Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει εκπτωτικό Connx Talk χωρίς το βασικό πάγιο ΟΤΕ;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω PSTN γραμμή και πήρα στο 134 για να ρωτήσω για το Connx Talk. Εκείνοι μου είπαν ότι η χρέωση για τα 1024 Kbps είναι 22,5 euro/μήνα συν 15 euro/ μήνα για τις απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις για το (Talk δηλαδή) συν το βασικό πάγιο του ΟΤΕ, περίπου στα 15 euro/μήνα. Όμως, παρότι αυτό ισχύει στους περισσότερους με Connx Talk, έμαθα από κάποιον γνωστό- που δεν εργάζεται ούτε αυτός ούτε η οικογένειά του καν στον ΟΤΕ- ότι ο ίδιος έχει εκπτωτικό connx Talk στα 768 Kbps και πληρώνει τα 19 euro /μήνα για το ADSL συν το Talk (δηλαδή τα 15 euro/μήνα) ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ το βασικό πάγιο του ΟΤΕ, τα 15 euro το μήνα. Αυτό πάλι πώς γίνεται;;; ; Όταν του είπα αποκλείεται εκείνος επέμεινε ότι με το που έβαλε το εκπτωτικό αυτό πακέτο του Connx Talk του καταργήθηκε το βασικό πάγιο του ΟΤΕ. Γιατί αυτό έγινε μόνο σ'αυτόν; Any idea κανείς;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ηθελα να σου πω οτι ειχες κανει λαθος το παγιο αλλα το διορθωσες βλεπω, δε νομιζω οτι ισχυει αυτο που λεει ο φιλος σου, μαλλον εχει καταλαβει λαθος φαινεται αλλωστε απο το 8

 

 

Κύρια χαρακτηριστικά νέων προγράμματων προπληρωμένου χρόνου ομιλίας: 1. Παρέχονται μόνο σε πελάτες πακέτου Conn-X TALK 2. Ο προπληρωμένος χρόνος ομιλίας μπορεί να αναλωθεί σε αστικές και υπεραστικές κλήσεις, ή μόνο αστικές ή μόνο υπεραστικές κλήσεις, τις ώρες εκτός των χρεώσεων Conn-X TALK 3. Ο ρυθμός κάλυψης του προπληρωμένου χρόνου γίνεται σε ακέραια λεπτά. 4. Πελάτης ο οποίος εγγράφεται σε ένα από τα ανωτέρω προγράμματα προπληρωμένου χρόνου έχει το δικαίωμα να εγγραφεί ή να διατηρήσει το οικονομικό πρόγραμμα ΟΤΕΠΙΛΟΓΕΣ ή ΟΤΕΠΙΧΕΙΡΩ μόνο για διεθνείς κλήσεις. 5. Η επιλογή ενός εκ των προγραμμάτων αυτών, αποκλείει την ταυτόχρονη επιλογή και άλλου προγράμματος προπληρωμένου χρόνου. 6. Μετά την εξάντληση του προπληρωμένου χρόνου ομιλίας, η χρέωση γίνεται με το ισχύον κανονικό τιμολόγιο αστικών και υπεραστικών κλήσεων. 7. Τα προγράμματα αυτά προσφέρονται χωρίς τέλος εγγραφής. 8. Τα ανωτέρω μηνιαία τέλη είναι επιπλέον του βασικού μηνιαίου τέλους (παγίου) της τηλεφωνικής σύνδεσης, της συνδρομής Conn-X (δηλαδή της χρέωσης της υπηρεσίας ADSL OTE και OnDSL της ΟΤΕΝΕΤ), και της χρέωσης των πακέτων Conn-X TALK. 9. Επειδή οι λογαριασμοί είναι διμηνιαίοι, ο χρόνος του προπληρωμένου πακέτου διπλασιάζεται και η ανάλωσή του γίνεται μέσα στο δίμηνο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κύρια χαρακτηριστικά νέων προγράμματων προπληρωμένου χρόνου ομιλίας: 1. Παρέχονται μόνο σε πελάτες πακέτου Conn-X TALK

 

???? Καλά το connx talk δεν έχει απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις 24h το 24ωρο-(εκτός βέβαια, ως γνωστόν, κινητά, διεθνείς κλήσεις, 801.. και λοιπά δίκτυα)????

 

Σε τι χρησιμεύει αν έχει κανείς connx talk να βάλει extra προπληρωμένο χρόνο, (εκτός αν καίγεται για τις παραπάνω τύπου κλήσεις)? Ή μήπως κατάλαβα λάθος??? Εμένα, π.χ., που θα έχω connx Talk και που με νοιάζει πιο πολύ για αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς σταθερά και υπεραστικά του Ο.Τ.Ε., θα μου χρησίμευε να αγοράσω επιπλέον προπληρωμένο χρόνο ομιλίας?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...