chris_psycho Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά! ΘΑ ήθελα να κάνω μία προσωπική ιστοσελίδα που θα έχει το βιογραφικό μου. Τώρα εσείς τι θα προτείνατε; Τι άλλο θα μπορούσα να βάλω σε μία προσωπική ιστοσελίδα; Να την κάνω εύκολα με wordpress? Μήπως προτείνετε κάτι άλλο;
kazanas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Kai to wordpress einai kalo alla an exeis xrono koita kai auto: http://www.download.com/3000-2048_4-10705493.html gia na kaneis tin selida sou monos sou
sotirakis.net Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Ανάλογα τι αποτέλεσμα θες να χεις και πόσο χρόνο θες να διαθέσεις. Αν θες κάτι απλό, δες για blog (wordpress, pblogs). Αν θες κάτι πιο ενδιαφέρον και παραμετροποιήσιμο, δες για έτοιμα templates στο http://www.oswd.org. Αν θες κάτι πιο εύκολο, ψάξε για κάποιον WYSIWYG editor. Have fun
koystado Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 to blogger kalo mou fainetai an kai den kserw kai para polla
chvet Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά! ΘΑ ήθελα να κάνω μία προσωπική ιστοσελίδα που θα έχει το βιογραφικό μου. Τώρα εσείς τι θα προτείνατε; Τι άλλο θα μπορούσα να βάλω σε μία προσωπική ιστοσελίδα; Να την κάνω εύκολα με wordpress? Μήπως προτείνετε κάτι άλλο; Για προσωπική ιστοσελίδα δεν θα σου πρότεινα blog. Υπάρχουν έτοιμα template όπου εάν γνωρίζεις και τα βασικά του frontpage, μπορείς να κάνεις πολύ καλή σελίδα, με μερικές αλλαγές που θα κάνεις. Άλλωστε απ' ότι κατάλαβα η σελίδα σου θέλεις να έχει τα βασικά, βιογραφικό, πως θα επικοινωνούν μαζί σου κλπ, έτσι δεν είναι;
Axille Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 παιδια τωρα που ειδα και το post του φιλου θελω να σας ρωτησω και εγω κατι.. η πτυχιακη μου εργασια ειναι να φτιαξω μια σελιδα αλλα σε HTML κωδικα και με χρηση frontpage.. ti moy proteinete, na doylecv me φραμεσ h apla se selidew diaforetikes η μια με την αλλη ;; δεν εχω και ιδιατερη εμπειρια σε html κωδικα παντως και μπερδευομαι λιγο με τα frameset και δεν ξερω αν χρειαζεται κατι σε συναρτηση η ειναι απλα κωδικας για σχεδιαση.. PLZ help..
Lexx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Ξέχνα τα frame, είναι ξεπερασμένα εδώ και 5 χρόνια. Θα σου πρότεινα αν δεν είσαι πολύ σχετικός να ψάξεις για κανένα free template.
Axille Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 ti εννοεις ομως free template ;;; δεν θελω να την κανω με ετοιμο σχεδιο απο το frontpage ουτε με καποιο απο τα προγραμματα που σου φτιαχνουν την σελιδα βημα βημα .. ξεκινησα να την κανω με πινακες αλλα ειχα προβληματα με το κντραρισμα και το μεγεθος το πινακα δεν μπορουσα να το κρατησω σταθερο σε ΄΄ολες τις σελ΄΄ιδες..
CyberCr33p Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 ti εννοεις ομως free template ;;; http://www.oswd.org/
Axille Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση και το λινκ, και βλεπωντας τα ετοιμα που μου λες κατεβασα ενα ειδα τον κωδικα του και καταλαβα ποια ειναι η βασικη μου απορια.. Δεν μπορω να δω τι γινετε ακριβως με τον συσχτισμο των tag class=... και δεν εχω ιδεα πως να δημιουργησω το css αρχειο.. Αν καταλαβα καλα, μεσω του css αρχειου οριοθετο τους πινακες και τον ολο σχεδιασμο τους.. Αυτ΄΄ο αν θελω σε καθε σελιδα ξεχωριστη να υπαρχουν οι ιδιοι πινακες για την βασικη δομη του site θα πρεπει να το φτιαξω πολλες φορες η μονο μια αρκει για ολους τους πινακες σε οποιοδηποτε αρχειο html που θα δημιουργησω;;; Εδω ειναι που χρειαζονται τα class;; Αν μπορεις να με βοηθησεις θα ησουν πολυ χρησιμος, γιατι δεν νομιζω να ηταν τελειως σωστο να παω για πτυχιακη που θελω ενα ετοιμο template.. Μπορω να το κατασκευασω ετσι οπως ειναι αλλα δεν θα κανω το css αρχειο οποτε πιστευω πως θα δημιουργηθουν αλλα προβληματα στη συνεχεια του σχεδιασμου.
silverthan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μπορείς να το σχεδιάσεις στο photoshop και μετα να το κόψεις/ράψεις...
Axille Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 ποιο να σχεδιασω ακριβως, δεν καταλαβαινω.. συγνωμη αν πριζω...
sotirakis.net Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 No offense, αλλά σε ποια σχολή σου έβαλαν πτυχιακή να φτιάξεις απλά ένα site ?
silverthan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 ποιο να σχεδιασω ακριβως, δεν καταλαβαινω..συγνωμη αν πριζω... To template Ανοιξε το φωτομάγαζο, φτιάξε ένα καινούριο document με τις διαστάσεις που θέλεις να έχει η σελίδα, και ξεκίνα να "ζωγραφίζεις"... Μετά θα πάρεις το slice tool να το κόψεις σε κομματάκια ανάλογα με τα μενου κτλ και μετά save for web...
Axille Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 To template Ανοιξε το φωτομάγαζο, φτιάξε ένα καινούριο document με τις διαστάσεις που θέλεις να έχει η σελίδα, και ξεκίνα να "ζωγραφίζεις"... Μετά θα πάρεις το slice tool να το κόψεις σε κομματάκια ανάλογα με τα μενου κτλ και μετά save for web... ωραιος φιλε thanks, θα το κανω ετσι, αλλα μονη τελευταια απορια ειναι το πως θα καθορισω τις συντεταγμενες μετα που θα "πεσουν" επανω τα λινκς..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.