Προς το περιεχόμενο
privateer

Halo 3: 7 μέρες, 300 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παγκόσμιο φαινόμενο στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας αποτελεί το «Halo 3» καταγράφοντας διεθνώς πωλήσεις άνω των 300 εκατομμυρίων δολαρίων την πρώτη μόλις εβδομάδα κυκλοφορίας.

 

Οι πωλήσεις της κονσόλας Xbox 360 έχουν υπερδιπλασιαστεί με το λανσάρισμα του τίτλου.

 

Την προσοχή των καταναλωτών σε ολόκληρο τον κόσμο τράβηξε το τελευταίο μέρος της τριλογίας του Halo καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ στις πωλήσεις στο χώρο της ψυχαγωγίας.

 

Το «Halo 3» αποτελεί πλέον παγκόσμιο φαινόμενο, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 300 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις την πρώτη μόλις εβδομάδα της κυκλοφορίας του.

 

Ο πολυσυζητημένος τίτλος, που κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Xbox 360, διατέθηκε στα καταστήματα της Ευρωπαϊκής αγοράς την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και είναι το ταχύτερο σε πωλήσεις video game μέχρι σήμερα καθώς και ένας από τους πλέον επιτυχημένους τίτλους στην ιστορία της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας.

 

Επιπλέον, οι αρχικές αναφορές από τα καταστήματα λιανικής παγκοσμίως, δείχνουν πως οι πωλήσεις του Xbox 360 έχουν υπερδιπλασιαστεί σε σύγκριση με τον εβδομαδιαίο μέσο όρο πριν από το λανσάρισμα του «Halo 3».

 

Η τριλογία της επιτυχίας ολοκληρώνεται

 

Η σειρά παιχνιδιών «Halo» έχει αναπτυχθεί από την Bungie Studios και κυκλοφορεί αποκλειστικά από την Microsoft Game Studios, για το σύστημα video games και ψυχαγωγίας Xbox 360 της Microsoft.

 

Το «Halo 3» κυκλοφόρησε σε 37 χώρες και σε 17 διαφορετικές γλώσσες.

 

Έως σήμερα, έχουν πωληθεί παγκοσμίως πάνω από 20 εκατομμύρια αντίτυπα τίτλων της τριλογίας του Halo.

 

Η ανακοίνωση για το παγκόσμιο ρεκόρ πωλήσεων ακολουθεί την προηγούμενη ανακοίνωση των πωλήσεων της τάξης των 170 εκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ μέσα στις πρώτες 24 ώρες κυκλοφορίας του παιχνιδιού, οι οποίες σηματοδότησαν όχι μόνο τη μεγαλύτερη κυκλοφορία βιντεοπαιχνιδιού, αλλά και το μεγαλύτερο λανσάρισμα στην ιστορία της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας.

 

O τίτλος του Xbox 360 ξεπέρασε στις ΗΠΑ προηγούμενα ρεκόρ πωλήσεων που κατείχαν πρεμιέρες υπερπαραγωγών όπως το «SpiderMan 3» και το «Harry Potter and the Deathly Hallows».

 

Επιπλέον, περισσότερα από 1,7 εκατομμύρια αντίτυπα του «Halo 3» είχαν προ-παραγγελθεί μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθιστώντας το «Halo 3» το παιχνίδι με τις ταχύτερες προπωλήσεις στην ιστορία, ξεπερνώντας το προηγούμενο αντίστοιχο ρεκόρ που κατείχε το «Halo 2».

 

Source.png Πηγή: e-go.gr

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημιουργία νέου...