Προς το περιεχόμενο

Tι προτείνετε για δημιουργία προσωπικής ιστοσελίδας; wordpress;

chris_psycho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεις το κώδικα που βγαίνει, είναι ουσιαστικά γεμάτο tables.

Σε κάθε εικόνα θα βάζεις ενα <a href> για το συγκεκριμένο link.

(αν κατάλαβα καλά την ερώτηση σου....)

Δημοσ.
παιδια τωρα που ειδα και το post του φιλου θελω να σας ρωτησω και εγω κατι..

η πτυχιακη μου εργασια ειναι να φτιαξω μια σελιδα αλλα σε HTML κωδικα και με χρηση frontpage..

Ελπιζω να μην καταλαβα καλα και αυτο να μη σημαινει οτι στην πτυχιακη σου ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ να δουλεψεις με συγκεκριμενο προγραμμα και ειδικοτερα με το το Φτονπεητζ...

ti moy proteinete, na doylecv me φραμεσ h apla se selidew diaforetikes η μια με την αλλη ;;

Τα frames ξεχασε τα καλυτερα, ειναι πολυ "old-fashioned". Σημερα, υπαρχουν 1002 καλυτεροι τροπι να στοιχισεις σωστα το περιεχομενο σου σε μια σελιδα.

δεν εχω και ιδιατερη εμπειρια σε html κωδικα παντως και μπερδευομαι λιγο με τα frameset και δεν ξερω αν χρειαζεται κατι σε συναρτηση η ειναι απλα κωδικας για σχεδιαση..

Θα σου προτεινα να αγορασεις κανενα βιβλιο για CSS. Μπορεις να κανεις τα παντα, χωρις καν τη χρηση πινακων στο σχεδιασμο. Παντως, στο επιπεδο που βλεπω οτι εισαι τωρα και επειδη μαλλον το θεμα της πτυχιακη επειγει, μπορεις να σχεδιασεις κατι απλο, για αρχη, με πινακες, να στοιχισεις σωστα το περιεχομενο, να βαλεις κειμενο και εικονες μεσα. Δεν διαφεριε γενικα πολυ, απο το να σχεδιαζες ενα παρομοιο "κειμενο" στο Word. Απο εκει και περα, ανα θες να το κανεις πιο "εξεζητημενο", μπορεις να εμπλουτισεις τα διαφορα κελια ή τις εικονες με stylesheet (.css), αφου θα εχεις φτιαξει τη βαση. Ή να βαλεις και javascript, για κανενα πιο "δυναμικο" εφε. Μπορεις να βρεις διαφορα τετοια καραγκιοζιλικια εδω:

http://www.dynamicdrive.com/

Oσον αφορα τα stylsheet (.css), μπορεις να ψαξεις για tutorials στο google.

Mια γενικη συμβουλη παντως ειναι να αποφυγεις τον "εναθουσιασμο" και καταληξει το design σου "κιτς". Αλλο καλαισθητο, αλλο ομορφο, αλλο "καρναβαλι".

PLZ help..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...