Προς το περιεχόμενο

Windows Vista Servica Pack 1 Beta


tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον παιδια εχω εγκαταστησει την Βετα των windows vista sp1 (εκδοση 6001-16659) full iso oπως δοθηκε στους testers απο την microsoft και υπαρχουν πολυ σημαντικες αλλαγες στις επιδοσεις.Το πρωτο που παρατηρησα ειναι οτι μειωθηκε(επιτελους)η χρηση cpu απο το AERO.Επισης το shutdown ειναι ταχυτατο.Η εγκατασταση πηρε μονο 15 λεπτα στο pc μου που ειναι Pentium 4 στα 3.6g,1gb ram και nvidia 6800 ultra 256mb(εχω το full iso με ενσωματωμενο το SP1 και εκανα clean install εννοειται!!!).Τα παντα ειναι πιο γρηγορα απο την RΤΜ εκτος απο το boot time το οποιο ειναι το ιδιο.

 

Και ακομη ειναι beta 1...φανταστειτε να ολοκληρωθει στα μεσα του 2008.Οπως τα υπολογιζω(και κατα την γνωμη μου παντα)τελη του 2008 τα vista θα εχουν αντικατασταθει πληρως απο τους χρηστες windows.

 

To χουν παρει το μηνυμα στο Redmond και διορθωνουν ολα τα κακως κειμενα.

 

 

ΑΑΑΑ και κατι αλλο!!!Ειδα καπου στο forum οτι το servise pack των vista ειναι μονο bug fixes και ειναι 40 MB!!!!ΕΛΕΟΣ....

 

 

Επειδη λοιπον το εχω στην κατοχη μου το servise pack ειναι περιπου 800 ΜB και αλλαζει σχεδον ΟΛΑ τα αρχεια συστηματος και γι'αυτο η διαφορα σε επιδοσεις ειναι αισθητη απο την πρωτη κιολας στιγμη.

 

Οποιος την εχει εγκαταστησει ας μας πει τις εντυπωσεις του για να δουμε τι γινεται!!!

 

 

Thanks!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators
Οπως τα υπολογιζω(και κατα την γνωμη μου παντα)τελη του 2008 τα vista θα εχουν αντικατασταθει πληρως απο τους χρηστες windows.

Και θα επιστρεψουμε ολοι στα xp sp3 και linux ε?:-D Η λανθανουσα γλωσσα λεει την αληθεια:-)(Καταλαβα τι εννοεις,απλα χαριτολογω);)

On topic τωρα,το συγκεκριμενο θεωρητε warez??Αν οχι,πως μπορει να πεσει και στα δικα μας χερια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1.Linux θα βαλω οταν θα τρεχει NATIVE τα exe!!!Δηλαδη ποτε!!!!

 

2.Beta testers εχουν προσβαση νονιμα.Αλλα εγω ΔΕΝ ειμαι beta tester.

 

Οποιος θελει πληροφοριες ας μου στειλει μηνυμα....

 

 

 

(Μου φαινεται απιστευτο που βγηκε ολοκληρη beta windows vista service pack και δεν ειδαο ουτε ενα post ,και που δεν ξερετε που να το βρειτε.)

 

Απο εκει που βρηκατε και τις προηγουμενες beta ρε παιδια....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να ρωτήσω, με το νlite μπορούμε να ενσωματώσουμε το service pack στην εγκατάσταση τον vista όπως γινόταν με το nlite k τα xp ? το προσπάθησα πριν κάποιες βδομάδες αλλα δεν τα κατάφερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

blog γραφει οτι μπορείς να κατεβάσεις το vista sp1 beta και απο mικροsoft, με windows update, αφου κανεις κάτι ψιλά στη registry.

καλά κουράγια :lol: .εγώ ακόμα με τα εXπί είμαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...