grkitt1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Γεια σας παιδια... Πηγα πλαισιο και multirama και εριξα μια ματια στα λαπτοπ στη βιτρινα και απο οτι καταλαβα lg και sony vaio εχουν την καλυτερη ποιοτητα οσο αναφορα την οθονη.. Σας ζηταω λοιπον την ταπεινη σας γνωμη οσο αναφορα την αγορα ενος λαπτοπ με κριτηριο την καλη οθονη (δεν ειναι αναγκη 17 ιντσες προτιμω 15,4..) ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!
Venisk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δεν είναι καθόλου ταπεινή η γνώμη μου αντε!.. Ευχαρίστως φίλε μου αλλα ξέχασες το πιο βασικό κριτήριο..πόσα λεφτά διαθέτεις..
salpas18 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Γεια σας παιδια... Πηγα πλαισιο και multirama και εριξα μια ματια στα λαπτοπ στη βιτρινα και απο οτι καταλαβα lg και sony vaio εχουν την καλυτερη ποιοτητα οσο αναφορα την οθονη.. Σας ζηταω λοιπον την ταπεινη σας γνωμη οσο αναφορα την αγορα ενος λαπτοπ με κριτηριο την καλη οθονη (δεν ειναι αναγκη 17 ιντσες προτιμω 15,4..) ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!! an 8es kalo laptop pare to hp pavilion dv9543ev an exeis kai 1500+ euro geia na to paris... meta einai ena alo pio ftino to hp pavilion dv9541ev me 900+ euro http://www.e-shop.gr rikse mia matia k ekei mpes ypologistes laptop kai dialekse....
basilis5 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 αν θες κορυφαια οθονη πηγαινε σε ενα καλο μοντελο σονυ παντως εγω πηρα πριν μια βδομαδα ενα τοσιμπα α200-1μ8 και η οθονη του ειναι τελεια
21century Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Ναι, εχει καλη πολυ μεγαλη προοδο, τωρα λιγουρευομαι ενα LG...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.