Προς το περιεχόμενο

Λες να είναι μητρική???


JohnnyDragon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και πάμε :

CPU : CORE DUO 2 4500

Motherboard : MSI P6N SLI

Ram : 2 x 1GB DDR2 667 MHz

Vga : 7200GS PCX (φτηνή κάρτα διότι το pc είναι μόνο για internet)

HDD : 3 sata 320 αλλα εκτός μέχρι να δω τι φταίει.

DVD-RW : 3 αλλά και αυτά εκτός μέχρι να δω τι φταίει.

 

Το πρόβλημα τώρα.

Ξαφνικά αωοίγω το pc και δεν έχω σήμα στην οθόνη. Η μητρική πέρνει ρεύμα κανονικά. όλα γυρίζουν αλλά σήμα μηδέν. Λέω θα είναι κάρτα γραφικών. Δοκιμάζω άλλη, τίποτα. Βάζω ξανά μια άλλη πάλι τίποτα. Ε, λέω θα είναι μνήμες. Δοκιμάζω με άλλες τίποτα....Σε άλλα slot πάλι τίποτα....Αφήνω μητρική, επεξεργαστή, νέες μνήμες, νέα κάρτα γραφικών και κάνει πάλι τα ίδια. Ξαναβάζω τα παλιά και ανοίγει! Τον κλείνω, τον ξαναανοίγω παλι δεν έχω εικόνα....

Είναι μητρική άραγε? Πως το βλεπετε κι εσεις ρε παιδια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και να πω ότι έκανα και καμμια σοβαρή δουλειά στο pc αυτό....2-3 φορές την εβδομάδα τον άνοιγα, έγραφα κανένα DVD/CD, έβλεπα κανενα mail και μετά πάλι κλείσιμο...2 μηνών pc και πολύ λέω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και ΝΑΙ!!! Βρήκα τη λύση!! Το υποψιάστικα εχτές το βράδυ και σήμερα το δοκίμασα και δούλεψε! Με δεδομένο πως αυτό το πρόβλημα το παρουσιάσουν γενικά sli μητρικές, σκέφτικα πως εκεί πρέπει να βρίσκετε το πρόβλημα και η λύση!

Τι έκανα? Γύρισα την πλακετίτσα της μητρικής σε sli mode (x8) και έβαλα την κάρτα γραφικών στην κάτω pci-x. Δουλεύει κανονικά απο το πρωί, με δεκάδες τερματισμούς και επανεκινήσεις.

 

Φαίνετε πως μάλλον για κάποιον λόγω είτε μπερδεύεται η μητρική, είτε τα παίζει η πλακετίτσα που ορίζει το sli mode, στη θέση non sli.

Όπως και να έχει το δοκίμασα και σε μια άλλη μητρικη της MSI διαφορετικό μοντέλο αλλα Sli και αυτή, που είχε παρουσιάσει πριν καιρό το ίδιο πρόβλημα και την είχα βάλει στην άκρη. Δούλεψε και εκεί!!!

 

Γουσταρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...