Προς το περιεχόμενο

fujitsu siemens xi2428 - Τη γνώμη σας παρακαλώ

giorgio69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω αυτό: http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=132500

Μου φαίνεται εξαιρετική περίπτωση. Και με 3 χρόνια εγγύηση :confused: απίστευτο! :confused:

Το Laptop θα χρησιμοποιείται κυρίως για σχεδιαστικά προγράμματα.

Η οθόνη δεν με ενοχλεί που δεν είναι μεγάλη. Για την κάρτα γραφικών δεν ξέρω...

Κριτικές, γνώμες, συμβουλές δεκτές.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Venisk, με την εγγύηση μαζί ο HP ξεπερνά αρκετά την τιμή του Fujitsu-Siemens. Aλλά αμα έχεις να διαθέσεις τόσα λεφτα, πάρε το HP.

Δημοσ.

re ine mia xara....vgazei kai tetoia to multirama po kai pou kai sinithos f&s....epeidi exo prosopiki pira me f&s einai mia xara laptops....sta xrimata tou ine miaaaaaa xara....kai exei kai dinato epe3ergasti....kai ine kai pio elafri apo ton hp...alla sigoura e3artatai kai apo xrisi....an ise gamer mia 17 tha itan kaliteri....

Δημοσ.

Αν είσαι οτιδήποτε χρήστης μια 17αρα είναι καλύτερη..ναι ρε steve2810 το ξέρω..αλλά δεν είναι και πολλά, εξάλου μπορεί να την πάρει κ μετά από 2 μήνες..όπως θα κάνω κ εγώ για το δικό μου..

Δημοσ.

Σιγουρα η 17αρα κανει την διαφορα για επαγγελματικη χρηση , εξαλλου θα την χρειαστεις οταν θα δουλευεις με τις ωρες...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ guys.

Συμφωνώ ότι η 17άρα θα ήταν πολύ καλύτερη μιας και θα χρησιμοποιείται επαγγελματικά, από την άλλη όμως το άτομο που θα το χρησιμοποιεί μου είπε ότι του αρκεί η 15.4 οπότε συνυπολογίζοντας την ευκολία στην μεταφορά καταλήγουμε εκεί.

Φαίνεται too good to be true και αφού συμφωνουν και αρκετοί εδώ μέσα δεν το σκέφτομαι καν.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα Fujitsu έχουν την τάση να ζεσταίνονται πολύ τόσο στο εσωτερικό τους όσο και στο κάσωμα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό και γιατί δεν προσπαθεί να το διορθώσει η εταιρεία!!! Είχα 2 φορές fujitsu στο παρελθόν και ήταν πολύ ενοχλητικές οι θερμοκρασίες τους....αν εσένα δεν σε πειράζει αυτό τότε κατά τ' άλλα είναι πολύ δυνατό το μηχάνημα.

Δημοσ.
Τι έγινε το αγόρασε κανένας για να μας πει τις εντυπώσεις του;

Παιδια το εχω και ειμαι παρα πολυ ευαριστημενος δεν ακους τιποτα και ουτε θερμοκρασια εναβαζει οσο ενα Toshiba P4 που ειχα πριν. 8/10 απο μενα!

Δημοσ.
Παιδια το εχω και ειμαι παρα πολυ ευαριστημενος δεν ακους τιποτα και ουτε θερμοκρασια εναβαζει οσο ενα Toshiba P4 που ειχα πριν. 8/10 απο μενα!

Ασχετα με το αν εισαι ευχαριστημένος, συγκρίνεις εντελώς ανόμοια πράγματα.Τι σχέση μπορει να έχουν οι θερμοκρασίες ενος P4 με έναν C2D? Σαν να συγκρίνουμε ένα αυτοκίνητο του 1980 με ένα του 2007.

Δημοσ.

Το αγόρασα πριν λίγες μέρες.Πολύ καλό,η κάρτα γραφικών αποδίδει πολύ καλά σε καινούργια παιχνίδια που το δοκίμασα.Επίσης διατηρεί πολύ χαμηλότερη θερμοκρασία σε σχέση τουλάχιστον με το προηγούμενο που είχα το Amilo pi 1556(καλό κι εκείνο βέβαια..).Νομίζω οτι στα λεφτά του απο πλευράς δυνατοτήτων και αξιοπιστίας είναι οτι καλύτερο μπορείς να πάρεις..

Δημοσ.

Guys όντως είναι πολύ καλό για τα λεφτά του αλλά πρέπει να προσέξεις να μην πέσεις στην παγίδα των Multirama .Πριν το αγοράσεις ζητησέ τους να δεις με το GPU-Z το memory band width της 8600 , γιατί όσο απίστευτο και αν σου φαίνεται τα ίδια μοντέλα καρτών γραφικών βγαίνουν με διαφορετικό band width.Και δεν σου μιλάω επειδή έχω ακούσει κάποια τέτοια περίπτωση ,αλλά επειδή είμαι καμένος από την περσινή προσφορά τους που πήρα τον amilo pi 1536v με την ATI X-1400 και ενώ πίστευα ότι είχα το μοντέλο των 128 όπως έδειχναν όλα τα sites τελικά οι απατεώνες μου βάλαν την έκδοση των 64 .Επίσης τα Amilo ζεσταίνονται πάρα πολύ για αυτό τεσταρέ το πριν τον αγοράσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...