Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

memtsas

Ήχος είναι αυτός????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω αυτή την κάρτα ήχου http://hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=4003&catid=73 και αυτά τα ηχεία http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=30&product=668397 . και τα 2 είναι ενός χρόνου και δεν τα έχω πιέσει πολύ γιατί μένω σε πολυκατοικία.

 

παρόλο αυτά όταν παίζει ένα τραγούδι σε κάποιο player στον υπολογιστή η ΕΝΤΑΣΗ κάνει κάτι σκαμπανεβάσματα που δεν οφείλονται στο τραγούδι, κάτι σα να παίρνουν περισσότερο ρεύμα τα ηχεία.

 

τι συμβαίνει???συμβουλές????λύσεις?

έχουν πρόβλημα τα ηχεία, η κάρτα ή συμβαίνει κάτι άλλο?

 

thanx

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον τα ηχεία έχουν το πρόβλημα.

 

Το αντιμετώπισα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, το καλοκαίρι του 2005, με τα P5800, τελικά σταμάτησε μόνο του.

 

Για να το επιβεβαιώσεις, σύνδεσε τα ηχεία με μια άλλη πηγή, π.χ. ένα ραδιοφωνάκι φορητό ή ένα Mp3 Player, κι ας ακούγονται μόνο τα 2 μπροστινά και το subwoofer, αν πάλι ανεβοκατεβαίνει η ένταση, τότε το πρόβλημα είναι 100% στα ηχεία.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αχ αυτή η Creative και τα ηχεία της.. Το 2001 είχα πάρει ηχεία 5.1 της Creative και είχα κάρτα ήχου μια sound blaster (titanium?? δεν θυμάμαι). Μου έκανε ακριβώς ότι κάνει σε σένα. Λέω ρε γμτ η κάρτα θα φταίει. Αλλάζω κάρτα και παίρνω μια άλλη καλή. Τα ίδια. Λέω τα ηχεία φταίνε. Αγοράζω άλλα και αντί να πάω να πάρω πχ Yamaha παίρνω πάλι Creative 7.1 λίγο παλιότερα απο αυτά που έχεις εσύ. Τα ίδια. Εν τω μεταξύ γίνεται μια στραβή και μου καίγεται η κάρτα ήχου και λέω δεν αγοράζω άλλη, θα συνδέσω τα ηχεία στη Mobo. Λοιπόν το πρόβλημα είναι στα ηχεία φίλε και μάλλον στο κουτάκι που αυξομειώνεις την ένταση και το μπάσο. Εμένα έχει ένα πράσινο φωτάκι όταν είναι αναμμένα και όταν έχω πρόβλημα με τον ήχο το βλέπω να τρεμοσβήνει. Μερικές φορές τελευταία μάλιστα σβήνει τελείως και δεν έχω ήχο αλλά αν το πειράξω λίγο ανάβει πάλι. Το έχω ανοίξει να το καθαρίσω μα τίποτα. Κάποια επαφή μάλλον δεν κάνει καλά. Απογοτεύτικα με τα Creative..πάμε για άλλα.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι να πω δε ξερω. ειλικρινα και γω εχω απογοητευτεί. γιατι μένω σε πολυκατοικία και η ενταση πρεπει να ρυθμίζεται τόσο καλά ώστε να ευχαριστιέμαι εγώ και να μην ακούει ο γείτονας! creative σου λέει....

 

δε το έχω παρατηρήσει αυτο που λες, θα το κοιτάξω πάντως. έτσι όπως μου το λές πάντως, παίζει να έχει πρόβλημα κανένας μετασχηματιστής/τροφοδοτικό???

 

 

εμένα έχουν ακόμη εγγύηση. να τα στείλω να τους πω τι?? όποτε θυμάται χαμηλώνει η ένταση??θα με πάρουν για τρελό.

 

 

καμιά ιδέα anyone?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
εμένα έχουν ακόμη εγγύηση. να τα στείλω να τους πω τι?? όποτε θυμάται χαμηλώνει η ένταση??θα με πάρουν για τρελό.

 

 

καμιά ιδέα anyone?

 

Αν έχουν εγγύηση εννοείται θα τα στείλεις πίσω. Και θα πεις ότι ανεβο-κατεβάζει την ένταση. Γιατί να σε πάρουν για τρελό; Δε φταις εσύ.

 

Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σου τα επισκευάσουν, μάλλον θα τα αντικαταστήσουν.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Αχ αυτή η Creative και τα ηχεία της.. Το 2001 είχα πάρει ηχεία 5.1 της Creative και είχα κάρτα ήχου μια sound blaster (titanium?? δεν θυμάμαι). Μου έκανε ακριβώς ότι κάνει σε σένα. Λέω ρε γμτ η κάρτα θα φταίει. Αλλάζω κάρτα και παίρνω μια άλλη καλή. Τα ίδια. Λέω τα ηχεία φταίνε. Αγοράζω άλλα και αντί να πάω να πάρω πχ Yamaha παίρνω πάλι Creative 7.1 λίγο παλιότερα απο αυτά που έχεις εσύ. Τα ίδια. Εν τω μεταξύ γίνεται μια στραβή και μου καίγεται η κάρτα ήχου και λέω δεν αγοράζω άλλη, θα συνδέσω τα ηχεία στη Mobo. Λοιπόν το πρόβλημα είναι στα ηχεία φίλε και μάλλον στο κουτάκι που αυξομειώνεις την ένταση και το μπάσο. Εμένα έχει ένα πράσινο φωτάκι όταν είναι αναμμένα και όταν έχω πρόβλημα με τον ήχο το βλέπω να τρεμοσβήνει. Μερικές φορές τελευταία μάλιστα σβήνει τελείως και δεν έχω ήχο αλλά αν το πειράξω λίγο ανάβει πάλι. Το έχω ανοίξει να το καθαρίσω μα τίποτα. Κάποια επαφή μάλλον δεν κάνει καλά. Απογοτεύτικα με τα Creative..πάμε για άλλα.
ακριβως το ιδιο προβλημα εχει κ μενα..χτες μολις αλλαξα καρτα ηχου(Audigy) νομιζοντας οτι εκει ηταν το προβλημα γιατι ηχεια(creative) ειχα αλλαξει μολις ειχε παρουσιαστει αυτο το σκαπανεβασμα στον ηχο....τωρα τι να υποθεσω πως φταιει μετα απο αυτο???:mad:

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...