Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για access point


indoli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα

Επεσε στα χερια μου ενα access point και θα ηθελα να το χρησιμοποιησω στο σπιτι. Απο το modem router με καλωδιο συνδεσα το access point και μετα προσπαθησα να συνδεθω με την ασυρματη καρτα δικτυου του laptop. Βρηκε το δικτυο και μου λεει πως συνδεθηκε αλλα δεν μπορει να συνδεθει στο internet. Δεν εχω αλλαξει ρυθμισεις στο laptop. Στην ασυρματη συνδεση εχω βαλει τις IP που ειχα στην συνδεση δικτυου με καλωδιο.

Τι κανω λαθος;

Θελει ρυθμισεις το access point;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να παρεις απαντηση στην ερωτηση σου θα πρεπει να πεις το μοντελο του ap που επεσε στα χερια σου για να σε βοηθησει καποιος να το ρυθμισεις ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μια γρηγορη εισαγωγη στις ρυθμισεις....

 

μπες στις ρυθμισεις του ap , δηλωσε του ip στο δικτυο που εχεις τα υπολοιπα (εστω οτι το ρουτερ σου ειναι 192.168.1.1....δωσε στο ap 192.168.1.200 - 255.255.255.0 , δηλωσε στο ap gateway την ip του roυter (192.168.1.1) ,απενεργοποιησε την ασφαλεια δικτυου (για να δοκιμασεις χωρις να ψαχνεις εαν φταιει καποια ρυθμιση ασφαλειας) , δοκιμασε να δεις εαν εχεις internet. Εαν εισαι οκ μπες παλι στις ρυθμισεις του ap και ενεργοποιησε την ασφαλεια (wep / wap ή οτι προτιμας εσυ ))

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...