georgemvg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σας! Μολις αγόρασε ένας φίλος μου το συγκεκριμενο λαπτοπ. Τον αναψα για πρωτη φορα και αρχισαν να μπαινουν τα σβιστα, μου εγραψε την επιλογη για την γλωσσα, διαλεξα και μετα απο λιγο μου εβγαλε μπλε οθονη. Λεω να ξαναρχισω απο την αρχη. Και εκανα επανεκκινηση και τα windows δεν μπορεσαν να ξεκινησουν ποτε. Μου βγαζει ενα σφαλμα για installation process. Τελος παντων, πατησα F11 για να κανω το recovery αλλα παλι τα ιδια. Παω να παρω την Hp τηλεφωνο, και αν ειναι δυνατον το Σαββατο ειναι κλειστα!!! Τι διαολο τεχνικη υποστηριξη ειναι αυτη? @#$@%^#$%# Καμια ιδεα?
Venisk Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δηλαδή ξαναρχίζει installation μόνο του όταν εκκινείς το φορητο κ μετά που ξαναεπιλέγεις γλώσσα βγάζει blue screen?η μόνο με f11 πια?..αν δεν τελειώσει την πρώτη εγκατάσταση φυσιολογικά δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις recovery..
georgemvg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μια φορα εβγαλε μπλε οθονη και μετα επανεκκινει συνεχεια!
Venisk Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 κλειστο από το κουμπί που ανοίγει κρατώντας το πατημένο..δεν πιστεύω τόση ώρα να τον αφήνεις να κάνει επανεκκινήσεις?
georgemvg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Εννοειται οτι δεν τον αφηνω. Το partition που υπαρχει για το recovery, προφανως υπαρχει μονιμα. Που σημαινει οτι αν φταιει αυτο δεν θα μπορει να κανει σωστο το installation των windows, σωστα;
Venisk Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 απολύτως..για προσπάθησε να θυμηθείς μήπως πάτησες κάποιο κουμπί καταλάθος την ώρα της εγκατάστασης ..μήπως μπορείς να γράψεις τον κωδικό που βγάζει η μπλε οθόνη?
georgemvg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δυστυχως την εβγαλε μια φορα και δεν θυμαμαι τον κωδικο...
Venisk Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 δεν ξανά αρχίζει κανονικά χωρίς F11 την εγγατάσταση τώρα?περίγραψε τι κάνει τώρα ο φορητός αλλιώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω ρε Γιώργο..πριν δεν έβγαζε μπλε οθόνη κ έκανε συνέχεια επανεκκινήσεις?τώρα ξαφνικά τέλος οι μπλε οθόνες και τι?
georgemvg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπον. Παταω το power on για πρωτη φορα. Ξεκιναει να βαζει τα βιστα. Εμφανιζεται η επιλογη γλωσσας. Διαλεγω. Προχωραει.Μπλε οθονη. Αναγκαστηκα παταω το κουμπι να τον σβησω και το ξαναπαταω.Δειχνει να κανει κατι για πολλη ωρα, παει να ξεκινησει και πεταει : Windows could not parse or process the unattend answer file for pass [specialize]. The settings specified in the answer file cannot be applied. The error was detected while processing settings for component [Microsoft-Windows-Deployment]. Κανει ρεσταρτ και μετα συνεχεια οτι πατα κλικ οκ και ξεκινα ξανα το ινταλασιον, και κανει ρεσταρτ και παλι το τελευταιο μηνυμα. 2 φορες εκανα recovery με το F11 alla παλι τα ιδια...
georgemvg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Το παλι τα ιδια ειναι χωρις την μπλε οθονη. Αυτη μονο στην αρχη την εβγαλε.
Venisk Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Τότε σίγουρα πρέπει να απευθυνθείς από Δευτέρα στην hp φίλε αυτό είναι εσωτερικό πρόβλημα της εγκατάστασης..δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι σε αυτό..αν έχεις όμως τα vista σε dvd..
k_w_t Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Tα laptop ΗΡ εχουν DOA 1 μηνα να πας να στο αλλαξουν κατευθειαν!
21century Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μάλλον ειναι προβλημα του δισκου σου οποτε ζητησε αλαλγη ολου του πακετου, παρε την αποδειξη με το φιλο σου και να τον παει εκει που τον αγορασε...
georgemvg Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Συγνωμη για την καθυστερηση. Επικεινονησα με το chat της HP στην Αμερικη και μου ειπαν το ιδιο, πηγαινε στην τοπικη HP. Τωρα αυτο που μου λετε για την αντικατασταση δεν το ηξερα. Θα παω αυριο στα Multirama και θα ρωτησω. Αν κανουν τους δυσκολους θα απευθυνθω στην HP. Που μπορω να δω για το DOA για να σιγουρευτω;
Venisk Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δεν έχουν λόγο να κάνουν τους δύσκολους..εδώ δεν ξεκινάει καλά καλά..να τους το δείξεις live τι σου κάνει..ίσως να είναι κάτι που μας διαφεύγει αυτή την στιγμή..κάνε υπομονή λίγο ακόμα ρε georgemvg το πρωί θα είναι ανοιχτά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.