Προς το περιεχόμενο

Windows Xp se HP pavilliion 6541ev

katsounas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας !

Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο Forum και θα ήθελα την βοήθεια κάποιου εάν γνωρίζει κάποια λύση στο πρόβλημα μου

Έχω αγοράσει το HP6541ev εδώ και λίγες ημέρες με προεγκατεστημένα τα Windows Vista Home edition . Εδώ ξεκινάνε και τελειώνουν όλα τα προβλήματα με το laptop. Είμαι τοπογρ.μηχανικός στο επάγγελμα και τρέχω κάποια ελληνικά προγράμματα (GGcad,Ταχυμετρία,QuickSurf) που μου είναι απολύτως απαραίτητα στην δουλειά μου. Αγόρασα το pc γνωρίζοντας ότι έχει Vista , μη γνωρίζοντας όμως ότι δεν μπορώ να εγκαταστίσω τα Windows Xp έτσι ώστε τα ανωτέρω προγράμματα να λειτουργούν .Δοκίμασα να τα κάνω εγκατάσταση (τα προγράμματα) αλλά όπως ήταν αναμενόμενο δεν δουλεύουν και οι εταιρείες δεν προτίθενται να βγάλουν upgrade πριν κάποιο SP(και με το δίκιο τους :mrgreen: ) . Επικοινώνησα με την HP και με ενημέρωσαν ότι δεν γίνεται να κάνω Downgrade σε XP καθώς δεν υπάρχουν drivers για τα parts του υπολογιστή.

Το ερώτημα μου είναι λοιπόν αν αυτό ποy μου είπε η HP ισχύει ή αν το έχει κάποιος δοκιμάσει και έχει βρει κάποια λύση ?

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...