EnRag3) Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Telika file to phres to laptop? ego vrhka sto radio korasidi to idio alla me 2.4 epeksergasth kai 250GB sklhro. idia timi me to multirama + kati dorakia (thiki pontiki kai usb).. an to phres gia pes entyposeis!
taz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Telika file to phres to laptop?ego vrhka sto radio korasidi to idio alla me 2.4 epeksergasth kai 250GB sklhro. idia timi me to multirama + kati dorakia (thiki pontiki kai usb).. an to phres gia pes entyposeis! Προφανώς πήρες το 2428-004 Αυτο με τα 160GB σκληρό που έχουν στα Multirama είναι το 005. Το δίκο σου από το Ραδιο Κορασίδη, τι διάρκειας εγγύηση έιχε?
EnRag3) Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 ama to eixa parei dn tha rotaga na mou peite entyposeis :/ etsi einai ta montela nai, sto radio korasidi dn phga na to do, phra thl .. sto ena mou eipan 3 xronia eggyisi sto allo 2... mallon oute autoi kseroun
tsap2331 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Καλησπερα παιδια,ειμαι καινουριος.Οσον αφορα το θεμα της θερμοκρασιας που αναφερθηκε πιο πανω πως μπορω πριν το αγορασω να ειμαι βεβαιος για τις θερμοκρασιες που θα αναπτυσσει;
m0rtis48 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Το case αυτού του laptop μοιάζει πολύ με ΑΥΤΟ. Μάλλον η FSC αγοράζει για το συγκεκριμένο μοντέλο τα cases από τη Mouse Computer Japan. Το Xi2428 είναι ίδιο με το m-Book P550. (Δεν είμαι σίγουρος, απλώς κάνω μία υπόθεση)
m0rtis48 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Ορίστε και 2 links από το site του κατασκευαστή ( για όσους μπορούν να βγάλουν άκρη ). http://www.mouse-jp.co.jp/m-book/mbp/0712/p550x.html http://www.mouse-jp.co.jp/m-book/mbp/0712/index.html Στο 1ο link έχει και photo από το laptop για όσους δεν πείστηκαν ότι είναι το ίδιο.
P270 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 απο θερμοκρασιες δεν εχει προβλημα και δεν εχει και τα προβληματα που ειχαν καποια αλλα ποιο παλια μοντελα στο λεω γιατι δεν ερχονται για σερβις παρα ελαχιστα και με μικροπροβληματα
cxmgp Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Ακομα δεν κυκλοφορησε και βγαζεις συμπερασμα οτι δεν εχει προβλημα? Εμενα μετα απο 1+ χρονο αρχισαν τα προβληματα με fujitsu, ενω το προσεχα αρκετα!
P270 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 φιλε μου τα βλεπω καθε μερα και εχω και εγω περιπου την ιδια αποψη για καποια μοντελα αλλα το συγκεκριμενο ειναι και σχεδιαστικα διαφορετικο και εννοω σαν σχεδιαση και ψυξει εκει που πονουσαν αρκετα αυτο ειναι πολυ καλο και για να ξερεις καποια μολις βγηκαν στο εμποριο αρχισαν να ερχονται αμεσως στο σερβις και με μονιμα προβληματα και δυστιχως αλυτα οπως και καποιον αλλον εταιριων που επισκευαζουμε και το ιδιο γινονταν και οταν ημουν σε αλλη μεγαλη εταιρια και επισκευαζα μονο τα δικα της μηχανακια οπως καταλαβαινης εχω δει πολλα και περιεργα και ελπιζω πως δεν πεφτω εξω με το fujitsu αυτο καλο σου βραδυ
EnRag3) Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 paides phga shmera sto plaisio na do to mhxanima apo konta kai auto pou me provlhmatise htan oti htan poly pio zesto ap oti ta ypoloipa. etyxe i oxi? :S episis vrhka ena antistoixa kalo mhxanima me idia peripou lefta http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1019740 einai eksisou aksiopista ta acer?kserei kaneis an parousiazei provlhmata? tnx ek ton proteron
cxmgp Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 φιλε μου τα βλεπω καθε μερα και εχω και εγω περιπου την ιδια αποψη για καποια μοντελα αλλα το συγκεκριμενο ειναι και σχεδιαστικα διαφορετικο και εννοω σαν σχεδιαση και ψυξει εκει που πονουσαν αρκετα αυτο ειναι πολυ καλο και για να ξερεις καποια μολις βγηκαν στο εμποριο αρχισαν να ερχονται αμεσως στο σερβις και με μονιμα προβληματα και δυστιχως αλυτα οπως και καποιον αλλον εταιριων που επισκευαζουμε και το ιδιο γινονταν και οταν ημουν σε αλλη μεγαλη εταιρια και επισκευαζα μονο τα δικα της μηχανακια οπως καταλαβαινης εχω δει πολλα και περιεργα και ελπιζω πως δεν πεφτω εξω με το fujitsu αυτο καλο σου βραδυ Φιλε μου δεν θελω να νομιζεις οτι σου πηγαινω κοντρα και σιγουρα σε πιστευω οτι εχεις δει πολλα. Αλλα το γεγονος που δεν ηρθε το συγκεκριμενο λαπτοπ για service σε συντομο χρονικο διαστημα, οπως αλλα στα οποια συνεβαινε, δεν σημαινει κατι το ιδιαιτερο. Προς θεου μην χαιρομαστε κιολας επειδη δεν επαθε ζημια στις πρωτες μερες. Παντω με προβληματιζει που λες 'να ξερεις καποια μολις βγηκαν στο εμποριο αρχισαν να ερχονται αμεσως στο σερβις και με μονιμα προβληματα και δυστιχως αλυτα '. Αναρωτιεμαι ποιοτικο ελεγχο δεν κανουν στα τελικα προιοντα τους? Εγω ενα τει πληροφορικης εβγαλα, και σε καποια μαθηματα μας βγαζαν το λαδι χαρη στους πολλους ελεγχους που πραγματοποιουσαμε
P270 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 εχεις δικιο για τον ποιοτικο ελενχο αλλα μαλλον αλλο το εμποριο και αλλο το τι καναμε στο τει η οπου πηγε ο καθενας μας και φυσικα δεν συμφωνο που βγαινουν τοσα προβληματικα μηχανηματα στο εμποριο γιατι στο τελος δεν ξερεις τι να πεις στον πελατη αφου οπως καταλαβαινης μας περιοριζουν η εταιριες που κανουμε το σερβις τους ξερω πολα μοντελα που εχουν προβληματα που δεν λυνονται αλλα οπως καταλαβαινης δεν μπορω τα αναφερω εδω για αυτο που λεγαμε εχω καλη γνωμη οπως ειπα και ελπιζω να μην εχω λαθος οσο για την θερμοκρασια που λεει ο φιλος δεν εχει προβλημα και οσο για αυτα που ηρθαν τα περισσοτερα δεν ειχαν hardware προβλημα και οπως καταλαβαινης απλα συζητηση κανουμε και δεν παρεξηγουμε καλημερα να εχεις
nemesis85 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Είδα το λαπτοπ πριν λιγες μέρες στο σπίτι του stealth69 και είναι πάρα πολύ καλό. Αθόρυβο, με δυνατό πεεξεργαστή, και σχετικα χαμηλές θερμοκρασίες...η κάρτα γραφικών σκίζει..και ειναι και στο αγαπημένο μου μαύρο χρώμα..αν δεν ειχα παρει λαπτοπ προ μηνός θα το τσιμπαγα με τη μια...
clevercitizen Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Den exw kleisei mina p exw to laptop. Ena arnitiko stoixeio pou exei einai oti ta ixia tou einai apo katw akrivws apo to touchpad k otan to exeis sta podia sou i sto krevati den akougetai dunata o ixos. Oson afora tis thermokrasies, meta apo 7-8 wres pou leitourgouse , enw to eixa kleisto k anapodogurismeno(gia na akougetai pio dunata i mousiki) i othoni ,otan tin anoiksa, kai to pliktrologio zematousan. Kata ta alla den anevazei thermokrasia(O antaptoras pou sundeetai to kalwdio gia to reuma anevazei tromeri thermokrasia, alla auto einai k kalo gt ton xeimwna pou ta podia mou einai krua, ta zestenw;) ) Stin apodosi paixnidia etc ola ok, an kai den exw dokimasei akoma kati dunato(se liges meres tha valw to bioshock k tha sas pw). Telos, to megalutero arnitiko einai oti dn katafera na valw ta xp giati otan kanw tin egatastasi mou leei oti den uparxei skliros diskos gia na valw ta windows. Prospathisa na ftiaxw ena disko me to nLite k me kati drivers tis intel gia ton sata pou vrika sto internet alla den katafera tpt. Opoios kserei pou borw na vrw tous drivers as m pei gt eimai se apognosi... Pisteuw ot einai polu kali epilogi gt sundiazei upsila xaraktiristika kai 3 xronia egguisi(oso k o mesos oros zwis twn laptops)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.