Προς το περιεχόμενο

Χρήση κουτιού CELERON για P4 2.8


BritGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά σε όλους.

 

Έχω ένα P4 TurboX 4ετίας το οποίο δεν ανοίγει πια. Το είχα αγοράσει built-tο-order. Απ'ότι μου λένε όλοι, έχει καεί το τροφοδοτικό του (το άκουγα να σφυρίζει αλλά δεν έδωσα σημασία). Σκεφτείτε οτι μου έκαψε ολόκληρο UPS APC Line Interactive. Έχω και ένα Celeron Plato PC από αυτά που πουλούσε το Carrefour πριν από 2 χρόνια το οποίο δεν χρησιμοποιώ πια. Επειδή ο πύργος του Turbo X που δεν ανοίγει είναι ένα τεράστιο πράγμα, θέλω να βγάλω όλα του τα κομμάτια από μέσα, και να τα βάλω στο κουτί του Plato. Αυτό που δεν ξέρω, ως άσχετος, είναι αν το τροφοδοτικό του Plato θα αντέξει τον P4, 2 σκληρούς, 2 dvd-writer, την κάρτα γραφικών (Geforce 4ετίας). Θέλω να επιχειρήσω να κάνω την αλλαγή μόνος μου.

 

Όποιος μπορεί, ας με συμβουλέψει.

 

Πληροφοριακά, να σας πώ οτι πριν πάψει να δουλεύει το TurboX μου έκαψε σταδιακά, 2 combo drives, το APC, και μετά κάηκε (σύμφωνα με τις γνώμες γνωστών που δεν έχουν δει καν το μηχάνημα) και το τροφοδοτικό.

 

Επίσης, θέλω να ξέρω αν βγάλω το τσιπάκι του επεξεργαστή και το αντικαταστήσω με αυτό του Celeron, γίνεται να κάνω το Plato να δουλέψει; (για να γλιτώσω τα κατσαβίδια). Αν γίνεται αυτό θα βάλω απλά τους σκληρούς, τις μνήμες και τον επεξεργαστή στο Plato και καθάρισα.

 

Ευχαριστώ, και σας παρακαλώ να δείξετε επιοίκεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Eαν δε ξερουμε τι μητρικη εχεις δε γινεται να σου πουμε εαν μπορει η μια να δεχτει τον επεξεργαστη της αλλης.

 

ΑΠο την αλλη, ανοιξε το ενα κουτι και πες μας ποσα Watt λεει στο αυτοκολλητάκι του τροφοδοτικου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δε θα εχεις προβλημα με το τροφοδοτικο λογικα αλλα δες και πες ποσα watt ειναι.

Δε γινεται να αλλαξεις επεξεργαστες γιατι θεωρω τραβηγμενο να εχουν το ιδιο slot οι mobo αλλα γραψε τι μητρικη και τι επεξεργαστες εχεις ισως να σαι τυχερος

 

Γιατι απλα δε βαζεις το τρφοδοτικο του Plato στο turbo-x?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και η μητρική που έχει πάνω το Celeron και το τροφοδοτικό πρέπει να υποστηρίζουν P4. Το τροφοδοτικό πρέπει να έχει εκτός των άλλων και ένα τετράγωνο τετράπινο φισάκι για την τροφοδοσία του P4 και αντίστοιχα η μητρική την ανάλογη υποδοχή, που συνήθως είναι γύρω από το σημείο που είναι και ο επεξεργαστής. Δώσε σε κάποια μηχανή αναζήτησης p4 power supply και θα δείς πως είναι το φισάκι τροφοδοσίας του P4.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...