Προς το περιεχόμενο

2mb πρόβλημα conn-x


S.M.Greek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετα απο πόσο καιρό έβαλα επιτέλους πάλι ιντερνετ αφου το έκοψα.Και πάλι έβαλα conn-x απο τον οτε καθως είμουν παρα πολυ ευχαριστημένος.Αυτή τη φορά όνως λεβαλα ταχύτητα στα 2mb.Αφου μου πήρε 2 μέρες για να καταφέρω να εγκαταστήσω το ρούτερ που έδινε μαζί και αφου πήρα ένα σορο τηλκέφωνα στον οτε κατάφερα σημερα να μπω στο ιντερνετ.

Το τε΄ραστιο όμως πρόβλημα είναι (μη γελάσετε) οτι μου κατεβάζει απο ftp και απο παντού το πολύ με 55kb/sec!!Λιγότερο απο οτι η παλιά μου 768!

 

Δεν θέλω ουτε για αστείο να σκέφτομαι οτι θα αρχίσω πάλι να τους τηλεφωνώ και να δηλώνω βλάβες σε αυτόν τον ανεδή τ΄ίπο στο 121.

 

Υποψιάζομαι πως είναι πρόβλημα του ρούτερ, και κατα πασα πιθανότητα το παλιό firmware.

 

Το ρούτερ είναι ένα

Baudtec Ασύρματο Modem/Router ADSL2+ 4ethernet(έτσι λέει το φυλαδιο του οτε) και επάνω του το μόντεμ λέει και αυτό : TW263R4-A0

 

Που θα βρω το νεότερο firmware?

 

Οποιαδήποτε άλλη βοήθεια δεκτή:mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λυπάμαι που στο λέω αλλά με τόσο θα κατεβάζεις τουλάχιστον με rapidshare και χειρότερα με torrents εγώ με 2mbit forthnet στο σπίτι και 1mbit conn-x στη δουλειά κατεβάζω μέχρι 60 με 70 το πρωί (με το conn-x 1mbit) και πέφτει στα 40 με 50 το βράδυ (με τη forthnet 2mbit)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εσύ μαλον έχεις κάποιο παρόμοιο πρόβλημα με εμένα.Το πρόβλημα είμαι σίγουρος πως δεν το έχει ο οτε αλλα εγώ.Γιατι:

1:Οι περισσότεροιθ φίλοι μου έχουν το ίδιο πακέτο με εμένα και κατεβάζουν χαλαρά απο 150-170 +

Επίσης με την παλιά μου 768 έπιανα πιο πολύ.

 

Αυτα τα πράματα δεν γίνονται.Και δεν είμαι ούτε στο ελάχιστο διατεθημένος να πληρώνο το υπερβολικά μεγάλο ποσό των 30ευρό τον μήνα για 40-50kb/sec.

 

Αν μιλάω απότομα ζητώ συγγνώμη αλλα είμαι πολύ εκνευρισμένος αυτή την στιγμή.

 

Παιδιά σας παραπέμπω στο πρώτο μου ποστ και στα ερωτήματά του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

kalos irthes sta gemata dslam tou ote.apira themata gia auto.den ise o protos.kalitera me 1 mbit para me 2.se apires perioxes den perneis auto pou plironeis.exei ginei apires fores den allazei me tipota auto idika pou xanei o ote pelates tora.ektos an adiasoun ta dslam tou.to oti epianes me 768 perisotera den exei simasia.me 768 exo 86 kilobytes kai aloi me 2 mbit exoun 50.dokimase me allo router kai katevase firmware gia ton router sou apo to site tis eterias alla den pisteuo oti tha allaxei.apla pezeis se gemato dslam kai oi filoi sou se pio adeio kai ine kai 786.apira posts palia gia auta ta pragmata gia auto oloi pane se enalaktikous.en toutois i firmware update i dokimase me allo router.kai sigourepsou oti dne ginetai kati sto pc sou kai sou troeei bandwidth.px ios ktl.otan den kaneis tipota to icon tou network den tha prepei na exei kinisi para elaxist akai oi othones na anavosbinoun xalara.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο οτι διάβασα στο ιντερνετ είναι μούφα αυτό το ρούτερ και έχει bugs.Αλλα ρε παιδιά ούτε στο σιτε της εταιρίας ούτε πουθενά δεν μπορώ να βρώ firmware για αυτό το μόντεμ/ρούτερ.

 

Ας κάνει και κάποιος πιο ειδικός κάποια προσπάθεια

το ρούτερ μου είναι το εξής

 

Baudtec TW263R4-A0 4thernet wireless ADSL2+ Router

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω το παλιό μου απο την 768 το speedtuch 585(i) v6.

Αλλα νομίζω έχει προβλημα με συνδέσεις πάνω απο 1μβ με αυτό το φορμγουερ.

Θα το δοκιμάσω και αν είναι θα σας πω να ψάξουμε κανα φίρμογουερ για το speedtuch ή στην τελική να πάρο ένα καλό ρούτερ και να τελειώνει η υπόθεση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλύτερα τώρα.στα 80 είναι τώρα.

Πιο απο τα δυο ρούτερ να κρατίσω τελικά??

 

Επιτέλους μια βδομάδα προσπαθώ να πάρω στο 1242 και με γράφουν δεν απαντάνε.Να πάρω τώρα στο 121 να δηλώσω για βλάβη?Και αν ναι τι να πω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν τελικά θα κρατίσω το speedtouych.

Έχω το νεότερο firmware και τον wizzrd αλλα όταν πάω να κάνω firmware upgrade το μόντεμ κλίνει (ή κάνει επανεκκίνησει) και δεν μπορεί προφανός ο wizarard να το εντοπίσει προφανός και έτσι αποτυγχάνει να αναβαθμιστεί.Τι να κάνω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εσύ μαλον έχεις κάποιο παρόμοιο πρόβλημα με εμένα.../
Αν και εγώ δε σου μίλησα άσχημα να βοηθήσω ήθελα τελος πάντων θα το προσπεράσω γιατί καταλαβαίνω τα νεύρα σου καθώς και γω έχω πολλά προβλήματα με τη σύνδεση μου ειδικά το βράδυ που αργούν ακόμα και να ανοίξουν οι σελίδες και χρειάζεται να πατάω "refresh" μερικές φορές και μου τη σπάει.. Και προσωπικά έχω δοκιμάσει 3 modem και 2 router και δεν είδα σημαντικές διαφορές αν δε πιστεύεις πάρε δανεικό 1 modem/router από τους φίλους σου και θα δεις, είναι καθαρά πρόβλημα του ΟΤΕ με τα dslam που είναι πίτα και δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Πέρσι τέτοιο καιρό με 1mbit Forthnet επιανα 100άρια το βράδυ και όταν πήγα στα 2mbit είδα και 200άρια στις αρχές αλλά μετά έπεσαν και τον τελευταίο μήνα ειδικά το internet σέρνεται γιαυτό και θέλω να διακόψω την 2άρα καθώς πάνε χαμένα τα 29,50 το μήνα αλλά η forthnet με καθυστερει... Γνώμη μου είναι να ζητήσεις μείωση ταχύτητας για να μη πληρώνεις τσάμπα λέφτά
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά έχω δοκιμάσει με τα εξής Modem: το crypto (usb) που έδινε η forthnet με το adsl in a box και το baudtec (usb) που δίνει το conn-x και από Router το linksys που έδινε με το adsl in a box plus η Forthnet, το Sagem που δίνει το OTEnet kit και το speedtouch 530 που χρησιμοποιώ και τώρα και το έχω από το 2003 που πρωτοέβαλα DSL με τη Vivodi τότε είχα γραφτεί και στο forum. Κατέληξα στο speedtouch γιατί δεν έχω σχεδόν ποτέ αποσυνδέσεις ακόμα και σε ώρες αιχμής που είχα πρόβλημα με το linksys ειδικά. Το Sagem είναι ADSL2+ router.

 

Να και μια μέτρηση ταχύτητας που μόλις έκανα, για να δεις τι εστί 2mbit σε μπουκωμένο DSLAM...

189608956.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι Shineboy δεν σου μίλησα άσχημα απλα λίγο απότομα και σου ζητώ συγγνώμη.

Απο οτι κατάλαβα το να πάρω κάποιο ρούτερ με 60-70 ευρώ είναι πεταμένα λεφτά.

Οπώτε κρατάω το speedtouch (το οποίο και εγω πιστεύω πως είναι καλύτερο με τις χάλια γραμμές).Αλλα θέλω μια βοήθεια.

Έχω τον wizard και το νεότερο firmware του αλλα δεν μπορώ να το περάσω.Κατα την διαδικασία αναθάθμισεις το ρούτερ κλίνει και μετά το κουμπάκι Power γίνετε πορτοκαλί και στο τέλος δεν αναβαθμίζετε.

Τι να κάνω για αυτό?

 

Ευχαριστώ για τις απαν΄τησεις που μου έχετε δόσει

και

ευχαριστώ εκ των προτέρων για αυτό το ερώτημα που λέω σε αυτό το ποστ

 

edit-μια παρένθεση : ( 189611733.png )

Δείτε τα χάλια ανθρώπου που σκάει 60+ ευρώ τον μήνα με 2mb και το πολυδιαφημησμένο conn-x για αυτά τα χάλια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...