mandipl Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 να κανω μια ερωτηση επειδη με ενδιαφερει το συγκεκριμενο μοντελο . Εχω τωρα το fs1667 απο το οποιο ειμαι ευχαριστιμενος μεν αλλα εχει αρχισει μετα απο 2 χρονια να ειναι λιγο.Η ερωτηση ειναι , αν κανω eνα ghost μπορει να μπει στο νεο laptop ωστε να μην χρειαστει φορματ?? Επισης μπορει καποιος που εχει το λαπτοπ αυτο να κανει μια μινι κριτικη για το πως παιζει τα τελευταια συνατα games (cod4, crysis κλπ)
polisv Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Guys όντως είναι πολύ καλό για τα λεφτά του αλλά πρέπει να προσέξεις να μην πέσεις στην παγίδα των Multirama .Πριν το αγοράσεις ζητησέ τους να δεις με το GPU-Z το memory band width της 8600 , γιατί όσο απίστευτο και αν σου φαίνεται τα ίδια μοντέλα καρτών γραφικών βγαίνουν με διαφορετικό band width.Και δεν σου μιλάω επειδή έχω ακούσει κάποια τέτοια περίπτωση ,αλλά επειδή είμαι καμένος από την περσινή προσφορά τους που πήρα τον amilo pi 1536v με την ATI X-1400 και ενώ πίστευα ότι είχα το μοντέλο των 128 όπως έδειχναν όλα τα sites τελικά οι απατεώνες μου βάλαν την έκδοση των 64 .Επίσης τα Amilo ζεσταίνονται πάρα πολύ για αυτό τεσταρέ το πριν τον αγοράσεις Εχω το FS 12'' 1520V2 και οντως ζεσταίνεται αλλά δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Το ACER 5612 15.4'' που είχα δεν είχε τέτοιες θερμοκρασίες.
geo118 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Εχω το FS 12'' 1520V2 και οντως ζεσταίνεται αλλά δεν έχει κάποιο πρόβλημα.Το ACER 5612 15.4'' που είχα δεν είχε τέτοιες θερμοκρασίες. ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ SUPER!(ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΦΥΣΙΚΑ).
polisv Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ SUPER!(ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΦΥΣΙΚΑ). ΚΑΙΠΟΣΟ ΤΟ ΠΗΡΕΣ; ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ;
tasosvel Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 από χαρακτηριστικά και τιμή είναι τέλειο. Το θέμα είναι να μην ζεσταίνεται όπως τα πιο παλια μοντέλα της fs .
johnsk Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Το εχω λιγες μερες και μαλιστα σας γραφω απο αυτο (συνδεση με ασυρματο δικτυο μπροστα στην τηλεοραση). Το μηχανημα ειναι πολυ καλο. Δεν ζεσταινεται καθολου (απο πανω - γιατι απο κατω ζεσταινεται αλλα οχι πολυ). Για παιχνιδια δεν ξερω πως τα παει γιατι δεν παιζω. Μου αρεσε οτι ο σκληρος του ειναι εξ αρχης με 2 partition. Το συνεδεσα στα γρηγορα μεσω HDMI με Plasma και πολυκαναλο ενισχυτη (Spdif) και ολα δουλεψαν σωστα. Η εγγυηση του ειναι 1 χρονο collect and return.Μεσα σε 3 μηνες μπορεις να την επεκτυνεις στα 3 χρονια με ενα κοστος 180-200 ευρω. Για την αγορα του ψαξτε μεσω Scroutz για τη φτηνοτερη τιμη. Στα Multirama το μηχανημα με τα 3 χρονια εγγυηση ειναι αυτο με τον επεξεργαστη 7500 και 160 σκληρο ενω η εγγυηση ειναι bring in. Προταση μου να παρετε φτηνοτερα τον 7700 και 250 σκληρο και να κανετε ισως την επεκταση εγγυησης οποτε το ολο πακετο θα ερθει περιπου 100 ακριβοτερα του multirama αλλα με πιο γρηγορο μηχανημα και εγγυηση παραλαβη παραδωση στο σπιτι σου (μακρια απο εμας). Αυτα τα λιγα προς το παρον...
taz Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Telos, to megalutero arnitiko einai oti dn katafera na valw ta xp giati otan kanw tin egatastasi mou leei oti den uparxei skliros diskos gia na valw ta windows. Prospathisa na ftiaxw ena disko me to nLite k me kati drivers tis intel gia ton sata pou vrika sto internet alla den katafera tpt. Opoios kserei pou borw na vrw tous drivers as m pei gt eimai se apognosi... Προσπα8ω και εγω να βρω τροπο για να βαλω τα XP, αν τα καταφερει καποιος ας μας πει πως το εκανε/ που βρηκε drives για το σκληρο κτλ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.