Προς το περιεχόμενο

Νεκρανάσταση Pentium 100...

daimonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pentioum 100 το σύστημα.Μνήμη 16ΜΒ.1,2GB δίσκος.Υποδοχή και για μια 128pin αλλά δε ξέρω τι από άποψη μεγέθους, δεν υπάρχει το manual.Θα βρω στην αγορά τίποτα μνήμη και κανά δίσκο?Θα μπορούσα να του βάλω κάποιον δίσκο 100GB χωρίς κάποιο πρόβλημα?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν δεν μας δουλευεις και μιλας σοβαρα(lol),ειναι κριμα να χαραμισεις 100gb σκληρο σ αυτο το μηχανακι.Βαλτου 95αρια,μνημες ισως βρεις στο "Θωμα"-αν δεν σε γδαρει πρωτα-προχτες τελειωσα ενα dx133(!!!) με 256 on board cache,τοθελε ενας φιλος για να τρεχει αμιγως dosενια παιχνιδια,τραβηξαμε των παθων μας τον ταραχο να το ταιριαξουμε...

Καλη δυναμη!

Δημοσ.

Skliro enoite oti tha breis, alla den prokite na ton anagnorisei. Einai poli palio mixanima gia na anagnorizei 100Gb diskous. Isos me mia anabathmisi bios, i an agoraseis ksexoristo controler, pou kai pali ligo diskolo.

Δημοσ.

loipon. exo paromoio systhma. tha symfoniso me toys prolalisantes. den einai dynaton na xaramiseis 100 gb sklhro gia ayto to karoyli... bres tipota metaxeirismena ejarthmata apo filous 'h apo katasthmata se fthnes times. mhn ependyeis xrimata se tetoio mhxanhma. pantos ypotheto oti den einai o kyrios sypologisths soy kai oti ton xreiazesai gia na sthseis kana diktyaki. an nai, tote einai yperarketos opos einai. gia win 95, 98, den xreiazesai megalytero sklhro. h mnhmh soy einai ligi, an mporeis kane thn 24 'h 32 mb.

Δημοσ.

Εγώ δοκίμασα στον παλιό μου υπολογιστή (Pentium 166MHz,48MB edo ram... και τα αλλά εξίσου παλιά) έναν 30GB και τον ανεγνώρισε κανονικά. Και το BIOS τον ανεγνώρισε ως LBA 30GB και τα Win98.

Αλλά τι θα τον κάνεις τον 100GB σε Pentium100????? Δεν λυπάσαι τα λεφτάκια σου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...