Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις ασφαλείας

dis_member80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1ον:Υπάρχει περίπτωση να γίνει μετατροπή σε αναγνωρίσιμους χαρακτήρες των passwords εκ μέρους των ιδιοκτητών;

2ον:Κάτι έχω ακούσει για "μηδενισμό" των pass και κατόπιν πέρασμα άλλου κωδικού.Σ' αυτή την περίπτωση,θα ισχύουν οι παλιές ρυθμίσεις του λογαριασμού,η θα καταστρέφεται ολοσχερώς;

3ον:Οι διευθύνσεις που βρίσκονται στο internet για proxy έχουν αποτελέσματα,ή υπάρχει κάποιο είδος compiler;

4ον:Αυτά που βλέπουμε στις ταινίες,ένα χάρτη της υδρογείου,με διάφορα λαμπάκια να αναβοσβήνουν σε διάφορα γεωγραφικά σημεία κατά τη διάρκεια του εντοπισμού μιας διεύθυνσης,έχουν βάση;

Έχω κι άλλες ερωτήσεις,αλλά φτάνουν προς το παρόν αυτές.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

1. Αν είναι encrypted όχι

2. Μηδενισμός πανεύκολος. Ο λογαριασμός δεν πειράζεται

3. Έχουν για anonymity σε απλές διεργασίες

4. Ναι, αλλά καλύτερα στείλτο στους Mythbusters

Δημοσ.

Thnkz m8.

Με λίγα λόγια μου λες ότι δεν υπάρχει privacy στα fora,έτσι;Μπορεί "κάποιος" να μπει οποιαδήποτε ώρα θελήσει και να δει τι,πόσα και σε ποιούς έχεις στείλει p.m.'s,σωστά;Είναι κι αυτά "ιδιοκτησία" του εκάστοτε administrator,ναι;Όπως επίσης μπορεί να δει,ανεξάρτητα των εκάστοτε proxies,από που μπαίνεις και σε συνδυασμό με τις ανάλογες γνωριμίες να ξέρει το ακριβές στίγμα σου,νομίζω;

Δημοσ.

Όχι ακριβώς.

Μόνο όποιος έχει πρόσβαση στην βάση κάθε φόρουμ μπορεί να δεί οτιδήποτε δεν είναι encrypted στην βάση. Παρ. αν τα πμ είναι ένα textfield σε κάποιο πεδίο κάποιου πίνακα τα βλέπει.

Αν μπαίνεις μέσω proxy του εξωτερικού η ip που βλέπει ο admin είναι του proxy και όχι η δικιά σου. Θεωρητικά και ανάλογα με τον proxy και τις ικανότητες αυτού που θέλει να δει ποια είναι η δικιά σου ip μπορεί να κάνει backtrace ή να αποκτήσει πρόσβαση στα log του proxy όπου αυτή είναι καταγεγραμένη.

Δημοσ.

Δεν θάπρεπε να υπάρχουν ενημερωτικά (λέμε τώρα...) άρθρα στις "αποκυρήξεις ευθυνών",εκεί που "υπογράφουμε" όταν κάνουμε εγγραφή,γι αυτά τα θέματα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...