Προς το περιεχόμενο

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Windows XP SP3


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένας περιορισμένος αριθμός beta testers έλαβε την περασμένη εβδομάδα την πρώτη beta του Service Pack 3 για τα Windows XP και έτσι έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες γι' αυτό. Η έκδοση [build] με τον αριθμό 3205 έχει μέγεθος 334,92ΜΒ και περιλαμβάνει 1.073 hotfixes και patches, μαζί με νέες δυνατότητες και στοιχεία, τα περισσότερα από τα οποία προέρχονται από τα Windows Vista.

 

 

Ανάμεσα στις βελτιώσεις περιλαμβάνεται ένα νέο σύστημα ενεργοποίησης, το οποίο δε θα απαιτεί το product key κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, και μια λειτουργία προστασίας σχετικά με την πρόσβαση μέσω δικτύου, η οποία έκανε την εμφάνισή της για πρώτη φορά στα Vista. Επίσης, έχει προστεθεί βελτιωμένη υποστήριξη για αλγόριθμους κρυπτογράφησης.

 

Η διάθεση του SP3 στο ευρύ κοινό έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2008. Αυτή θα είναι η τελευταία μεγάλη αναβάθμιση για το λειτουργικό που πλέον συμπληρώνει έξι χρόνια ζωής και στο οποίο πρόσφατα δόθηκε παράταση ενσωμάτωσης σε νέους υπολογιστές για πέντε ακόμη μήνες μετά από την ημερομηνία απόσυρσης που είχε οριστεί.

 

Source.png Πηγή: e-pcmag.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρωμα Βιστα στο νεο πακετο αναβαθμισης, απο οτι φαινεται θα περιμενουμε με πολυ μεγαλη αγωνια, το καλο ειναι οτι θα βελτιωθει περισσοτερο η σταθεροτητα του...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

To exo.blog, που πρόσφατα εβγαλε συμπέρασμα οτι το "Το SP1 [μάλλον] δε βελτιώνει τις επιδόσεις των Vista" ξαναχτυπάει με νέο τεστ,

σχετικό με το SP3 των XP.

 

Windows XP SP3 Yields Performance Gains

 

Αν και δεν συμφωνώ απόλυτα με τις μεθόδους τους, ελπίζω να έχουν δίκιο: καταλήγουν οτι τα XP με το SP3, θα ειναι περιπου 10% γρηγορότερα απ ότι με το SP2.

Οι μετρήσεις έγιναν σε λαπτοπ Dell XPS M1710, 2GHz Core 2 Duo, 1GB of RAM, GeForce Go 7900GS. και η έκδοση του SP3 (που φυσικα ειναι ακόμα σε beta) ειναι η 3244.

 

 

 

Εχω εγκαταστήσει το SP3 v.3205 (over sp2) εδώ και ένα μήνα και δεν εχω να σημειώσω κανενα πρόβλημα σταθερότητας ή ασυμβατότητας.

για ταχύτητα δεν ξέρω. δεν μου φαινεται ουτε πιό αργό ούτε πιό γρήγορο.

Πάντως αν κάνετε splipstream το SP3 για δημιουγία νέου install cd, δοκιμάστε το πρώτα σε Vmware , πριν κάνετε κανενα φορματ. καλού - κακού. Αλλιώς ηταν το "over sp2", και αλλιώς το "fresh install απο splipstream" (που δεν ολοκλήρωσα)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...