Venisk Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Τα είχα κάνει όλα τα updates απο την microsoft..με router συνδέομαι όμως ποτέ δεν μου έκανε κάτι τέτοιο..θα της κάνω όμως πάλι..ίσως κάτι αλλάξει...όμως στο 6541 τα πράγματα να είναι λίγο διαφορετικά..
georgemvg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Γεια! 1'37" πριν το recovery μεχρι να εμφανιστει η επιφανεια εργασιας, 1'47" μετα το recovery που μολις τελειωσε. Θα κανω update να δουμε τι θα αλλαξει... Οταν εκανα το recovery, βγηκε κατι της HP για δηλωση προιοντος, την οποια δεν εκανα γιατι δεν ειναι δικο μου το λαπτοπ. Μεσα ομως δεν μπορω να τη βρω. Ξερει κανεις που ειναι;
georgemvg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δυστυχως, τα ιδια μετα το Windows Update...Τι να κανω; @#@$@#vista#%$#%
Venisk Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δυστυχώς πριν λίγο που έκανα κ εγώ επανεκκίνηση είδα το ίδιο πράγμα..dvd με τα vista έχεις?βλέπω να μην γλιτώνουμε το κανονικό format..
georgemvg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Εννοεις να βαλω τα Vista απο μονος μου, ή με το δισκακι της εταιριας το οποιο δεν υπαρχει;
Venisk Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Μόνος σου ρε Γιώργο..στέλνω e-mail στην hp να δούμε τι θα μου απαντήσουν..
Venisk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δεν το πιστεύω!..Μου απάντησαν κιόλας!..από τι γράφουν ο χρόνος εκκίνησης είναι από 2-7 λεπτό..τότε δεν νομίζω πως μπορουμε να κάνουμε κάτι άλλο.. ..:Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο κανονικός χρόνος που συνήθως χρειάζεται για τη φόρτωση των Windows Vista μετά την πρώτη εγκατάσταση, κυμαίνεται μεταξύ 2,5 και 7 λεπτών. Οι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το χρόνο αυτό, είναι οι παρακάτω: Οι εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί. Τα ενεργά προγράμματα τύπου Terminate and Stay Resident (πχ. το Sidebar, το antivirus, εφαρμογές μέτρησης και ελέγχου, κλπ). Οι εφαρμογές που εκκινούνται με την φόρτωση των Windows. Οι ενεργές συνδέσεις τοπικού ή ιδεατού δικτύου. Το επίπεδο των οπτικών εφέ που χρησιμοποιείτε για την εμφάνιση του περιβάλλοντος εργασίας. Οι εξωτερικές συσκευές που είναι συνδεδεμένες στον υπολογιστή. Πιθανές εγκαταστάσεις λογισμικού ή υλικού που έχουν γίνει κατά την τελευταία περίοδο χρήσης των Windows (δηλ. από την προηγούμενη φόρτωση των Windows μέχρι την τελευταία επανεκκίνηση ή αλλιώς “Windows session”) οι οποίες έχουν ζητήσει να γίνει επανεκκίνηση των Windows (δεν παίζει ρόλο αν την πραγματοποιήσατε τη στιγμή που ζητήθηκε ή αργότερα).
argiris77 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Αν σας ενοχλεί τόσο ό χρόνος εκκίνησης -πράγμα που δεν πιστεύω ότι παίρνει τίποτα - καθώς τα σβήστα είναι μνημοβόρα γυρίστε το σε xp να ξαναβρεί το laptopaki τους χαμένους χρόνους του...
Venisk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Για κανένα λόγο..δεν γυρίζω 6 χρόνια πίσω..πως και πως περίμενα τα vista και τώρα να γυρίζω?ας κάνει όση ώρα θέλει..
georgemvg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Απο τη στιγμη που ο υπολογιστης δουλευει αψογα μετα την εκκινηση, δεν πειραζει. Αν ειναι μερες που πρεπει να αναβοσβηνει συνεχως, τοτε αναγκαστικα hibernate. Τωρα για τα ΧΡ, επειδη ρωτησα και εγω μεσω chat, μου εστειλε ενα λινκ, δεν θυμαμαι πιο, το οποιο ελεγε εν ολιγις, μην βαλεις ΧΡ γιατι θα εχεις προβλημα. Πρωτον, δεν το πιστευω γιατι τα ιδια λαπτοπ κυκλοφορουσαν πριν 6 μηνες με ΧΡ, και δευτερον, απο τη στιγμη που υπαρχουν οι drivers στην ιστοσελιδα σημαινει οτι παιρνει ΧΡ. Τωρα, ο καθενας οτι θελει, εμενα δεν ειναι δικο μου, οποτε λογο εχει ο ιδιοκτητης του. Για εκεινο το registration της ΗΡ ξερει κανεις τιποτα πως να το κανω μετα την εγκατασταση;
Venisk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 ..κάτω δεξιά στο site http://www.hp.gr λέει "Εγγραφή προϊόντος HP" γίνε μέλος πρώτα και μπες να γράψεις το s/n του φορητου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.