Luxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Αγορασα ενα καινουριο σκληρο δισκο για το laptop μου (g2s), αλλα δεν μπορω να το βαλω.. Μου ειπαν οτι ειναι σχετικα ευκολο, αλλα εμενα μου φαινεται μαλλον δυσκολο. Ξεβιδωσα απο πισω κατι βιδες και εβγαλα το καπακι που υπαρχει ο σκληρος, αλλα δεν μπορω να τον βγαλω. Τι να κανω;
grtsik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Συνήθως υπάρχει μια (ή και καμία) βιδούλα που συγκρατεί το όλο σύστημα του δίσκου στο σασί. Στη συνέχεια τραβάς το δίσκο συρταρωτά, για να ξεκλειδώσει ο pin connector.
Luxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Πρεπει να βγαλω και το πληκτρολογιο για να βγαλω τον δισκο; Τι ειναι το σασι; Και τι εννοεις λεγοντας συρταρωτα;
Luxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Οριστε και μια φωτογραφια. Ο δισκος βρισκεται εκει. Τον βγαζω απο εκει ή πρεπει να ανοιξω το πληκτρολογιο απο την αλλη μερια; Παντως προσπαθω να τον βγαλω και δεν βγαινει ετσι.. Μηπως ειναι απο την αλλη μερια βιδωμενος και δεν μπορω να τον βγαλω; Ή θελει να κανω κατι; Εχει και ενα λουρακι για να τον τραβας, αλλα τπτ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.