Προς το περιεχόμενο

Προβλημα εγκαταστασης windows xp σε sata σκληρο δισκο.


geo1st487

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν μπορω να εγκαταστησω τα xp σε υπολογιστη με sata σκληρο δισκο ο οποιος ειναι φορμαρισμενος σε NTFS και εχει πανω απο 30GB ελευθερο χωρο. Η διαδιακασια που ακολουθω ειναι η εξης:

Κανω εκκινηση του υπολογιστη με δισκετα εκκινησης επειδη το cd των xp δεν ειναι bootable. Αφου με βγαζει στο dos βγαζω την δισκετα εκκινησης και βαζω την δισκετα με τους sata drivers. Mπαινω στο cd στον φακελο \Ι386 και εκτελω το αρχειο winnt.exe. Ζηταει να του πω σε ποιο καταλογο βρισκονται τα αρχεια εγκαταστασης και το αφηνω F:\I386. Παταω enter να συνεχισει και λεει οτι δεν εντοπισε SmartDrive. Παταω enter να συνεχισει και εμφανιζει το παρακατω μηνυμα:

 

"Windows XP requires a hard drive volume with at least 339megabytes of free disk space. Setup will use part of this space for storing temporary files during installation. This drive must be on a permanently attached local hard disk supported by Windows XP, and must not be a compressed drive.

 

Setup was unable to local such a drive with the required amount of free space.

 

Setup cannot continue. Press enter to exit."

 

Σε καθε βημα πατουσα F6 για να διαβασει τους drivers απο τη δισκετα αλλα δεν διαβαζε καν την δισκετα! Τι μπορει να φταει και τι μπορω να κανω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...