**G** Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Αυτό το θέμα απευθύνεται κυρίως σε άτομα που έχουν αποσυνδέσεις, χαμηλή ταχύτητα ή γενικά χαμηλής ποιότητας υπηρεσίες στο ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet σε αυτούς που σκέφτονται να αγοράσουν ένα πακέτο στο ιδιόκτητο και σε αυτούς που καθημερινά ενοχλούνται βλέποντας έντονες διαμαρτυρίες κατά των υπηρεσιών της εταιρίας. Είναι αλαζονικό να υπάρχουν τόσα προβλήματα και παρολαυτά να διαφημίζουν αύξηση 19.4% των εσόδων τους χωρίς την παραμικρή βελτίωση των υπηρεσιών. Είναι δικαίωμα των καταναλωτών που πληρώνουν να έχουν την μέγιστη ποιότητα των υπηρεσιών που τους παρέχεται. Ξεκινώντας από την ίδια την ενεργοποίηση της υπηρεσίας. Ένας μεγάλος αριθμός καταναλωτών υπέμειναν και υπομένουν συνεχώς τις καθυστερήσεις της παραπάνω εταιρίας όσον αφορά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας τους. Με παραδείγματα που ξεκινούν από δύο μήνες, μέχρι το απίστευτο των εφτά μηνών. Είναι φαντάζομαι δεκτό από όλους το να υπάρχουν τεχνικά προβλήματα σ' ένα δίκτυο και γι' αυτό να μην είναι πάντα εφικτή η ενεργοποίηση μετά απο το χρονικό διάστημα που υπόσχονται (τρεις με τέσσερις εβδομάδες). Είναι όμως απαράδεκτο το γεγονός οτι η εταιρία δεν έχει προνοήσει να ενημερώνει για την ακριβή πορεία και τα προβλήματα της ενεργοποίησης, αυτόματα χωρίς 20-30 λεπτά αναμονής στο τμήμα πωλήσεων για να πάρει μια αβέβαιη απάντηση. Καθιστά με αυτό τον τρόπο τον καταναλωτή ανήμπορο να κρίνει και να επιλέξει το αν θα μείνει στον συγκεκριμένο πάροχο ή θα φύγει κρίνοντας από το μέγεθος του προβλήματος και το χρόνο καθυστέρησης. Έστω ότι περνάει ο χρόνος αναμονής. Αφού λοιπόν ενεργοποιηθεί η υπηρεσία, με ή χωρίς καθυστέρηση, πιθανώς να εμφανιστούν δύο επιμέρους προβλήματα... Πρώτον οι αποσυνδέσεις, δεύτερον οι χαμηλές ταχύτητες. Το πρώτο είναι ξεκάθαρο... Οι αποσυνδέσεις είναι γεγονός, συμβαίνουν συνεχώς και μπορούν να επιβεβαιωθούν από το τμήμα τεχνικής υποστήριξης μέσα στο 24ωρο που συνέβησαν. Σχετικά με το δεύτερο, η Forthnet καλύπτεται νομικά αφού διαφημίζει ότι οι ταχύτητες είναι ΈΩΣ 24mbps. Δηλαδή αν εγώ έχω 1bps download τότε αυτοί είναι καλυμμένοι; Άν εγώ έχω 30% χαμένα πακέτα είναι καλυμμένοι;; Κανέις δεν μου εγγυάται οτι η σύνδεσή μου θα είναι σχετικά συνεχής χωρίς μεγάλο χάσιμο πακέτων. Κανέις δεν εγγυάται ότι θα έχεις κατώτερο όριο ταχύτητας... Το streaming tv γίνεται με όλο και περισσότερες διακοπές αλλα ακόμα και το "surfin" γίνεται μερικές φορές κουραστικό. Κάποιες εφαρμογές (όπως τα online games) χάνουν το ενδιαφέρον τους λόγω της ασυνέχειας της σύνδεσης. Όλα αυτα υποτιμούν τη λογική μας και πραγματικα, υπάρχει αρκετή λογική και αρκετές φωνές για να ακουστούν. Γι' αυτό καλώ όλους αυτούς που δοκίμασαν τη Forthnet και έχουν καλές ή κακές εμπειρίες, να αφιερώσουν μια στιγμή και να πουν την άποψή τους! Θα περιμένετε μέχρι η Forthnet αναβαθμίσει το δικτυό της; Ή θα αλλάξετε το δυνατόν γρηγορότερα πάροχο;
BLISS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Θα περιμένετε μέχρι η Forthnet αναβαθμίσει το δικτυό της; Ή θα αλλάξετε το δυνατόν γρηγορότερα πάροχο; An mou breis paroxo pou na egguatai 24Mbit, ane3arthtws to pou menw, ane3arthtws ths poiothtas kalwdiwshs, mexri auton, kai epipleon, mhdeniko xasimo paketwn, aneth prosbash se thl uposthri3h, grapth uposxesh oti den 8a exei periodous pou 8a sernomai, kai malista, ola ta parapanw stous prwtous mhnes leitourgias tou oxi mono plhrwnw ta 70 kai pairnw to kapelaki mou kai feugw, <-- alla to trww kiolas.
ferongr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Προσωπικα δεν εχω προβληματα. Δεν παιζω πολλα online games, αλλα σε YouTube, Joost, Torrents, VoIP και σε ολα τα παιχνιδια online δεν εχω προβληματα. Χαμενα πακετα εχω ενα 3% σε TCP και 10% σε UDP, και η συνδεση χτυπαει 300 πακετα το δευτερολεπτο (αριστα). Ταχυτητα 15,5 Mbps down και 509Κbps up. Τα pings με το εξωτερικο ειναι μετρια, γυρω στο 100, ΑΛΛΑ λογω της πολυ χαμηλης απωλειας πακετων δεν υπαρχει προβλημα. Η συνδεση ειναι πολυ σταθερη (ενα disconnect και μετα αμεσο reconnect καθα 3-4 μερες). Προσωπικα οποιαδηποτε υποψια μπουκωματος της συνδεσης διορθωνεται με ενα restart του router. Στην περιπτωση σου εφοσον καλυπτεσαι απο ιδιοκτητο λιγοτερο απο 9Mbps ειναι αδυνατον να δεις. εφοσον εχεις και σωστη καλωδιωση σπιτι σου προβληματα δεν θα δεις υποθετω. Τουλαχιστον σε οσους πελατες μου εγκατεστησα το router δεν διαπιστωσα προβληματα, ανεξαρτητως ταχυτητας κλειδωματος. Το μονο μειον ειναι οι σχετικα μεγαλοι χρονοι αναμονης για συνδεση που παρατηρηθηκαν τους καλοκαιρινους μηνες, και οφειλονται σε προβλημα με το CRM της Forthnet, το οποιο εχει επιλυθει συμφωνα με εγκυρες πηγες, και ετσι ολες οι νεες αιτησεις αναμαινεται να διεκπαιρεωνονται σε λογικα χρονικα διαστηματα αναμονης (20-45 μερες) καλως εχοντων των πραγματων και σε περιπτωση που δεν σε μπολοκαρει ο ΟΤΕ. Αυτα απο μενα.
random Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Αυτό το θέμα απευθύνεται κυρίως σε άτομα που έχουν αποσυνδέσεις, χαμηλή ταχύτητα δηλ, αν ΔΕΝ εχετε αποσυνδέσεις, και χαμηλή ταχύτητα, μην απαντάτε εδώ, θα χαλάσει η μανέστρα. Ξεκινώντας από την ίδια την ενεργοποίηση της υπηρεσίας. Ένας μεγάλος αριθμός καταναλωτών υπέμειναν και υπομένουν συνεχώς τις καθυστερήσεις της παραπάνω εταιρίας όσον αφορά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας τους. Με παραδείγματα που ξεκινούν από δύο μήνες, μέχρι το απίστευτο των εφτά μηνών. Σχετικα με το χρόνο ενεργοποίησης, έχεις δίκιο, ειναι μεγάλος (αν υπερβαίνει το 2μηνο, χωρις να υπολογιζουμε το χρόνο που κανει να στειλει τις αιτησεις το κάθε Πλαίσιο). Αλλα αφορά οσους το σκέφτονται ακόμα, οχι τους ηδη συνδρομητές. Ειναι μια ταλαιπωρία που θα περάσεις ΜΙΑ φορά, δεν ειναι συνεχής. Τοσο τραγική εμπειρία ηταν ; τωρα το θυμηθηκες; ...και δεν μπορώ να σου αντιπαραθέσω τους χρόνους ενεργοποίησεις άλλων εταιρειών, αφου δεν έχω ζητήσει dsl απο άλλους (μια φορα περιμενα τον οτε το 2005 για 2μηνες, και φετος περιμενα τη 4νετ, 40 μερες). Εσυ έχεις κανει αιτηση σε άλλες εταιρειες και ήρθαν ταχύτερα? τα πρόστιμα προς ΟΤΕ τα είδες; http://www.insomnia.gr/comments.php?catid=2&id=2526 μηπως δεν φταίνε μονο οι εναλλακτικοι για τους χρόνους; πιθανώς να εμφανιστούν δύο επιμέρους προβλήματα... Πρώτον οι αποσυνδέσεις, δεύτερον οι χαμηλές ταχύτητες. Το πρώτο είναι ξεκάθαρο... Οι αποσυνδέσεις είναι γεγονός, συμβαίνουν συνεχώς...Σχετικά με το δεύτερο, η Forthnet καλύπτεται νομικά αφού διαφημίζει ότι οι ταχύτητες είναι ΈΩΣ 24mbps. Δηλαδή αν εγώ έχω 1bps download τότε αυτοί είναι καλυμμένοι; Κανέις δεν εγγυάται ότι θα έχεις κατώτερο όριο ταχύτητας... πιθανώς αποσυνδέσεις... και πολυ πιθανώς να μην έχεις αποσυνδέσεις. το περίφημο "ΕΩΣ" ειναι χαρακτηριστικό όλων των isp. Τι σχέση έχει με το θεμα σου. το θεμα forthnet ? ξερεις κανεναν αν δίνει "ΑΠΟ 5mbps και άνω.."? να πλήρώσω τη ρήτρα, να φύγω σήμερα απο 4νετ, αν τον ξέρεις... Θα περιμένετε μέχρι η Forthnet αναβαθμίσει το δικτυό της; Ή θα αλλάξετε το δυνατόν γρηγορότερα πάροχο; Εσύ άλλαξες πάροχο? ε, οταν βρεις μια καλύτερη περίπτωση isp , γράψε εντυπώσεις και έρχομαι κι εγώ συγνώμη, αλλα επειδή εσύ έχεις καποια σοβαρά προβλήματα ειτε στην περιοχή σου , ειτε στην γειτονιά σου, δεν σημαινει οτι τα έχουν όλοι, ή θα τα έχουν. εχω διαβασει για πολλα προβληματα απο Θεσσαλονίκη ειναι αληθεια, αλλα ανεξαρτήτως isp.
**G** Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 δηλ, αν ΔΕΝ εχετε αποσυνδέσεις, και χαμηλή ταχύτητα, μην απαντάτε εδώ, θα χαλάσει η μανέστρα. Σχετικά με την μανέστρα, όχι δεν ξεχωρίζω ούτε στη μαγειρική ούτε στην ειρωνία. αλλα επειδή εσύ έχεις καποια σοβαρά προβλήματα ειτε στην περιοχή σου , ειτε στην γειτονιά σου, δεν σημαινει οτι τα έχουν όλοι, ή θα τα έχουν. Το θέμα δεν είμαι εγώ, ούτε παραπονέθηκα για εμένα σ' αυτό το ποστ. Δεν θέλω να κλαψουρίσω για τα δικά μου προβλήματα σε κάτι που διαβάζει τόσος κόσμος. Μιλάω για τα προβλήματα που έχει ποστάρει δεκάδες ατόμων εδώ στο forum που ο ίδιος είσαι mod και για τις τόσες καταγγελίες που έγιναν στην ΕΕΤΤ. Και όπως είπες αν περιορίζεται ΑΚΟΜΑ και στη περιοχή μου τότε πιστεύω ότι έχουν μία πιθανότητα αυτοί που ενδιαφέρονται να το δουν εδώ μέσα. Αλλα αφορά οσους το σκέφτονται ακόμα, οχι τους ηδη συνδρομητές. Σ' ένα σημείο λεει: "...σε αυτούς που σκέφτονται να αγοράσουν ένα πακέτο στο ιδιόκτητο και σε αυτούς που καθημερινά...". Δεν το γραψα σε 10 λεπτα, μου πηρε χρόνο αλλα για τις απαντήσεις σου μου φαίνεται οτι δεν αφιέρωσες και τόσο χρόνο. Εσυ έχεις κανει αιτηση σε άλλες εταιρειες και ήρθαν ταχύτερα? Στον ΟΤΕ είχα κάνει αίτηση και ήρθε σε μία βδομάδα η σύνδεση, χωρις να θέλω να βγάλω τον ΟΤΕ απο το χάλι. Τραγική εμπειρία η αναμονή; Διασκεδαστική θα έλεγα! Ηταν η πρώτη φορά που συνέταξα καταγγελία Εγω τη Δευτέρα θα διακόψω τη σύνδεση. Αν βρω μια καλύτερη εταιρία και γράψω εντυπώσεις θα είναι σα να σκάβω το λάκκο μου. Τι σχέση έχει με το θεμα σου. το θεμα forthnet ?ξερεις κανεναν αν δίνει "ΑΠΟ 5mbps και άνω.."? Μάλλον θα σκεφτόμουνα το 19.4% που χτύπησε η forthnet μετα τη double play και παραφέρθηκα λιγάκι. Θα ήταν βέβαια απολύτως λογικό για οποιοδήποτε άνθρωπο που σκέφτεται, να υπάρχει ένα "μαξιλαράκι" ταχύτητας ώστε να μπορείς να διεκδικήσεις το δίκιο σου στο κάτω κάτω... Αλλά ξέρουν καλά αυτοί τι κάνουν. BLISS, αυτα που λες βρίσκονται σε μια ιδανική σύνδεση και στις διαφημίσεις, δεν νομίζω να υπάρχει εταιρία που να έχει ανεξάρτητη ταχύτητα απο την απόσταση που έχεις μεχρι το DSLAM ή να μην έχει απώλεια και πάντα να έχεις 24mbps. Μιλάμε πάντα σε λογικά πλαίσια και εύχομαι κάποια στιγμή η forthnet ή οποιαδήποτε άλλη εταιρία να τα καταφέρει αυτά σ' ένα μεγάλο βαθμό για να μην ταλαιπωρείται τόσος κόσμος. ferongr, υπάρχει πολύς κόσμος που έχει τέτοια όμορφα στατιστικά σαν εσένα θα ήλπιζα να τα έχουν όλοι, γιατι όλοι με τα ίδια λεφτά πληρώνουν (άλλοι πιο δύσκολα, αλλοι πιο εύκολα). Αυτή τι στιγμή βέβαια εγώ γράφω από νετ γιατί η σύνδεση μου έχει πέσει απο τις 7 το πρωι. Μένω στον άγιο φανούριο πάντως στην παπάφη. Αν κάποιος έχει προβλήματα με σύνδεση η θέλει να συζητήσουμε ακόμα και real life /pm asap.
Gigenis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Ίσως ήμουν αρκετά τυχερός, αλλά έκανα αίτηση για 2play στις 05/092007 και με ενεργοποίησαν στις 01/10/2007. Τώρα όσον αφορά τις ταχύτητες, δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο. Βέβαια δεν παίζω online παιχνίδια, αλλά όταν κατεβάζω π.χ. καμιά ταινία πιάνει περίπου τα 180. Σίγουρα δεν είναι 24mbps αλλά καμιά σχέση με τα 768 που είχα στον ΟΤΕ . Και τα λεφτά πιο λίγα. Πάντως αν βρεθεί κάποια άλλη εταιρεία πιο αξιόπιστη και πιο φτηνή... κι εγώ μαζί σας :)
DIL Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΘΝΕΤ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ .ΕΓΩ ΟΠΩς ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΚΡΙΒΩς ΠΑΙΧΝΗΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΙΒΑΖΩ ΑΒΕΡΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΙΟς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΦΟΡΘΕΝΤ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΙΔΙΟΚΤΙΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΡΕΦΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΡΕΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ????
BLISS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 BLISS, αυτα που λες βρίσκονται σε μια ιδανική σύνδεση και στις διαφημίσεις, δεν νομίζω να υπάρχει εταιρία που να έχει ανεξάρτητη ταχύτητα απο την απόσταση που έχεις μεχρι το DSLAM ή να μην έχει απώλεια και πάντα να έχεις 24mbps. Den ta les etsi omws sto prwto post. Rwtas, an egguountai kapoia taxuthta. An egguountai dhl. gia pragmata pou den einai upo ton plhrh diko tous elegxo. Rwtas an eu8unetai h Forth, AN ferneis esu me 1byte... Ma pws 3ereis oti h kalwdiwsh sou mexri th forthnet den exei problhma? 3ereis an to kalwdio sou, pou paei estw mexri ton pinaka ths oikodomhs einai ok? Egw to alla3a me 8wrakismeno UTP gia na eimai sigouros, prin kan sunde8w gia na eimai sigouros. Nai sernomaste gia tis taxuthtes pou kleidwnoume, alla einai problhma pou paradexetai h Forth, kai eipe oti 8a to lusei. Apokleieis oti mporei na ginei auto se opoiondhpote allo paroxo? De nomizw... Oso gia to soursimo, ki auto sxetiko einai... Egw kleidwnw sta 20-21Mbit kai tis wres aixmhs katebazw ligo katw apo 1Mb/s, pou gia ta dedomena ths grammhs mou, einai soursimo. Stis 9 to prwi omws katebaza panw apo 2Mb/s. Kai an den hsoun ston Ag. Fanourio, alla 400m apo Ermou, 8a eixes tis idies me tis dikes mou taxuthtes. Kai na sou pw kai kati? Egw kerdos 8a exw an fugeis apo forth. Ki makari na fugoun kai polloi alloi. Giati? Giati plakwsame OLOI panw tous, kai perimena to mpaxalo pou 8a akolou8ouse. Hmoun proetoimasmenos. Giati? Giati h3era oti akoma kai sto xeirotero senario -pou zoume ontws autes tis meres- 8a exw kaluteres taxuthtes apo prin kai 8a dinw kai ligotera. +Dinw kai to daxtulo ston OTE pou ton exw axti edw kai 14xronia pou me armegei. Pantws ena pragma den katalabainw. Th sigouria sou oti se allo paroxo, 8a eisai kalutera. Apo pou prokuptei auto? Poios 8a sou egguh8ei, -opws zhtas apo th forth- na sou pei to max/min pou 8a katebazeis? `h oti h thl. uposthri3h 8a einai kaluterh klpklp pou anafereis? Pes kalutera oti tsatisthkes kai feugeis, (sta tufla kai me barka thn elpida) ki oti bre3ei as katebasei. H hol opws eida prin sthn TV dinei adsl kai malista xwris na leei EWS. Leei omws sta 6Mbit. H Voda pou dinei 24, to kollhse ki auth to EWS... Ti na sou pw... oti se fwtisei...
random Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Αν βρω μια καλύτερη εταιρία και γράψω εντυπώσεις θα είναι σα να σκάβω το λάκκο μου. εννοείς, γουάτ? έχει καμια σχέση με τη φάβα; ο λάκκος.
la_divina Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 δηλ, αν ΔΕΝ εχετε αποσυνδέσεις, και χαμηλή ταχύτητα, μην απαντάτε εδώ, θα χαλάσει η μανέστρα. Είπε ΚΥΡΙΩΣ ο άνθρωπος. Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και προσπαθεί να το μοιραστεί με πέντε ανθρώπους. Τοσο τραγική εμπειρία ηταν ; τωρα το θυμηθηκες; Άκου "τώρα το θυμήθηκες"... Δεν πιστεύω να το θυμήθηκε τώρα,απλώς το αναφέρει ως ένα επιπρόσθετο στοιχείο ένδειξης αναξιοπιστίας φαντάζομαι! Και πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω όλο αυτό το εμπαθές στυλάκι απέναντι σ'ένα χρήστη που παραθέτει με όμορφο τρόπο επιχειρήματα σχετικά με την κακή του εμπειρία με μια εταιρεία,έστω κι αν είναι μεμονωμένη περίπτωση.Δεν σου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό να γράψεις ότι έχεις κι εσύ πρόβλημα!
BLISS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Και πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω ....σχετικά με την κακή του εμπειρία με μια εταιρεία,έστω κι αν είναι μεμονωμένη περίπτωση. Nomizw oti apanthses monos sou. H memonomenh periptwsh tou, parousiazetai ws geniko fainomeno. Kai ousiastika protrepei kosmo na fugei apo th forthnet, gia na pane kapou kalutera. Xwris na 3erei AN uparxei kalutera. Xwris na 3erei an 8a sunanthsei ta idia problhmata 'h xeirotera ston X provider. Epeidh ta kalwdia tou OTE mporei na einai mapa, epeidh ta kalwdia tou spitiou tou mporei na einai tsakismena, kai gia 1002 allous logous. Eipame, exoume problhma, bgazoume to axti mas sto insomnia (epeidh kwlonoume na katageiloume), alla otan proteinoume kati as exoume enallaktikh pou apodedeigmena einai kaluterh. Alliws pes "mou pri3ane ta frudia 3 mhnes sthn anamonh kai feugw" Pragma pou hmoun etoimos na kanw ki egw kai eytuxws, den ekana. Autoi pou diabazoun kai to skeftontai, proswpika tou proteinw na mhn er8oun Forthnet. Na dokimasoun allous providers. Mhpws aposumforh8ei kai h forthnet etsi. De xwrame oloi sth barka leme! Oi tolmhroi as phdh3oun.
ferongr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Παντως, απο προσωπικη μου εμπειρια πιο πιθανο ειναι να μπουκωσουν τα routing tables του Siemens και να θελει restart παρα να μπουκωσει η Forthnet. Τις περισσοτερες φορες τα προβληματα λυνονται με ενα restart του router. Eιδικα με χρηση torrents,καθως σε μεγαλα swarms γεμιζουν τα routing tables για πλακα, και μετα τα routerακια παλευουν να ανταπεξελθουν. Τα περισσοτερα, πλην μερικων ακριβων Cisco εχουν μονο 2000 εγγραφες χωρητικοτητα στα routing tables. Τα Cisco φαινεται να εχουν γυρω στις 10000
BLISS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Τα περισσοτερα, πλην μερικων ακριβων Cisco εχουν μονο 2000 εγγραφες χωρητικοτητα στα routing tables. Τα Cisco φαινεται να εχουν γυρω στις 10000 Mono 2K?? klaps! Pws mporw na ma8w auto to noumero gia to diko mou router? To problhma einai me to emule...:neutral: ta torrents den exoun problhma me to reset
**G** Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Xwris na 3erei AN uparxei kalutera. Xwris na 3erei an 8a sunanthsei ta idia problhmata 'h xeirotera ston X provider. 1. Έχω κάνει ήδη μία καταγγελία. 2ον. Είναι η τρίτη εταιρία που αλλάζω. Μπορώ να σου πω ότι η Sparknet ήταν η καλύτερη που είχα. Γιατι? Πολύ απλά γιατι δεν είχε κόσμο στο DSL η τουμπα. Τώρα πηγαινε όπου θες τα ίδια χάλια θα βρεις. 3ον. Εγώ ακούω μόνο παράπονα που έχουν στόχο το ποστ μου και ότι έχω πρόβληματα με τα καλώδια, παρ'ολο που τα χει τσεκάρει η forthnet σας και μου επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα τρεις φορες. Αν εννοεις ότι είμαι κακιασμένος και θέλω να ξεδώσω εδώ στο φόρουμ, όχι θα έγραφα ένα κάρο βρισιές για τη forthnet που δε θα βγάζαν νόημα. Από τη στιγμή όμως που βγάζει νόημα και ίσως να μην ξέρεις τι παίζει στη Σαλονίκη, τότε θα θελα να ακούσω και τις γνώμες αυτών που μένουν τούμπα η γενικότερα Θεσσαλονίκη. Εγω τη διαφήμιζα σε φίλους και γνωστούς και επικαλούμενος το όνομα της έλεγα ότι είναι ο μόνος provider που θα μας βγάλει απο το χάλι του ΟΤΕ και το μονοπώλιο. Είναι επαναστατικό provider. Τώρα ούτε γι αστείο δε θέλω να τα λέω αυτα, γιατί απλά πίστεψα ότι θα αλλάξει τη μίζερη DSL του ΟΤΕ αλλα δεν τα κατάφερε. Τουλάχιστον στη σαλονικα. Αυτα. -
la_divina Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Nomizw oti apanthses monos sou. H memonomenh periptwsh tou, parousiazetai ws geniko fainomeno. Kai ousiastika protrepei kosmo na fugei apo th forthnet, gia na pane kapou kalutera. Επειδή δεν είδα πουθενά να προτρέπει κόσμο να φύγει από τη 4νετ, μπορείς να μου παραθέσεις το σημείο που σε έκανε να το λες αυτό; Και πες μου τώρα ότι ο **G** είναι ο μόνος συνδρομητής 4νετ που έχει προβλήματα και κάνω επιτόπιο χαρακίρι! Παρουσιάζεται ως γενικό φαινόμενο λες. Δηλαδή: "ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ FORTHNET. ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΝΕΙΣΤΕ!" Κι εγώ Forthnet έχω και αντιμετωπίζω πάνω-κάτω τα ίδια προβλήματα. Και καταγγελίες έχω κάνει και τα καλώδιά μου έχω ξηλώσει. Οπότε εμένα το ποστ με αφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.