Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στην οθόνη του Acer laptop

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

έχω ένα laptop ACER αρκετά παλιό (αγορά τον Αύγουστο του 2003) και μέχρι τώρα όλα ήταν ΟΚ.

Σήμερα που το άνοιξα ξαφνικά παρατήρησα στην οθόνη κάτι κόκκινες κάθετες γραμμές. Μετά το έκλεισα και το ξανάνοιξα και απο τότε βλέπω μόνο κάτι περίεργα στην οθόνη .... κάτι σαν στερεογράμματα, σαν fractals κλπ. Το σίγουρο είναι ότι τα windows φορτώνουν κανονικά (τα ακούω που αρχίζουν).

Μάλλον κατι κουνήθηκε και δεν κάνει καλή επαφή ή η οθόνη βγήκε off.

Έχετε ξανακούσει κάτι τέτοιο?

έχετε να μου προτείνετε κάτι να ψάξω?

*** ούτε στο bios δεν μπορώ να μπω (ή καλύτερα δεν μπορώ να δω)

+++++++ μόλις τώρα διαπίστωσα ότι δεν φταίει η οθόνη του φορητού γιατί τον σύνδεσα σε εξωτερικό monitor και κάνει ακριβώς τα ίδια. Μήπως κουνήθηκε καμια καρτούλα?

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών κόβω να είναι το πρόβλημα ... αλλά ότι και να είναι , να παρακαλάς να μην θέλει κάτι άλλαγμα γιατί δεν παίζει να υπάρχει ανταλλακτικό και εννοείτε η εταιρεία θα σου πει το γνωστό ... ότι πρέπει να μπει καινούργια motherboard μιας και δεν μπορεί η καινούργια κάρτα γραφικών να μπει στο παλιό σου laptop και τα γνωστά ~ 700 ευρώ δηλαδή περίπου! :-?

Πάντως σαν τελευταίο δοκίμασε την γνωστή συνταγή , σπρώξε μπας και κουνήθηκε τίποτα ... προσπάθησε να το ανοίξεις και απαλά , σπρώξε τις μνήμες, την κάρτα γραφικών , την cpu και γενικά ότι προεξέχει... good luck φίλε , κρίμα να τα παίξει το μηχάνημα , είναι και κειμήλιο πλέον...:-D

Δημοσ.

Καλύτερα να μην κάνεις δοκιμές γιατί ίσως να το χαλάσεις παραπάνω..η κάρτα γραφικών σου πρέπει να είναι..άρα περίμενε μέχρι αύριο να το δει τεχνικός σε κάποιο μαγαζί..μήπως σου έπεσαι ή το χτύπησες καταλάθος?

Δημοσ.

λοιπον

βαλε το λαπτοπ με εξωτερικη οθονη να δεις

αν και εκει βγαινουν οι γραμμες (μααλλον απιθανο) φταιει η καρτα γραφικων

αλλιως φταιει η οθονη σου

εγω το επαθα αυτο σε φουτζιτσου και μου αλλαξαν πανελ στην οθονη

μαλιστα 2 φορες επειδη μου ειχαν ξαναβαλει ελλατωματικο

δεν ξερω κατα ποσο θα αξιζει η επισκευη του ,οτι και απο τα 2 να φταιει καθως παιζει να φτασει τα 500-700 ευρω που σημαινει οτι αγοραζεις καινουργιο και καλυτερο και με εγγυηση

Δημοσ.
λοιπον

βαλε το λαπτοπ με εξωτερικη οθονη να δεις

αν και εκει βγαινουν οι γραμμες (μααλλον απιθανο) φταιει η καρτα γραφικων

αλλιως φταιει η οθονη σου

εγω το επαθα αυτο σε φουτζιτσου και μου αλλαξαν πανελ στην οθονη

μαλιστα 2 φορες επειδη μου ειχαν ξαναβαλει ελλατωματικο

δεν ξερω κατα ποσο θα αξιζει η επισκευη του ,οτι και απο τα 2 να φταιει καθως παιζει να φτασει τα 500-700 ευρω που σημαινει οτι αγοραζεις καινουργιο και καλυτερο και με εγγυηση

διαβασε μια σε παρακαλω ΞΑΝΑ το αρχικο ποστ

Δημοσ.

παιδια ζητω συγνωμη, οταν πρωτοδιαβασα το ποστ νωρητερα δεν ειχα δει απο κατω το +++++++++

δεν κοιμηθηκα καλα το βραδυ μου φαινεται,ζητω συγνωμη. παντως μπορεις να το πας για εναν ελεγχο αλλα φοβαμαι μην σου πουν να αλλαχτει ολοκληρη η μητρικη

Δημοσ.
με acer και εγώ το ίδιο και τώρα πλέον δεν ανάβει η οθόνη πάρα για 4-5 δεύτερα

μήπως το είδε κάποιος τεχνικός να σου πει τι φταίει?

για να ξέρω πάνω-κάτω.

Πάντως πλάκα-πλάκα αν θέλει αρκετά για service νομίζω ότι ... θα μείνω χωρίς φορητό!

Δημοσ.
παιδια ζητω συγνωμη, οταν πρωτοδιαβασα το ποστ νωρητερα δεν ειχα δει απο κατω το +++++++++

δεν κοιμηθηκα καλα το βραδυ μου φαινεται,ζητω συγνωμη. παντως μπορεις να το πας για εναν ελεγχο αλλα φοβαμαι μην σου πουν να αλλαχτει ολοκληρη η μητρικη

χαχα!!!δεν χρειαζεται να απολογεισαι τοσο ρε!δεν εγινε και κατι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...