή η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται παίρνω και εγώ χαρτάκι και μπαίνω στην σείρα ζητώντας την πολύτιμη βοήθειά σας!!! Κάνω τα πρώτα μου δειλά βήματα στο τεχνικό κομμάτι των pc! και ως γνωστόν αν μπλέξεις με τα "παράθυρα" άκρη δεν θα βγάλεις... Στο ψητό λοιπόν: Προσπαθώ να settarw ενα pc απο την αρχή που είχε σταλθεί για αναβάθμιση μητρικής. Ξεκίνησα κανονικά με format και συνέχισα me to update twn windows! μου βγαίνουν όμως κάποια error και δεν με αφήνει να τα κάνω install! Ti προτείνετε? Κάποιο free repair error software ή ύπαρχει άλλη λύση? στο internet όσο μπόρεσα έψαξα, αλλά όλα ήθελαν registration με χρήματα...οπότε άκυρο! θα εκτιμούσα έστω και την παραμικρή βοήθειά σας... Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Nas :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλή σου ημέρα και καλώς ήρθες στην παρέα :) .Όσον αφορά το θέμα που θίγεις πρέπει να μας πεις πιό συγκεκριμένα ποιά είναι τα errors που σου βγάζει?Απ ότι κατάλαβα δεν έχουν σχέση με το format που έκανες,δηλαδή σε hardware όλα μπήκαν σωστά και τα windows περάστηκαν ορθά.Το πρόβλημα σου είναι στο update έτσι?Αφού δεν μας έχεις γράψει ακόμα τα errors ποιά είναι...μήπως λέω μήπως τα windows που χρησιμοποιείς δεν είναι τα αυθεντικά και δεν σου κάνει validation?Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος να καταλάβουμε ακριβώς πού είναι το πρόβλημα και να βοηθήσουμε εάν ξέρουμε . :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ'ότι καταλαβαίνω δεν έχουν σχέση με το format!Παρ'όλα αυτα όμως την πρώτη φορα που έκανα format (το hardware δεν το πείραξα καθόλου - μόνο μέσω του cd!) μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία, μου πέταξε μια υπέροχη μπλέ οθόνη!Το μόνο που σκέφτηκα ήταν να τα κάνω όλα απ'την αρχή!Ξανά format!!! Μέχρις ότου που μπήκα στα XP, στο desktop και άρχισα τις κλασσικές διαδικασίες.Και ξαφνικα => 0x0000008E ( 0xC0000005,0x80619857,

0xF451FB24,0x00000000) Αυτά απο ένα error message! Μετα όπως ήδη ανέφερα έψαξα στο ίντερνετ για repair kit αλλα το μονό που κάνουν είναι απλά να τα εντοπίζουν,όχι να τα διορθώνουν!και μου βγάζουν τα εξής errors στα :extension ref. x4 , COM/ActiveX x1 , shortcuts x1, Uninstall x2

Όσο για τα updates ( προχώρησα εκεί απλά για να δω αν λειτουργούν σωστά τα xp μου) τα κατέβασα κανονικά αλλα δεν μπορώ να τα κάνω install. (A kai τα windows ειναι αυθεντικά!)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...