BIAP Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Αψεντια απο την καβα Λουσιφερ. Εδω αναφερομαστε σε αλλο πλανητη, οχι απλως χωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Ειχα παει περσι στην Ελβετια και εφαγα fondue σε ενα ιταλο-ελβετικο ρεστοραν.Το τσακισα σχεδον μονος μου. Επισης εφαγα μπριζολα απο αγελαδα.Απλα καταπληκτικη... Το γαλλικο τυρι Brie απλα ειναι καταπληκτικο. Και να τελειωσω (επιδορπιο) με κατι αγγλικα γλυκα τα οποια λεγονται scones αν θυμαμαι καλα.Ειναι σαν μπισκοτα πολυ μαλακα και ειχα μαθει και τα εφτιαχνα και μονος μου γεμιζοντας τα μεσα η με μερεντα η με μαρμελαδα και βουτυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Για ποτά λέμε τελικά?Τεσπα, εγώ θα πω. Vodka ?ubr?wka εκ Πολωνίας. Ηδονή. Δύο μπουκάλια αράζουν στο ψυγείο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 paredwse, πρεπει να δοκιμασεις tartare απο καλο κομμματι κρεας που θα το ψιλοκοψουνε εκεινη την στιγμη. και φρουφρου να μαντεψω οτι το κρεας το τρως οταν ειναι γκρι μεσα ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Πιθανόν να είναι άσχετη με αυτό το έδεσμα η ερώτηση μου αλλά συνδέεται με κάποιο τρόπο η σος με αυτό το πιάτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 οχι, ειναι tartar sauce το αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 paredwse, πρεπει να δοκιμασεις tartare απο καλο κομμματι κρεας που θα το ψιλοκοψουνε εκεινη την στιγμη. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ποτέ τη χαρά να φάω ψιλοκομμένο κιμά της στιγμής. Πρέπει να'ναι ακόμα πιο καλό από το 'κανονικό'. Η sauce tartare δεν έχει σχέση, paschalia. Καμία. Και δεν πάει με το steak tartare. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Παιδια μια ερωτηση.Περισυ τα χριστουγεννα ημουν λονδινο και στο ξενοδοχειο στο πρωινο μεταξυ αλλων ειχε και μια αηδια σε ροδελες στυλ σαλαμι καταμαυρο το οποιο ηταν απο οτι καταλαβα πηγμενο αιμα ή κατι τετοιο(μπλιαχ).Το δοκιμασα και το εφτυσα.Ξερει κανεις τι ειναι???? ΚΑι για να συμβαλλω:julmust η καπως ετsi.Soyηδικου τυπου αναψυκτικο(περιπου) που κυκλοφορει μονο καθε χριστουγεννα.Πολυ καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 ειναι και το κακο με τον τροπο κοπης του κρεατος στην ελλαδα. πχ το ribeye ή το sirloin δεν τα εχω βρει στην ελλαδα btw, δεν βαζω στην λιστα μου τρουφες, φουα γκρα και τα υπολοιπα προιοντα της παπιας γιατι θα επρεπε να βαλω πολλα πραγματα ακομα. επίσης η πεμπτουσια του μοσχαριου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Παιδια μια ερωτηση.Περισυ τα χριστουγεννα ημουν λονδινο και στο ξενοδοχειο στο πρωινο μεταξυ αλλων ειχε και μια αηδια σε ροδελες στυλ σαλαμι καταμαυρο το οποιο ηταν απο οτι καταλαβα πηγμενο αιμα ή κατι τετοιο(μπλιαχ).Το δοκιμασα και το εφτυσα.Ξερει κανεις τι ειναι???? blutwurst! λουκάνικο φτιαγμένο από αίμα. προσωπικά μου αρέσει πολύ, άλλοι σιχαίνονται. πάντως αν φας τέτοιο, μετά είναι λες και έχεις πιεί 200 lucozade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BIAP Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 blutwurst! λουκάνικο φτιαγμένο από αίμα. προσωπικά μου αρέσει πολύ, άλλοι σιχαίνονται. πάντως αν φας τέτοιο, μετά είναι λες και έχεις πιεί 200 lucozade. Βlack pudding στο πιο αγγλικο του για να ξεγελαει και μετα να ξερνας. Φρικαλεο,την πατησα ασχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 ειναι και το κακο με τον τροπο κοπης του κρεατος στην ελλαδα.πχ το ribeye ή το sirloin δεν τα εχω βρει στην ελλαδα Δεν το'χω ψάξει καν. Δεν έχω εμπιστοσύνη στα ελληνικά κρεοπωλεία, ό,τι steak tartare έχω φάει το'χω φάει στο εξωτερικό. btw, δεν βαζω στην λιστα μου τρουφες, φουα γκρα και τα υπολοιπα προιοντα της παπιας γιατι θα επρεπε να βαλω πολλα πραγματα ακομα. Τρούφες δεν τρώω. Φουά γκρα και τα λοιπά τα λατρεύω. blutwurst! λουκάνικο φτιαγμένο από αίμα. προσωπικά μου αρέσει πολύ, άλλοι σιχαίνονται. πάντως αν φας τέτοιο, μετά είναι λες και έχεις πιεί 200 lucozade. Ενδιαφέρον ακούγεται. Ελλάδα το'χει κανένας; Κανάς Βασιλόπουλος στη Σταδίου πχ; Α, κάτι άλλο που ξέχασα: cuisses de grenouilles. Βατραχοπόδαρα. Στη Γαλλία τα φτιάχνουν στη σχάρα ή στο φούρνο, σε ταϋλανδέζικο κατάστημα στη Γάνδη τα'χα φάει και τηγανητά, τα οποία δεν με ενθουσίασαν. Εξαιρετικός μεζές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Κ έλεγα οτι βατραχοπόδαρα δεν αναφέρθηκαν ακόμα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SGP Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Βασικά πάρα πολλά... Μερικά tex-mex γιατί δεν έχουν αναφερθεί καθόλου:Fajitas, chili con carne, burritos. Και κλασικά αμερικάνικα φαγητά, oven-fried chicken, mashed potatoes and gravy, baked beans. Βασικά ότι ξένο μου αρέσει μαθένω και να το φτιάχνω, γενικά τα περισσότερα υλικά τα βρίσκεις (τα ταϋβανέζικα είναι κάπως δύσκολα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Κ έλεγα οτι βατραχοπόδαρα δεν αναφέρθηκαν ακόμα ... Αν δε φάς βατραχοπόδαρα απο τη παμβώτιδα, δεν έχεις φάει βατραχοπόδαρα... Μπαίνουν και τα οινοπνευματώδη στο παιχνίδι? Αρκετά βαρύ είναι το Λετονικό Black Balsam Για βότκα, υπάρχουν κάτι ρώσικες μάρκες που είναι σκέτο οινόπνευμα, ενώ πολύ καλές είναι οι βότκες με πιπέρι ή βατόμουρα (καμία σχέση με ursus) Στα δυτικά, καλό είναι το agua de Valencia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.