Προς το περιεχόμενο

Επείγον για HP dv6541!!!!

georgemvg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ, ελπιζω ολα να πανε καλα και να μην μπλεξω με την ΗΡ...Δυστυχως δεν νομιζω να μας διαγευγει κατι... Ευχαριστώ ολους παντως, θα σας πω τα νεα αυριο που θα παω.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον...πηγα σημερα στις 17.00 να δω τι θα μου πουν αφου πηρα τηλ. την ΗΡ και μου ειπαν να παω στο μουλτιραμα να δω τι θα μου πουν. Αρχισαν να μου τα μασανε, και αφου ειδαν οτι επεμενα, μου εφεραν αλλο και μου ειπαν ομως να δοκιμασουν να κανουν αυτοι το recovery, οτι επρεπε να το παλεψουν δηλαδη πριν το αλλαξουν...λογικο. Το recovery τους κρατησε 2 ώρες!!! Δεν ξερω τι εκαναν, αλλα μολις πηγα να το δοκιμασω, ο υπολογιστης αργει παρα πολυ μετα το logo ton windows και πριν να εμφανισει την επιφανεια εργασιας. Μου ειπαν καλο ειναι να φτιαξω ενα recovery disk και να το ξανακανω απο την αρχη. Γιατι, τι θα αλλαξει; Τελος παντων, τι πρεπει να κοιταξω για να δω αν ολα πηγαινουν καλα; Εχει κανεις το ιδιο να μου πει ποσο κανει το δικο του να φορτωσει τα windows;

Δημοσ.

Δυστυχώς φίλε μου ακόμα και το dv9543 που έχω εγώ αργεί απελπιστικά..ακόμα κ όταν βγάζω τα πάντα από την εκκίνηση..επιμένει να αργεί...δεν ξέρω τι φταίει..αλλά το ψάχνω..μετά όμως όταν ξεκινήσει το μηχάνημα σου δουλεύει κανονικά έτσι..?

Δημοσ.

Μετα δουλευει απιστευτα καλα! Πολυ ωραιο μηχανηματακι. Απο πανω ειπα οτι μου ειπαν να κανω ενα recovery disk. Παω να το κανω και μου λεω οτι ηδη εχει δημιουργηθει ενα και δεν γινεται να φτιαξεις αλλο...Τι λαλακια κανανε παλι;

Δημοσ.

Ναι όντως αυτό ισχύει..δεν ξανακάνεις τώρα που δεν έχεις κ τίποτα μέσα ένα recovery με το F11 να μου πεις κ μένα?

Δημοσ.

Αν υπαρχει παντα το recovery partition, τοτε ποτε και γιατι θα μου χρειαστει το recovery disk που μου ειπαν; Τι θες να μαθεις Venisk;

Δημοσ.

Ρε Γιώργο..του έχω βάλει ένα κάρο πράγματα να δουλεύουν ταυτόχρονα και δεν καταλαβαίνει τίποτα..αλλά αυτή η καθυστέρηση στην εκκίνηση..θα ήθελα πολύ να μάθω που οφείλεται..ίσως να χρειάζεται κάτι που μου διαφεύγει..

Δημοσ.

Προφανως εφοσον το εκαναν να δουλεψει δεν θα συναντησω προβλημα με τo recovery, ετσι; Το δισκακι ποτε θα το χρειαστω; Αν παθει κατι το partition?

Δημοσ.

Θα το κανω, μιας και μου το ειπαν και αυτοι, αλλα οχι σημερα γιατι ειναι αργα...Τα λεμε αυριο με τα αποτελεσματα, ανα και δεν νομιζω να αλλαξει κατι...Παντως ειναι περιεργο, ο Toshiba A200-1cr της αδερφης μου αναβει εμφανως πιο γρηγορα αλλα μετα σερνεται...

Δημοσ.

Τελικά έκανα το recovery χωρίς να χάσω τίποτα..καλά να είναι ο δεύτερος σκληρός..Γιώργο τέρμα η καθυστέρηση!το μηχάνημα πάει μπάλα όπως όταν το αγόρασα..κανε το ίδιο..δεν την άντεχα άλλο αυτήν την αναμονή..ολόκληρο ημίχρονο ρε γμτ!!!!ας ελπίσουμε μόνο να βρούμε τι φταίει μην το ξαναπάθουμε...

Δημοσ.

H ka8isterisi stin ekinisi se mena dior8w8ike otan perasa ola ta updates twn vista. Prin ton ekleina mono me hibernate giati den antexa na perimenw mexri na ksekinisei.

Ena allo problima pou antimetwpisa htan oti otan syndeomoun asyrmata me to router, exane se tyxaio xrono tin sindesi kai syndeotan ksana mono me restart. Dior8w8ike katebazontas apo tin hp.com driver gia tin asyrmati karta diktyou...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...